J Jack Don't buy from me Resident Joined Oct 24, 2021 Messages 53 Reaction score 18 Points 8 Mar 10, 2022 #1 Έχω διμεθυλοφορμαμίδιο και δεν είμαι σίγουρος για το πώς να το μετατρέψω σε φορμαμίδιο.
WillD Expert Joined Jul 19, 2021 Messages 774 Reaction score 1,061 Points 93 10 Mar #2 Μόνο η μεταβολική οδός από ανθρώπινα και ζωικά ηπατικά ένζυμα, ο άλλος τρόπος δεν μου είναι γνωστός, αν κάποιος γνωρίζει, μπορεί να μοιραστεί. Upvote 0 Downvote
Μόνο η μεταβολική οδός από ανθρώπινα και ζωικά ηπατικά ένζυμα, ο άλλος τρόπος δεν μου είναι γνωστός, αν κάποιος γνωρίζει, μπορεί να μοιραστεί.
J Jack Don't buy from me Resident Joined Oct 24, 2021 Messages 53 Reaction score 18 Points 8 11 Mar #3 Θα προσθέσω 37% υδροχλωρικό οξύ και θα αποστάξω το υδατικό μυρμηκικό οξύ που έχει μολυνθεί με υδροχλωρικό οξύ. Upvote 0 Downvote
Θα προσθέσω 37% υδροχλωρικό οξύ και θα αποστάξω το υδατικό μυρμηκικό οξύ που έχει μολυνθεί με υδροχλωρικό οξύ.
T thachemist Don't buy from me New Member Joined Mar 17, 2022 Messages 1 Reaction score 0 Points 1 17 Mar #4 Μην μπαίνετε στον κόπο να προσπαθήσετε να φτιάξετε φορμικό οξύ με μαζικά απόβλητα DMF. Αντ' αυτού φτιάξτε το από γλυκερίνη και οξαλικό οξύ. Είναι πολύ εύκολο να το κάνετε. Μπορώ να ρωτήσω πώς καταφέρατε να αποκτήσετε DMF; Upvote 0 Downvote
Μην μπαίνετε στον κόπο να προσπαθήσετε να φτιάξετε φορμικό οξύ με μαζικά απόβλητα DMF. Αντ' αυτού φτιάξτε το από γλυκερίνη και οξαλικό οξύ. Είναι πολύ εύκολο να το κάνετε. Μπορώ να ρωτήσω πώς καταφέρατε να αποκτήσετε DMF;
J Jack Don't buy from me Resident Joined Oct 24, 2021 Messages 53 Reaction score 18 Points 8 17 Mar #5 Μπορείτε να μην το αγοράσετε από εταιρείες προμήθειας χημικών προϊόντων, δεν είναι παράνομο. Upvote 0 Downvote