Question Πώς η φωσφορική αμφεταμίνη ?

spongebomb

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
hey,

τα τελευταία 20 χρόνια κατά την παραγωγή αμφεταμίνης πάντα εξήγαγα το θειικό άλας από το P2NP.

Τώρα ήθελα να παράγω το φωσφορικό με 75% φωσφορικό οξύ.

Δεν γνωρίζω το ακριβές βάρος της ελεύθερης βάσης μου (ήταν μια μικρή παρτίδα των 10g P2NP). Θέλω επίσης να κρατήσω την επεξεργασία όσο το δυνατόν μικρότερη αυτή τη φορά, οπότε δεν θα αποστάξω το προϊόν για να προσδιορίσω καλύτερα το βάρος).

Μέχρι στιγμής έχω προσθέσει πάντα όσο οξύ (H2SO4) μέχρι μια τιμή PH ~6. Ξήρανσα την ελεύθερη βάση προηγουμένως και τη διέλυσα σε άνυδρη ακετόνη.

Ποια θα ήταν η διαδικασία τώρα με το φωσφορικό οξύ, το οποίο περιέχει πολύ νερό σε ποσοστό 75%
(και το φωσφορικό υποτίθεται ότι είναι πιο υδατοδιαλυτό από το θειικό);
Θα το κάνω όπως με τον τρόπο με το H2S04, αλλά είναι εντάξει να σταματήσω στο ίδιο επίπεδο ph ~ 6 ?

Δυστυχώς, οι πληροφορίες που βρίσκω σχετικά με αυτό είναι αρκετά αραιές.

Μπορείτε να μου δώσετε κάποιες πληροφορίες ή συνδέσμους ; Αυτό ήταν υπέροχο

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,210
Deals
1
Σύμφωνα με αυτό, πρόκειται για στοιχειομετρικό μόριο/μόριο. Το έγγραφο αυτό χρησιμοποιεί ηλεκτρόλυση για την αντίδραση, αλλά ακετόνη για το διαλύτη και 85% φωσφορικό οξύ

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,210
Deals
1
Αλλά δεν είναι αυτή η απάντηση που αναζητάτε. Ίσως μπορώ να το υπολογίσω🤔
Όχι αλλά υπάρχει αυτό, " το ph ενός 10% διαλύματος μετά από φωσφορική αμφεταμίνη είναι 4,95-5" επίσης και τα δύο θειικά και φωσφορικά είναι ελεύθερα διαλυτά στο νερό

spongebomb

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
ευχαριστώ
αλλά αυτό ήταν αυτό που βρήκα (το ίδιο με τις πληροφορίες στο erowid)