πλήρης μάσκα με το πληρέστερο φίλτρο... είναι αρκετό; τι κινδύνους θα μπορούσαμε ακόμα να έχουμε;

IM BATMAN

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
im χρησιμοποιούν ένα drager x-plore 6500 με το πιο πλήρες φίλτρο, αέριο hg περιλαμβάνεται.... αλλά πόσα αέρια, ατμοί κλπ περνούν; είναι αυτά 100% ασφαλή; οι μυρωδιές περνούν , αλλά πρέπει να φοβάμαι με υδράργυρο , αλουμίνιο κλπ;

ACAB

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
168
Τα φίλτρα είναι πολύ ασφαλή για τη χρήση για την οποία προορίζονται. Κανονικά θα πρέπει να αλλάζετε το φίλτρο μετά από μια πλήρη βάρδια υπό μάσκα, ανάλογα με την έκθεση σε χημικές ουσίες. Όταν ανοίγουν, τα φίλτρα είναι χρησιμοποιήσιμα για περίπου 6 μήνες, εάν περάσει οσμή ή γίνει πολύ πιο δύσκολη η αναπνοή, τότε το φίλτρο βρίσκεται στο όριο της χωρητικότητάς του, μπορεί επίσης να ζεσταθεί. Παρόλο που αυτά τα συνδυαστικά φίλτρα καλύπτουν πολλές διαφορετικές χημικές ουσίες, είναι περισσότερο για βραχυπρόθεσμη χρήση. Εάν γνωρίζετε ακριβώς από τι πρέπει να προστατευτείτε, είναι χρήσιμο να χρησιμοποιήσετε ένα φίλτρο καθαρού υδραργύρου, για παράδειγμα, επειδή έχει πολύ μεγαλύτερη χωρητικότητα από ένα φίλτρο συνδυασμού. Έτσι, η διάρκεια χρήσης ενός φίλτρου εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το χρόνο χρήσης, τι για ένα φίλτρο χρησιμοποιείτε και το φορτίο του αέρα, αξίζει πάντα να έχετε μια αντικατάσταση.

IM BATMAN

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9

tnx για αυτές τις πολύτιμες πληροφορίες , οπότε για ένα αμάλγαμα hg/al θα ήταν καλύτερο ένα συγκεκριμένο φίλτρο, και για την υπόλοιπη διαδικασία σε ένα MDMA synth από την PMK , τι θα χρησιμοποιούσατε u; ένα φίλτρο all in one, ή θα πηγαίνατε για καλύτερες επιλογές;

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,080
Deals
1
Χρησιμοποιήστε συνδυαστικά φίλτρα, αρκούν για τα πάντα. Μπορείτε να τα αλλάξετε μετά από 6 μήνες, δεν είναι ακριβά.

ACAB

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
168
Χρησιμοποιώ συνδυασμένα φίλτρα με τη μισή μάσκα μου, επειδή δεν εργάζομαι σε ατμόσφαιρα υψηλής φόρτισης και έχω μόνο μικρούς χρόνους χρήσης. Για παράδειγμα, παίρνω υδράργυρο και τον προετοιμάζω για την αντίδραση ή απεγκαθιστώ μια συσκευή που ήταν γεμάτη με τοξικό αέριο. Τις περισσότερες φορές η μάσκα αποτελεί πρόσθετη προστασία στον απορροφητήρα ή είναι έτοιμη στο χέρι σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

IM BATMAN

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
αγόρασα το πιο πλήρες, οπότε ελπίζω να δουλέψει!!! σχετικά με τις μυρωδιές ... έχω ποτέ υποψιαστεί ότι υπάρχει κάτι λάθος όταν μια μυρωδιά περνάει μέσα από τη μάσκα , αλλά... αυτό είναι φυσιολογικό, σωστά; εξακολουθεί να προστατεύει;

