- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 17
Πριν από 5 χρόνια συνήθιζα να κουνάω και να ψήνω σε μπουκάλια Gatorade. Χρησιμοποίησα το 24ωρο υπολογίζοντας 2,4 g ψευδο- με 3,7 g συνολικής μάζας χαπιών ότι ήταν ο καλύτερος τρόπος για να πάω. Δεν έκανα εκχυλίσεις εκ των προτέρων, αλλά απλά το αλέθω σε ένα μπλέντερ μέσω αυτού, και ένα Gatorade, ένα μπουκάλι αθλητισμού με ένα μικρό περιστρεφόμενο καπάκι για να εξαεριστεί, vm & p νάφθα, και περίπου ένα ποτήρι σφηνάκι γεμάτο NaOH και NH4NO3. Και 2 μπαταρίες.
δούλεψε σαν γούρι. Τώρα, δεν λειτουργεί καθόλου. Πρέπει να έχω δοκιμάσει 10 φορές από τότε, ούτε μία επιτυχημένη λειτουργία. Δεν μου φαίνεται ότι άλλαξαν κάτι... Συνήθιζα να χρησιμοποιώ τα χάπια Sudafed 24 hr.. αλλά αναρωτιέμαι ποια είναι τα καλύτερα χάπια στην ηπειρωτική χώρα μας για εξαγωγή. Μερικά έχουν θειική pse και άλλα Hcl. Είναι η θειική το ίδιο με την ελεύθερη βάση pse; Ποια είναι η διαφορά μεταξύ θειικού άλατος και Hcl;
Συγγνώμη για τόσες πολλές ερωτήσεις σε μια θέση
δούλεψε σαν γούρι. Τώρα, δεν λειτουργεί καθόλου. Πρέπει να έχω δοκιμάσει 10 φορές από τότε, ούτε μία επιτυχημένη λειτουργία. Δεν μου φαίνεται ότι άλλαξαν κάτι... Συνήθιζα να χρησιμοποιώ τα χάπια Sudafed 24 hr.. αλλά αναρωτιέμαι ποια είναι τα καλύτερα χάπια στην ηπειρωτική χώρα μας για εξαγωγή. Μερικά έχουν θειική pse και άλλα Hcl. Είναι η θειική το ίδιο με την ελεύθερη βάση pse; Ποια είναι η διαφορά μεταξύ θειικού άλατος και Hcl;
Συγγνώμη για τόσες πολλές ερωτήσεις σε μια θέση