ΝΑΙ, ΝΑΙ ...Κάνω αυτό το τεστ κάθε φορά που τη φοράω, πολύ παλιά δεν μπορεί να είναι ο λόγος, το φίλτρο έχει 3 χρήσεις..είναι καινούργιο, αλλά οι μυρωδιές περνούν ποτέ, με όλες τις μάσκες που έχω χρησιμοποιήσει, μισές ή πλήρεις μάσκες.....
Όσο για την εφαρμογή στο πρόσωπό μου, λοιπόν το τεστ είναι εντάξει, και έχω λίγο μούσι...προσπάθησα σήμερα να κόψω πολύ, και πάλι το ίδιο....
σχετικά με όλα αυτά, χθες δοκίμασα ένα "νέο" αμάλγαμα, απλά αντί να χρησιμοποιήσω τα κομμένα τετράγωνα έκανα αυτό που κάνουν πολλοί άνθρωποι και φαίνεται ότι λειτουργεί για όλους αυτούς, βάζω τα τετράγωνα σε ένα επεξεργαστή τροφίμων ή ένα μύλο καφέ... σκέφτηκα ποτέ ότι αυτή η μέθοδος θα εξέθετε πολλά ημι-αλεσμένα AL , και θα μπορούσε να είναι ακατάλληλη λόγω πολύ πιο γρήγορης αντίδρασης, και απώλειας της αποτελεσματικότητας και φυσικά της τελικής απόδοσης, αλλά..αφού πολλοί άνθρωποι το κάνουν...δοκίμασα,,,, OMG ...αυτό το πράγμα έκανε μια δολοφονική αντίδραση...έκαψε το AL (ένα παχύ, 30 micrones) σε περίπου 10 λεπτά...προσπάθησα να βάλω σε παγόλουτρο ..αλλά τίποτα.... τουλάχιστον δεν σπατάλησα το MDP2P ή τη ΜΕΘΥΛΑΜΙΝΗ μου...δημιουργείται ένας τόνος αερίου Η2.... αλλά ανησυχώ για τον υδράργυρο και τη μόλυνση του AL του χώρου.... ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ: πρέπει να ανησυχώ; ή απλά αέριο Η2 παντού και αυτό είναι όλο; το αλουμινόχαρτο κατέληξε σαν καμένο χαρτί....
Σύμφωνα με την άποψή μου, η συγχώνευση ξεκίνησε... 2-3 λεπτά σε μια αλυσιδωτή αντίδραση που είναι αδύνατον να αντιμετωπιστεί, όπως αν κάποιος χρησιμοποιήσει AL σκόνη..... ill πίσω στις πλατείες μου χαχα
@G.Patton η γνώμη σου θα εκτιμηθεί επίσης πολύ (αν με κατάλαβες χαχαχα)