IM BATMAN

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
αυτό είναι το πρόβλημα , δεν έχω έναν απορροφητήρα αναθυμιάσεων "PRO" ...μόνο το σωλήνα ενός απορροφητήρα αέρα (όπως αυτός που χρησιμοποιείται στις καλλιέργειες θερμοκηπίων, ή στις κουζίνες) μόνο στο μέρος όπου γίνονται οι αναθυμιάσεις 8η κορυφή μιας στήλης παλινδρόμησης κλπ) και όταν ανοίγω τις φιάλες κλπ, αλλά αισθάνομαι ότι δεν είναι αρκετό... τι νομίζετε;

ACAB

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
168
Έχω εξίσου λίγο έναν κατάλληλο απορροφητήρα, έναν καλό ανεμιστήρα με φίλτρο ενεργού άνθρακα όπου ο σωλήνας με τον απορροφητήρα κρέμεται πάνω από το τραπέζι, ο οποίος είναι αρκετά επαρκής. Σε καμία περίπτωση δεν έχεις έντονα μολυσμένη ατμόσφαιρα, αρκεί να υπάρχει συνεχής ροή αέρα. Αν νομίζετε ότι αυτό δεν είναι αρκετό και δεν είστε σίγουροι αν δεν υπάρχει αρκετό οξυγόνο, θα σας πρότεινα μια αναπνευστική συσκευή πεπιεσμένου αέρα, είτε με μακρύ σωλήνα προς μια μεγάλη φιάλη αναπνευστικού αέρα, είτε ως σακίδιο, όπως χρησιμοποιείται π.χ. από την πυροσβεστική υπηρεσία. Υπάρχουν ειδικοί μετρητές που μπορούν να μετρήσουν την περιεκτικότητα του αέρα σε οξυγόνο.
Δοκιμάστε το με την κανονική μάσκα και το φίλτρο του συνδυασμού σας που είναι ήδη αρκετά συνηθισμένο και αν μπορείτε να αναπνέετε κανονικά κάτω από τη μάσκα τότε η προστασία είναι επαρκής.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,080
Deals
1
Όχι, δεν είναι. Πρέπει να το φοράτε σφιχτά για να αποφύγετε την παράκαμψη των φίλτρων από τον αέρα. Πιθανόν αυτή η μάσκα να μην είναι εντάξει.

IM BATMAN

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
tnx φίλε, πολύ πολύτιμες πληροφορίες, θα δοκιμάσω μερικές σίγουρα

ACAB

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
168
Ή το φίλτρο είναι πολύ παλιό και βρίσκεται στο όριο της χωρητικότητάς του.
Ελέγξατε πάντα πριν από τη χρήση αν η μάσκα εφαρμόζει καλά στο πρόσωπό σας; Υπάρχει ένας εύκολος τρόπος εργασίας για τον έλεγχο σε 5 δευτερόλεπτα. Κρατήστε το χέρι σας πάνω στο φίλτρο και προσπαθήστε να εισπνεύσετε τόσο δυνατά όσο μπορείτε, αν τότε η μάσκα απορροφάται σφιχτά στο πρόσωπο και δεν εισέρχεται καθόλου αέρας, τότε η μάσκα πρέπει να είναι σφιχτή και τότε θα πρέπει επίσης να μην αντιλαμβάνεστε καμία οσμή. Εάν ναι, αντικαταστήστε το φίλτρο.

IM BATMAN

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
ΝΑΙ, ΝΑΙ ...Κάνω αυτό το τεστ κάθε φορά που τη φοράω, πολύ παλιά δεν μπορεί να είναι ο λόγος, το φίλτρο έχει 3 χρήσεις..είναι καινούργιο, αλλά οι μυρωδιές περνούν ποτέ, με όλες τις μάσκες που έχω χρησιμοποιήσει, μισές ή πλήρεις μάσκες.....

Όσο για την εφαρμογή στο πρόσωπό μου, λοιπόν το τεστ είναι εντάξει, και έχω λίγο μούσι...προσπάθησα σήμερα να κόψω πολύ, και πάλι το ίδιο....

