Εντάξει, επιτάχυνα τη διαδικασία ξήρανσης στο φούρνο, φούρνο με ανεμιστήρα, ρυθμισμένο κάτω από τους 100 βαθμούς C. (φαινόταν περίπου 80).
Έμεινα με 168mg ενός βρώμικου κίτρινου/λευκού υπολείμματος - ελαφρώς κηρώδους υφής.
Εάν αυτό ήταν καθαρό 2C-B, τότε αυτό θα σήμαινε ότι η απόδοση μου είναι 16,8mg ανά δισκίο (διαφημίζεται στα 20mg), η οποία θα ήταν αρκετά αξιοπρεπής απόδοση 84%.
Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αυτό δεν είναι καθαρό 2C-B όμως, οπότε η απόδοσή μου είναι σίγουρα χαμηλότερη, αλλά είναι μια διασκεδαστική άσκηση.
Καθώς είναι ελαφρώς κηρώδες, η επιθυμία μου να το εισπνεύσω αυτό δεν πρόκειται να είναι τόσο καλή, οπότε θα διαλύσω όλα τα 168mg σε 5ml φυσιολογικού ορού 0,9% και θα τα τοποθετήσω σε ένα ρινικό σπρέι. Καθώς διαλύεται χωρίς πρόβλημα, αυτή θα πρέπει να είναι μια εύκολη μέθοδος χορήγησης.
Οι ρινικές μου αντλίες μου δίνουν 30 ενεργοποιήσεις ανά 5ml, οπότε στα 168mg, αυτό θα μου δώσει 5,6mg αυτού του υπολείμματος 2C-B. 2 αντλίες θα πρέπει να είναι μια πολύ αξιοπρεπής δοσολογία.
Η δεύτερη εικόνα είναι μετά την προσθήκη των 5ml φυσιολογικού ορού 0,9% - το νερό έχει πάρει ένα ελαφρώς λευκό γαλακτώδες χρώμα και υπάρχει ίζημα που επιπλέει σε αυτό. Αυτή είναι η αρχική αντίθεση με το διαυγές νερό που μπήκε στο στάδιο της εξάτμισης.
Έτσι, είτε η θερμότητα ήταν πολύ έντονη και μαγείρεψα κάτι στο φούρνο, είτε η διαδικασία εξάτμισης/ξήρανσης πείραξε κάποιες από τις νοθευτικές/δεσμευτικές ουσίες που ήταν διαλυτές στο νερό και τώρα έχουν βγει ή κάτι σε αυτό δεν ήθελε το αλατούχο διάλυμα. Σύμφωνοι, το διαυγές νερό ήταν πάνω από 100ml και αυτό το αλατούχο είναι μόνο 5ml, αλλά ακόμα και κατά τη διάρκεια της ξήρανσης το νερό δεν άλλαξε χρώμα, οπότε κάτι σίγουρα συμβαίνει.
Μπορεί να θυσιάσω άλλα 10 χάπια για να το δοκιμάσω ξανά και να αλλάξω μερικά πράγματα.
1. Δίσκος τεφλόν για την ξήρανση
2. διαλύστε τα δισκία μετά τη σύνθλιψη και αφήστε τα να κατακαθίσουν πριν από το φιλτράρισμα, σταματώντας πριν το ίζημα φτάσει στο φίλτρο.
3. Κάθε διαδοχική πλύση θα αφήνεται να καθιζάνει.
4. να χρησιμοποιούνται μικρότερες ποσότητες νερού (30ml ανά πλύση και όχι 50ml)
5. Επιτρέψτε μια πιο αργή φυσική εξάτμιση (μέχρι να βρω κάτι για να την επιταχύνω...).
Τέλος πάντων - αυτή είναι η σημερινή άσκηση διήθησης και εξάτμισης.