Question Βοηθήστε με να προσδιορίσω ένα φάρμακο...

mrshootyouup

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Παιδιά χρειάζομαι τη βοήθειά σας, κάποιοι έμποροι ναρκωτικών μου εξήγησαν ότι κάτι νέο εμφανίστηκε στον κόσμο των ναρκωτικών, το αποτέλεσμα είναι σαν την κόκα-αμφεταμίνη και κάτι άλλο μαζί για να βάλει την ευφορία που έρχεται με κύματα και όχι μια ευφορία που έρχεται και διαρκεί πολύ πώς μας εξήγησε ofcourse δεν ξέρει το όνομα του ναρκωτικού αλλά προσπάθησε να μου εξηγήσει πώς λειτουργεί έτσι είναι σε καθαρή λευκή σκόνη ίσως κάποιος μπορεί κάπως να με βοηθήσει;

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
74
Deals
26
Θα μπορούσε να είναι η διμεθοκαΐνη ή μία από τις συνθετικές καθινόνες που περιλαμβάνει πράγματα όπως η μεφεδρόνη, η βουπροπιόνη και πολλά άλλα. Υπάρχουν τόσα πολλά ναρκωτικά σχεδιαστών εκεί έξω τώρα που πωλούνται με το όνομά τους ή πλασάρονται ως κάτι άλλο ή συμπιέζονται σε ένα μείγμα παρόμοιων ουσιών ως χάπια, κόβονται σε κόκα και οτιδήποτε άλλο, οπότε είναι δύσκολο να πούμε

mrshootyouup

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Κατά τη γνώμη σας τι μπορεί να είναι; Λένε ότι τα πράγματα έρχονται από τις ΗΠΑ στην Ευρώπη.

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
74
Deals
26
Πραγματικά δεν θα μπορούσα να δώσω μια καλή εικασία χωρίς περισσότερες πληροφορίες. Μπορείτε να πάρετε κάποια κινητά σακουλάκια ανίχνευσης στο διαδίκτυο ή δοκιμές αντιδραστηρίων για να σας βοηθήσουν να πάρετε ένα καλό σημείο για να ξεκινήσετε. Αν είχα τα χρήματα θα επένδυα σε εργαστηριακό εξοπλισμό ή ένα φασματόμετρο όπως το Detectachem Raman 7 (στη λίστα wish I had one list) και θα δοκίμαζα προϊόντα για τους ανθρώπους. Δεν είμαι σίγουρος όμως ότι θα πουλήσουν αυτού του είδους τα προϊόντα σε έναν κανονικό άνθρωπο.

armanimani

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
53
Πιθανώς κάποιο είδος συνθετικής καθινόνης όπως είπε ο @prophet, υπάρχουν δεκάδες νέες ερευνητικές χημικές ουσίες που συντίθενται σε όλο τον κόσμο.