σχετικά με όλα αυτά, χθες δοκίμασα ένα "νέο" αμάλγαμα, απλά αντί να χρησιμοποιήσω τα κομμένα τετράγωνα έκανα αυτό που κάνουν πολλοί άνθρωποι και φαίνεται ότι λειτουργεί για όλους αυτούς, βάζω τα τετράγωνα σε ένα επεξεργαστή τροφίμων ή ένα μύλο καφέ... σκέφτηκα ποτέ ότι αυτή η μέθοδος θα εξέθετε πολλά ημι-αλεσμένα AL , και θα μπορούσε να είναι ακατάλληλη λόγω πολύ πιο γρήγορης αντίδρασης, και απώλειας της αποτελεσματικότητας και φυσικά της τελικής απόδοσης, αλλά..αφού πολλοί άνθρωποι το κάνουν...δοκίμασα,,,, OMG ...αυτό το πράγμα έκανε μια δολοφονική αντίδραση...έκαψε το AL (ένα παχύ, 30 micrones) σε περίπου 10 λεπτά...προσπάθησα να βάλω σε παγόλουτρο ..αλλά τίποτα.... τουλάχιστον δεν σπατάλησα το MDP2P ή τη ΜΕΘΥΛΑΜΙΝΗ μου...δημιουργείται ένας τόνος αερίου Η2.... αλλά ανησυχώ για τον υδράργυρο και τη μόλυνση του AL του χώρου.... ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ: πρέπει να ανησυχώ; ή απλά αέριο Η2 παντού και αυτό είναι όλο; το αλουμινόχαρτο κατέληξε σαν καμένο χαρτί....

Σύμφωνα με την άποψή μου, η συγχώνευση ξεκίνησε... 2-3 λεπτά σε μια αλυσιδωτή αντίδραση που είναι αδύνατον να αντιμετωπιστεί, όπως αν κάποιος χρησιμοποιήσει AL σκόνη..... ill πίσω στις πλατείες μου χαχα
@G.Patton η γνώμη σου θα εκτιμηθεί επίσης πολύ (αν με κατάλαβες χαχαχα)

Last edited:

ACAB

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
168
Τότε θα υπάρχει μια ουσία με δεν φιλτράρεται με αυτό το φίλτρο συνδυασμού, επειδή δεν θα μυρίσετε τίποτα αν όλα είναι εντάξει. Ελέγξτε σε κάθε περίπτωση αν το φίλτρο είναι κατάλληλο, μια μυρωδιά κάτω από τη μάσκα δεν πρέπει να είναι αισθητή σε καμία περίπτωση.
Βαθιές ουλές ή εξαιρετικά εμφανείς περιοχές του προσώπου μπορεί επίσης να σημαίνουν διαρροές, ενδεχομένως να εφαρμόσετε κρέμα σε αυτές τις περιοχές εκ των προτέρων.

IM BATMAN

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
θα δοκιμάσω την επιλογή της κρέμας, δεν θα το φανταζόμουν ποτέ αυτό, tnx!

για παράδειγμα, όταν κάνω τη μετατροπή του κεριού, είναι αναπόφευκτο να το μυρίσω.... αλλά τι φίλτρο πρέπει να χρησιμοποιήσω γι' αυτό; δεν υπάρχει πιο πλήρες φίλτρο, τα έχω όλα συμπεριλάβει (υποτίθεται)

στο αμάλγαμα, αν βάλω το πρόσωπο πιο κοντά απ' ότι πρέπει, μπορώ να μυρίσω το IPA ....
τη μεθαλική μυρωδιά του αμαλγάματος δεν μπορώ να τη μυρίσω , και αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα, το hg και το AL με ανησυχεί πολύ , για να είμαι ειλικρινής είμαι έτοιμος να δοκιμάσω τη διαδρομή NMF, ακόμα και με όχι πολύ σαφείς πληροφορίες , μόνο και μόνο για να αποφύγω τα αμαλγάματα.

tnx για τη βοήθειά σας, φίλε, πολύ apreciatted

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606
Έι φίλε, ποια είναι η διαδρομή NMF;

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident