Βοήθεια που απαιτείται Ελπίζω να μου επιτρέπεται να δημοσιεύσω εδώ νέα στο φόρουμ

chazchaz

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Βασικά έχω 10g- 7abf και ένα κιλό άδεια φράουλας Προσπαθώ να φτιάξω k2 spice για τους φίλους μου που συνεχίζουν να σκίζονται από

Last edited:

WillD

Expert
Reaction score
1,085
u χρειάζεστε συμβουλές για το πώς να ψεκάσετε μια ουσία στα φύλλα;

chazchaz

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
ναι έχω 10 γραμμάρια 7abf αλλά δεν ξέρω πώς να φτιάξω το σπρέι για τα φύλλα, και θα ήταν αυτό αρκετό για 1 κιλό φύλλα φράουλας; tia

DavidDavison2021

Don't buy from me
Resident
Reaction score
7
Έχετε δοκιμάσει ποτέ σαφές ή παρόμοιο; θα πρέπει να σας βοηθήσει να το πάρετε στο φύλλο μετά την ανάμιξη με χημικά.

WillD

Expert
Reaction score
1,085
Εξαρτάται από την ποιότητα της ουσίας και τον καταναλωτή σας. Η δοσολογία επιλέγεται εξαιτίας αυτού του γεγονότος. Τα 10g έως 1 kg για κάποιον μπορεί να είναι αδύναμα. Για να μουλιάσετε τα φύλλα, χρειάζεστε αλκοόλ.

Last edited by a moderator:

Hatermade

Don't buy from me
New Member
Reaction score
17
Πώς λειτουργεί ακόμη και το 7abf στην πραγματικότητα. Είναι η χειρότερη χημική ουσία με την οποία ασχολήθηκε ποτέ το iv και δεν σε φτιάχνει πραγματικά. Κάθομαι στη δουλειά που δεν μπορώ να μετακινήσω επειδή ήταν μετά την απαγόρευση. Πώς μπορώ να το διασπάσω ..iv χρησιμοποίησα 4 διαλύτες αλλά δεν είναι καλό και με τους 4. Επίσης χρησιμοποιώ όταν έχω καλά χημικά ( 5cl ή 6cl) I γραμμάριο ανά 3 φερμουάρ... και πάνω. Συνήθως παίρνω 40 λίβρες φύλλο κάθε φορά για να αναμείξω.

Hatermade

Don't buy from me
New Member
Reaction score
17
Ξέχασα ότι ήθελα να σας δείξω σε όλους μια φωτογραφία του 7abf που έλαβα. Είναι απλά θλιβερό. Μοιάζει περισσότερο με λουλούδι ρυζιού. Smh

Attachments

• Fmoi12a0wW.png
    Fmoi12a0wW.png
    2.3 MB · Views: 551
  • ZedNWUpaiD.jpg
    ZedNWUpaiD.jpg
    1.2 MB · Views: 488
  • NGYogLQ1Jb.jpg
    NGYogLQ1Jb.jpg
    754.1 KB · Views: 500

DavidDavison2021

Don't buy from me
Resident
Reaction score
7
Δεν έχω βρει καμία καλή χημική ουσία μετά την απαγόρευση. Αν η τρέχουσα σύνδεσή σας δεν έχει τα "νέα καλά σκατά" που λένε οι άνθρωποι που λένε ότι έχουν, δεν έχουν ούτε αυτά. Έχασα τόσα πολλά χρήματα αν ήμουν στο Βέγκας θα μου έδιναν ένα ρετιρέ για μια εβδομάδα!

Thetroublemakers2022

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Το 7abf δεν έκανε καλό τεστ για την ομάδα μου.

DavidDavison2021

Don't buy from me
Resident
Reaction score
7
ΤΙΠΟΤΑ δεν θα δοκιμάσει καλά για σας. όλα είναι σκουπίδια. αυτή η ιστοσελίδα έχει ένα μάτσο ppl που ψάχνει και όχι πολλούς χημικούς που πραγματικά κάνουν τίποτα. Δεν έχω καταφέρει να κάνω τίποτα...

WillD

Expert
Reaction score
1,085
Πρόκειται για μια προσπάθεια ανακρυστάλλωσης ή όχι; Πείτε μας τις λεπτομέρειες, θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε.

Hatermade

Don't buy from me
New Member
Reaction score
17
Ναι, το ποσό των χρημάτων που χάθηκε είναι τεράστιο, έχω ξοδέψει πιθανώς περίπου 22.000 δολάρια ΗΠΑ αυτή τη στιγμή προσπαθώντας να βρω μια νέα αξιόπιστη πηγή για τους ανθρώπους μου τώρα είμαι χωρίς χρήματα. Τα έδωσα όλα προσπαθώντας να επιβιώσω για μένα. Το τελευταίο πράγμα που παρήγγειλα ήταν ένα παιδί και πήρα μόνο το ένα μέρος του παιδιού το άλλο μέρος πάρθηκε στο ταχυδρομείο για δόλια ταχυδρομικά τέλη και τώρα είμαι απλά βιδωμένη

Hatermade

Don't buy from me
New Member
Reaction score
17
Λοιπόν, χώρισα αυτό το χημικό σε πολλά διαφορετικά μέρη ώστε να μπορώ να το δοκιμάσω με διαφορετικούς διαλύτες Χρησιμοποίησα όλους τους διαλύτες που είχα στη διάθεσή μου εκτός από τον αιθέρα. Κανένας από τους διαλύτες δεν θα διασπούσε αυτή τη χημική ουσία ( στην εμφάνιση) χωρίς πολλή δουλειά, έτσι ώστε αφού εξατμίστηκε θα είχα ακόμα όλο αυτό που έμεινε, έτσι ποτέ δεν το πήρε πραγματικά 100%

Hatermade

Don't buy from me
New Member
Reaction score
17
Θα φαινόταν να διαλύεται εντελώς και τότε όλα αυτά τα πράγματα που ήταν σε εκείνο το ταψί θα έμεναν στον πάτο αφού εξατμίζονταν οπότε ξέρετε δεν πιστεύω ότι είναι τίποτα απολύτως κάποιοι άνθρωποι λένε ότι λειτουργεί σε έναν από τους υποδοχείς μπλα μπλα μπλα μπλα αλλά πραγματικά ειλικρινά πιστεύω ότι είναι απλά ζυμάρι για κέικ ρυζάλευρο κάτι τέτοιο δεν πιστεύω ότι είναι τίποτα άλλο παρά μια απομίμηση

Hatermade

Don't buy from me
New Member
Reaction score
17
Ναι, δοκίμασα το everclear, την ακετόνη 100% και την αλκοόλη Ethel.

WillD

Expert
Reaction score
1,085
Εάν δεν διαλύθηκε σε τίποτα, το πιθανότερο είναι ότι πρόκειται για σκουπίδια. Η Κίνα ήταν περιορισμένη ακόμη και σε ενδιάμεσα, αν πάρετε αντιδραστήρια στην Κίνα, τότε μόνο για έναν πλήρη κύκλο σύνθεσης.

Last edited by a moderator:

goodrc9

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
μπορείτε να δοκιμάσετε τη σκόνη 6fa, ισχυρότερη από την 7abf

hgfhgjkh

Don't buy from me
New Member
Reaction score
7