Όχι στο όνομά σας Τα κουτιά po δεν είναι αρκετά ασφαλή. Ένα po box είναι απλώς ένα δοχείο, δεν διαφέρει πραγματικά από ένα κουτί δίπλα στο δρόμο. Πρέπει να δημιουργήσετε μια ψεύτικη ταυτότητα ή να δανειστείτε την ταυτότητα κάποιου άλλου, να πάρετε ένα κουτί στο όνομά του, να χρησιμοποιήσετε μια κάρτα χρήματος μιας χρήσης ή κάτι που δεν συνδέεται με εσάς. Βάλτε κάποιον που εμπιστεύεστε να το παραλάβει. Θα πρέπει να είναι πεντακάθαρος και να μην έχει καμία σχέση με την αγορά του, ώστε να μπορεί να το αρνηθεί εύλογα αν το παραδώσουν οι μπάτσοι. Είμαι ακριβώς στην ίδια κατάσταση, προσπαθώντας να βρω τρόπο να παραλάβω λαθραία προϊόντα χωρίς να με εντοπίσουν. Υπάρχει ένα φόρουμ για την ασφάλεια που πρέπει οπωσδήποτε να ελέγξετε, αλλά μερικά από αυτά που διαβάζω εκεί δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να μάθω να κάνω ακόμη και σε αυτή τη ζωή. Ο σωστός προμηθευτής είναι το παν. Φανταστείτε ένα κουτί από τη χημική εταιρεία XuCuingchong να βρίσκεται στο τελωνείο, με παραλήπτη ένα άτομο. Πιστεύεις ότι θα είναι καχύποπτοι; Το οποίο μου θυμίζει ότι το να κρύβεσαι πίσω από μια εταιρεία, πραγματική ή φανταστική, θα μπορούσε να είναι μια τεχνική. Ανταποκρίνομαι κυρίως για να δω τι λένε οι άλλοι, επειδή είμαι εδώ τώρα.