Question Πώς να φτιάξετε το crytall ecstasy σε μορφή χαπιού;

SebastianMorne

Don't buy from me
New Member
Reaction score
5
Αναρωτιόμουν πώς θα μπορούσε κανείς να μετατρέψει τους κρυστάλλους σε χάπια αφού πωλούνται καλύτερα, ξέρω ήδη από πού να αγοράσω την πρέσα απλά δεν ξέρω πώς να χρωματίσω την κρυσταλλική σκόνη χωρίς να χάσω την καθαρότητα και όλα αυτά.

StarWars

Don't buy from me
New Member
Reaction score
72
Το καλύτερο Pill Press ZP9 u μπορεί να αγοράσει είμαι στην Ευρώπη ή την Κίνα φθηνά

StarWars

Don't buy from me
New Member
Reaction score
72
Γεια σας im έχουν χάπια πεθαίνουν λειτουργία για να χάπι τύπου zp9 και σκόνη με χρώμα για να γίνει σκληρά χάπια xtc

SebastianMorne

Don't buy from me
New Member
Reaction score
5
Γεια σας, σας ευχαριστώ για την προσφορά, αλλά έχω ήδη ένα πιεστήριο που θα δανειστώ από έναν φίλο, αν ποτέ βγάλω αρκετά χρήματα για να επενδύσω σε ένα για τον εαυτό μου δεν θα διστάσω να επικοινωνήσω μαζί σας. Καλή συνέχεια στην υπόλοιπη μέρα σας!

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
146
απλά κονιορτοποιήστε τον κρύσταλλο σας για να δημιουργήσετε μια πολύ λεπτή σκόνη και αναμείξτε τη σκόνη mdma σας με έναν παράγοντα συμπύκνωσης όπως το στεατικό μαγνήσιο και η μικροκρυσταλλική κυτταρίνη μαζί με σκόνη χρωστικής, αυτό μπορεί να αγοραστεί ήδη έτοιμο από το διαδίκτυο θα το βρείτε ως: Readymix binder for press pill ή καλύτερα απευθείας μίλησα με τον συνεργάτη και φίλο μας STARWARS. Μόλις αναμίξετε και έχετε κάνει τους σχετικούς υπολογισμούς για να ρυθμίσετε το βάρος των χαπιών σας, θα είστε έτοιμοι να το βάλετε στη μηχανή πρέσας tdp-0 ή στη μηχανή που πρόκειται να χρησιμοποιήσετε

SebastianMorne

Don't buy from me
New Member
Reaction score
5
Σας ευχαριστώ για την απάντησή σας θα το εξετάσω τότε. Καλή συνέχεια της ημέρας σας!

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,874
Deals
1