Question Πώς μπορώ να προσθέσω τιμές;

Frozen

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Δημοσιεύω αυτό εδώ με την ελπίδα ότι ένα μέλος της κοινότητας μπορεί να με βοηθήσει, καθώς δεν θέλω να ταλαιπωρώ τους διαχειριστές με χαμηλού επιπέδου αντιμετώπιση προβλημάτων.

Είμαι (προφανώς) νέος εδώ και προσπαθώ να προσθέσω την πρώτη μου καταχώριση. Φυσικά, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να διαβάσω τους κανόνες, τις Συχνές Ερωτήσεις και τις σχετικές αναρτήσεις στο φόρουμ για να βεβαιωθώ ότι δεν θα κάνω προφανή λάθη.

Πήγα στην περιοχή BB Market, έκανα κλικ στο 'Add item' και συμπλήρωσα την καρτέλα 'Overview' με γενικές πληροφορίες για το προϊόν, φωτογραφίες και πληροφορίες τιμολόγησης. Επιπλέον, στην καρτέλα "Τιμολόγηση" συμπλήρωσα την ενότητα "Πληροφορίες σχετικά με την τιμή και την παράδοση" με τις τιμές μου και τα εκτιμώμενα έξοδα αποστολής.

Μετά την υποβολή λαμβάνω μια ειδοποίηση ότι α) δεν περιέχουν όλες οι φωτογραφίες την υπογεγραμμένη κάρτα μου (κάτι που έχει πλέον διορθωθεί) και β) δεν έχουν δημοσιευθεί πληροφορίες τιμολόγησης.

Έχω προσθέσει τιμές σε κάθε πεδίο που έχω στη διάθεσή μου (εκτός από την ενότητα 'Dead drops' και 'Free samples' που και τα δύο παραμένουν κενά), και παρόλα αυτά μου λένε ότι οι τιμές πρέπει να προστεθούν ακόμα. Προφανώς, αν κοιτάξω προσεκτικά, υπάρχει ένα τμήμα γι' αυτό;

Αν κάποιος μπορεί να μου δώσει μια ιδέα, θα το εκτιμούσα πολύ!

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,751
Deals
666
CPKOS86HGm

Frozen

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Ευχαριστώ Χάιζενμπεργκ, ήξερα ότι κάτι θα μου είχε διαφύγει.

Ολόκληρη αυτή η ενότητα που επισημαίνεται με κόκκινο χρώμα δεν εμφανίζεται για μένα. Αν κάποιος ξέρει κάποια λύση, είμαι όλος αυτιά. Χρησιμοποιώ το Torbrowser στο Tails σε ένα VM με απενεργοποιημένη τη java απ' όσο ξέρω, αλλά δεν είμαι σούπερ τεχνικά καταρτισμένος. Θα δω αν μπορώ να βρω ένα νέο πρόγραμμα περιήγησης ή κάτι τέτοιο... Τουλάχιστον τώρα ξέρω τι ψάχνω! Εκτιμώ τη βοήθεια.

6ds52fJce3

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,751
Deals
666
Η JS πρέπει να είναι η αιτία