Question Πώς να διαχωρίσετε την κοκαΐνη από τη βενζοκαΐνη;

cokemuffin

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
29
Γεια σας, ξέρει κανείς πώς να διαχωρίσει την κοκαΐνη από τη βενζοκαΐνη; Μου τελειώνουν οι ιδέες, ευχαριστώ.

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
157
Ποιες ήταν οι ιδέες σας για να ξεκινήσετε; Πώς αυτό δεν είναι τετριμμένο;

cokemuffin

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
29
Σκέφτηκα να κάνω ελεύθερη βάση της κοκαΐνης με NaOH και να ζεστάνω το διάλυμα στους 90C περίπου, ώστε οι περισσότεροι από τους κοπτικούς παράγοντες με χαμηλότερα σημεία τήξης να λιώσουν και να επιπλεύσουν πάνω στο νερό, ώστε να μπορώ να φιλτράρω μέσω ενός χωνιού buchner ή να μεταγγίσω το διάλυμα και να διαχωριστεί η βάση της κοκαΐνης, για λεβαμισόλη, λιδοκαΐνη, φαινακετίνη κλπ. θα έπρεπε να δουλέψει εύκολα γιατί τα σημεία τήξης είναι αρκετά διαφορετικά (για ουσίες με υψηλότερο σημείο τήξης θα το έκανα απλά αντίστροφα), αλλά το σημείο τήξης της βενζοκαΐνης φαίνεται λίγο πολύ παρόμοιο με την κοκαΐνη για να το κάνω αυτό και δεν μπορώ να βρω αξιόπιστα στοιχεία για τις χημικές ιδιότητες της βενζοκαΐνης, ένα site λέει 0,4mg/l, ένα άλλο λέει 0,4g/l, εκτός από τις πληροφορίες που λείπουν για τις χημικές ιδιότητες που είναι για τη βάση, το HCl, τα σημεία βρασμού στο κενό, την atm...

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Έτσι. Μου φαίνεται ότι ένας καλός τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε πολύ κρύο νερό. Το HCl της κοκαΐνης έχει διαλυτότητα 2g/ml από κάποιες τοποθεσίες, η βενζοκαΐνη=2,4mg/ml.
Εγώ θα δοκίμαζα 2ml/g κρύο νερό και θα το μετέγγιζα από τη βενζοκαΐνη που θα είναι σκουπίδι που θα ακουμπάει στον πάτο.
10 γρ κοκαΐνης/ 20ml θα μπορούσαν να χωρέσουν μόνο 50 mg βενζοκαΐνης και είναι ασφαλές γιατί δεν υπάρχει αντίδραση. Εξατμίστε με ανεμιστήρα σε πιάτο.

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
157
Θέλω πραγματικά να μάθω τι έκανε μέχρι τώρα και πώς αποφάσισε να τα κάνει, διότι έχει κάνει πιο πολύπλοκα πράγματα από αυτό στο παρελθόν.

cokemuffin

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
29
Αυτό είναι το θέμα, αν η κοκαΐνη είναι HCl η βενζοκαΐνη είναι τελικά και αυτή HCl οπότε και οι δύο είναι υδατοδιαλυτές, αν κάνω ελεύθερη βάση την κοκαΐνη και οι δύο παίρνουν ελεύθερη βάση και έχουν κακή διαλυτότητα στο νερό.

View previous replies…

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
157
Η διαλυτότητα της βενζοκαΐνης HCl εξακολουθεί να είναι μόνο 2,85mg/ml στο νερό, οπότε ουσιαστικά δεν αλλάζει τίποτα

cokemuffin

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
29
Ευχαριστώ, δεν μπόρεσα να βρω κανένα στοιχείο σχετικά με αυτό.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Αν... η κοκαΐνη είναι HCl, τότε η βενζοκαΐνη είναι τελικά HCl....too🤔. Με βάση ποιον μηχανισμό. Πιστέψτε με, η εξουδετέρωση του οξέος lewis ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα, ακολουθούμενη από την όξινη ιφικίωση. Μια " εκχύλιση Β/Α" προσθέστε μερικά ξεπλύματα και θα έβγαζε κάποια πράγματα, αλλά όχι βενζοκαΐνη.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Θα μπορούσε να είναι καλό. Μερικές φορές κάνετε πράγματα με βάση την εκτεταμένη εμπειρία σας και μερικές φορές κάνετε τρελές μαλακίες στα τυφλά χωρίς λογικό λόγο. Εγώ, ερευνώ τη ζωή μου.

cokemuffin

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
29
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε, εννοείτε εμένα με αυτό: "Μερικές φορές κάνεις πράγματα με βάση την εκτεταμένη εμπειρία σου και μερικές φορές κάνεις τρελές μαλακίες στα τυφλά χωρίς λογικό λόγο";

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
157
Κανείς δεν γνωρίζει τι κάνατε ή ποιες ήταν οι ιδέες σας ή από πού προήλθαν, οπότε δεν εννοεί εσάς.

cokemuffin

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
29
Δεν είμαι σίγουρος

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Το σύνολο " διαφορετικά σημεία τήξης και ένα χωνί Buchner" ,
A. Δεν μπορεί να γίνει αν δεν έχετε ένα θερμαινόμενο χωνί Buchner, μόλις ο θερμός διαλύτης χτυπήσει αυτό το χωνί, δεν λιώνει πια
B. Ακούγεται σαν ένα καλό σχέδιο για να φράξετε το χωνί σας.
Η πιο καλά μελετημένη μέθοδος, εκτός από την εκχύλιση Β/Α, είναι χλωροφόρμιο και εξάνιο για " defat x 3. Αυτή είναι η αποδεδειγμένη μέθοδος για την απομάκρυνση της λεβαμισόλης χωρίς την εξουδετέρωση του HCl

cokemuffin

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
29
Χωνί θερμότητας buchner