Question Πώς να καθαρίσετε την 4-MMC

Neozion420

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Ψάχνω να φτιάξω 4-mmc αλλά θέλω να είναι όσο το δυνατόν πιο καθαρό, οπότε μόλις φτιάξω το 4-MMC που σίγουρα θα έχει προσμίξεις πώς θα προχωρήσω στον καθαρισμό και ή την ανακρυστάλλωσή του. Δεν θα ήθελα να πάρω ή να πουλήσω κάτι που δεν είναι κορυφαίας ποιότητας για να είμαι ασφαλής. Σας ευχαριστώ.

dnBQByvHb8Zkawbjpx

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Υπάρχουν άρθρα σχετικά με αυτό, θα πρέπει να ξεκινήσετε διαβάζοντάς τα και τη συζήτηση από κάτω.

DragonLabz

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇳🇱
Reaction score
58
Deals
131
Πλύνετε το με ακετόν και ανακρυσταλλώστε το :)

dnBQByvHb8Zkawbjpx

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Ποια θα ήταν η πιο αποτελεσματική τεχνική για να γίνει αυτό; Έχω δει βίντεο όπου η ακετόνη χύνεται πάνω από σκόνη/κρύσταλλο σε φίλτρο Buchner και αμέσως φιλτράρεται. Έχω επίσης δει κάποιον σε μια συζήτηση να προτείνει να αναδεύεται η σκόνη 4-MMC με ακετόνη σε ένα βάζο/ποτήρι ζέσεως για να διαλυθούν καλύτερα οι ακαθαρσίες πριν από τη διήθηση. Θα ήταν η ανάδευση της σκόνης με ακετόνη σε κλειστό βάζο ο καλύτερος τρόπος ως η πιο επιθετική μορφή ανάδευσης;

View previous replies…

DragonLabz

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇳🇱
Reaction score
58
Deals
131
Στείλτε μας Pm και θα σας βοηθήσουμε !

Neozion420

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Στο φίλτρο Buchner πρέπει να ρίξω την ακετόνη και να την αναδεύσω για να βοηθήσω στη διάλυση των ακαθαρσιών πριν από κάθε κενό; Επίσης πρέπει η ακετόνη να είναι κρύα αν ναι πόσο κρύα είναι η κατάψυξη ή το ψυγείο; Σας ευχαριστώ.

Neozion420

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Σκοπεύω επίσης να κάνω μια ανακρυστάλλωση μετά από όλα αυτά μόνο και μόνο για να έχω το πιο καθαρό προϊόν που είναι δυνατόν, αλλά θέλω να βγάλω τις περισσότερες προσμίξεις πριν από αυτό για να είμαι σίγουρος.

cannedgoods77

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
4

everything os here

Dr. MMX

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
87
Deals
11
Everything depends on situation.
Most important thing is a plan for synthesis, correct reagents and solvents will make your syntheis successfull if you do it carefully and decent.
Smooth and planned work will always lead to good output. If some mistake happens it should be instantly taken action to get back to course as close as it can.
Usually you can not fix such impurity. To get rid of shit you need to add another shit :)
Most important is to have clean product for crystalisation so it will show its potential after performing this procedure :)

Attachments

• hX2wiZRuqj.png
    hX2wiZRuqj.png
    349.4 KB · Views: 7