- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 176
Έτσι, πριν από δύο χρόνια είχα μια αξιοπρεπή υπαίθρια καλλιέργεια. Όλα τα κλαδέματα τοποθετήθηκαν σε έναν κουβά 5gal , καλύφθηκαν με βότκα και αφέθηκαν στο υπόστεγο μου για τουλάχιστον ένα ή δύο χρόνια. Σουρώθηκε ο πολτός, ξεπλύθηκε με λίγο νερό μια ή δύο φορές και παγιώθηκε. Τελικά είχαμε περίπου 2 ή 3 γαλόνια σκούρο καφέ/μαύρο υγρό. Πήρα ένα λίτρο και το έψησα αφήνοντας μια παχιά ρητίνη σε θερμοκρασία δωματίου. Κατέληξα με μερικές σύριγγες. Μετά το φαγητό Αρκετό σε σημείο που είχα λάδι που επιπλέει στη λεκάνη της τουαλέτας το επόμενο πρωί μετά την επιχείρηση καφέ μου ;]. Βρήκα αυτή την ουσία να μην είναι αξιοσημείωτα ψυχοδραστική. Αρχικά σκόπευα να φτιάξω RSO, συνειδητοποιώ ότι αυτή δεν είναι η κατάλληλη μέθοδος. Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα ότι ήταν καλύτερα να αφήσω τη βότκα να πάρει το χρόνο της με το φυτικό υλικό. Ακολουθούν λοιπόν οι ερωτήσεις μου:
1. Αξίζουν τίποτα τα γαλόνια του υγρού ή οι σύριγγες σε αυτό το σημείο. Μπορώ να διασώσω/απομονώσω ψυχοδραστικές ουσίες; Πώς;
2. Μόλις έμαθα για τη μετατροπή της CBD σε δέλτα9 (νόμιζα ότι ήξερα τα πάντα για το χόρτο) - υπάρχει κάποια δυνατότητα γι' αυτό;
3. Οποιεσδήποτε συμβουλές, προτάσεις, ιδέες, σχόλια κ.λπ. Ευχαριστώ παιδιά και κορίτσια.
1. Αξίζουν τίποτα τα γαλόνια του υγρού ή οι σύριγγες σε αυτό το σημείο. Μπορώ να διασώσω/απομονώσω ψυχοδραστικές ουσίες; Πώς;
2. Μόλις έμαθα για τη μετατροπή της CBD σε δέλτα9 (νόμιζα ότι ήξερα τα πάντα για το χόρτο) - υπάρχει κάποια δυνατότητα γι' αυτό;
3. Οποιεσδήποτε συμβουλές, προτάσεις, ιδέες, σχόλια κ.λπ. Ευχαριστώ παιδιά και κορίτσια.