Question Βοήθεια, μπεζ αμφεταμίνη

cokemuffin

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
29
Γεια σας, έφτιαξα λίγη θειική αμφεταμίνη και έχει μπεζ χρώμα , κάπως δυσκολεύομαι να την στεγνώσω, αν πάρω μια μικρή ποσότητα και την στεγνώσω με σεσουάρ γίνεται πάλι λευκή. (Χρησιμοποίησα ακατέργαστο θειικό οξύ, εξουδετερωμένο μεταξύ ph5,5 και 6, ο διαλύτης ήταν IPA) τα αποτελέσματα είναι καλά, σίγουρα αμφεταμίνη. Κάποιος έχει μια ιδέα για το τι πρέπει να κάνω, προς το παρόν το θερμαίνω με έναν θερμαντικό εξαεριστήρα (δεν έχω ιδέα πώς λέγεται).
TWhmCNsBRe

StarWars

Don't buy from me
New Member
Reaction score
72
Πλύνετε την ταχύτητά σας με ασετόν και χρησιμοποιήστε χωνί buchner

cokemuffin

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
29
Σκότωσα αυτή την παρτίδα, αφού τελείωσα έμοιαζε με χασίς. Αλλά ευχαριστώ.

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
207
Deals
3
Ο άνθρωπός μου,

Το υγρό που έχεις στην κάτω δεξιά γωνία είναι από την αντίδραση, πρέπει να φιλτράρεις με κενό την αμφεταμίνη σου σε υγρό επίπεδο, μετά ρίχνεις από πάνω κρύα ακετόνη, αν δεν έχεις πρόσβαση σε ακετόνη το ipa δουλεύει εξίσου καλά απλά χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να εξατμιστεί από την ακετόνη.

Το μπεζ χρώμα είναι από την αντίδραση μάζας υγρού και οξείδωσης.

Best

cokemuffin

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
29
Μόλις αγόρασα το πετρέλαιο, φαίνεται ότι ο πωλητής μου είναι πολύ τεμπέλης. Πήρα κάποιο από άλλον και εκεί το θέμα δεν συμβαίνει. Σκέφτηκα ότι το μπεζ χρώμα θα μπορούσε να προέρχεται και από το ph, αλλά έκανα ακριβώς 40 δοκιμές ph για αυτή τη μία παρτίδα, χρησιμοποίησα 200ml Oil σε 600ml IPA και αραίωσα το θειικό οξύ 1 προς 10 και πήγα για ph5,50-6,00. Είμαι αρκετά σίγουρος ότι το ph ήταν τέλειο, αλλά δεν θα στοιχημάτιζα σε αυτό, κατά λάθος είχα πολύ μεγάλη επαφή του σώματος με τη Βάση και το Διαλύτη (δεν θα το συνιστούσα, έψησα την ταχύτητά μου, έχυσα παντού την Α-Βάση και δεν έχω πια χρησιμοποιήσιμες πετσέτες), αλλά ευχαριστώ για τη συμβουλή, αλλά δεν είχα μαζί μου φίλτρο βακούμι και ασετόν.^^

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Σε περίπτωση που θέλετε να λάβετε λευκό καθαρό αμφίδιο, μπορείτε να πραγματοποιήσετε εκχύλιση με βάση το οξύ. Τουλάχιστον μπορείτε να φιλτράρετε το υγρό με κενό μέσω χωνιού Buchner και να πλύνετε με κρύα ξηρή ακετόνη ή IPA.

cokemuffin

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
29
Δεν είχε εξοπλισμό εκεί, αλλά έχει ήδη γίνει τώρα, το πέταξα. Αλλά ευχαριστώ.