Question Looking for a vendor Απόσπασμα 2C-B από χάπια

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Γεια σας.

Έχω αγοράσει πολλά χάπια 2C-B τους τελευταίους μήνες και έχω διαπιστώσει ότι προτιμώ να τα σνιφάρω. Τα θρυμματισμένα χάπια είναι φρικτά.

Υπάρχει τρόπος να τα συνθλίψω και στη συνέχεια να εξάγω μόνο το 2C-B από το δισκίο και να απορρίψω το πληρωτικό υλικό από το δισκίο;

Έχω περίπου 80 χάπια των 20mg το καθένα...

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Έχω διαβάσει ότι ένα πλύσιμο με ισοπροπυλική αλκοόλη θα κάνει πολύ καλά αυτή τη δουλειά. Κάποιο σχόλιο σχετικά με αυτό;
Έχω τολουόλιο για μια διαδικασία μετατροπής του 5-MeO-DMT HCL σε ελεύθερη βάση - θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω το τολουόλιο αντί της ισοπροπυλικής αλκοόλης;

tajira

Don't buy from me
Resident
Reaction score
15
θα χάσετε πολλά πράγματα αδερφέ, ένα χάπι είναι περίπου 10 έως 15 mg 2cb

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Διαλύετε σε ελάχιστη ποσότητα νερού, φιλτράρετε στερεά σκουπίδια, επεξεργάζεστε με aq. sol. of NaOH για να λάβετε 2-cb freebase που στη συνέχεια εκχυλίζετε και φυσαλιδίζετε ξηρό αέριο hcl ή υδατικό HCl ακολουθούμενο από απομάκρυνση του νερού με θερμότητα.
Πλήρης αποκάλυψη, δεν το έχω κάνει αυτό, αλλά είναι ο τρόπος που θα το προσέγγιζα, ίσως κάποιος από τους ειδικούς μας μπορεί να συμβάλει;

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Δεν με νοιάζει - προτιμώ να έχω μια καθαρή ρουφηξιά παρά μια μακρόχρονη κατάποση. Έχω έναν μεγάλο αριθμό από αυτά τα πράγματα, αν το καθένα έχει 20mg, τότε θα έχω περίπου 1,7g - αν φύγω με 1g καθαρό, είμαι ευχαριστημένος...

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Είναι σωστό. Όπως είπε ο @tajira, θα χάσετε πολλά κατά τη διάρκεια αυτών των χειρισμών.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Τι είδους απώλεια; 50% 80%?

Όπως είπα, έχω 80 χάπια στην εφεδρική μου κρυψώνα που δεν πρόκειται ποτέ να φτάσω, αν περιέχουν 20mg το καθένα όπως διαφημίζεται, αυτό θα σήμαινε ότι υπάρχει περίπου 1,6g 2C-B σε αυτά.
Εάν μπορώ να πάρω ~ 1g θα το θεωρούσα νίκη.

Σκεπτόμενος τον εξοπλισμό που χρειάζομαι και ό,τι άλλο, μπορεί να είναι απλούστερο για μένα να αγοράσω απλώς καθαρό 2C-B και να τα εκμεταλλευτώ αυτά σε φίλους ως δώρα. Στεναγμός - μακάρι να είχα ένα εργαστήριο.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Εντάξει - επιτρέψτε μου να το ρωτήσω αυτό με έναν άλλο τρόπο. Αν συνθλίψω αυτά τα χάπια και τα διαλύσω σε νερό, φιλτράρω τα μη διαλυτά πράγματα - τι πέφτει συνήθως έξω; Μικροκρυσταλλική κυτταρίνη; Ταλκ; Δεν ξέρω τι συνδετικό υλικό χρησιμοποιείται σε αυτά.
Και αν σταματήσω εκεί και απλώς εξατμίσω το νερό μετά το φιλτράρισμα των στερεών αποβλήτων, αυτό θα ήταν καλό για τους σκοπούς μου, διότι θα μπορούσα είτε να εισπνέω την εναπομείνασα ουσία είτε να τη χορηγώ μέσω ρινικού σπρέι (το 2C-B διασπάται όπως η κοκαΐνη στο νερό με τη χρήση φυσιολογικού ορού 0,9%;)

Ο στόχος μου είναι να μπορώ να ρουφήξω αυτό το μόριο χωρίς όλα τα επιπλέον σκουπίδια να εμποδίζουν τους αεραγωγούς μου, οπότε οτιδήποτε υδατοδιαλυτό θα είναι ούτως ή άλλως πιο εύκολο να αντιμετωπιστεί.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Δεν γνωρίζω με βεβαιότητα
Νομίζω πως ναι
Ναι, η μορφή άλατος 2c-b είναι διαλυτή στο νερό

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Το 2C-B αποικοδομείται/διασπάται όταν βρίσκεται στο νερό (όπως η κοκαΐνη), δηλαδή θα μπορούσε να αποθηκευτεί στο νερό σε ένα ρινικό σπρέι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από ό,τι θα μπορούσα να κάνω με την κοκαΐνη (που φαίνεται να είναι μόνο θέμα ωρών...)

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Το υδροχλωρίδιο είναι πολύ σταθερό, θα πρέπει να είναι A-OK

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Λοιπόν, έχω ξεκινήσει μια απλή διαδικασία.
Έχω πάρει 10 20mg 2C-B και τα έχω ψιλοθρυμματίσει και έχω προσθέσει 50ml απεσταγμένο νερό.
Απασχολημένος περνώντας αυτό μέσα από ένα μικροσκοπικό χωνί και φίλτρο καφέ (το μόνο που έχω αυτή τη στιγμή) και η ποσότητα του σκουπιδιού που έχει μείνει πίσω είναι εκπληκτική.

Θα ξαναβυθίσω τα υπολείμματα μερικές φορές για να βγάλω το 2C-B όσο το δυνατόν περισσότερο (ίσως τρεις φορές;
Και στη συνέχεια Απλά αφήστε το να εξατμιστεί για να στεγνώσει για κάποιο χρονικό διάστημα.

Ερώτηση - αν αφήσω το διαυγασμένο απόσταγμα στην κωνική φιάλη, θα μπορούσα να το θερμάνω για να επιταχύνω την εξάτμιση και στη συνέχεια, μόλις κρυώσει, να ρίξω κάτι που εξατμίζεται γρήγορα, όπως αιθέρα, ισοπροπυλική αλκοόλη ή τολουόλιο, για να διαλύσω το 2C-B που έχει προσκολληθεί στο εσωτερικό της φιάλης και στη συνέχεια να το ρίξω σε ένα επίπεδο πιάτο για γρήγορη εξάτμιση ή είναι ανόητη ιδέα;

Attachments

• HGTohlJstn.jpeg
    HGTohlJstn.jpeg
    1.9 MB · Views: 168
  • o0AerUghNv.jpeg
    o0AerUghNv.jpeg
    3.1 MB · Views: 159

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Για να σας ενημερώσω - το ξηρό βάρος των θρυμματισμένων χαπιών ήταν 2,960 γραμμάρια. Θα μετρήσω τα απόβλητα και το προϊόν μόλις όλα στεγνώσουν και η διαδικασία μου είναι cimplete - θα μας δώσει κάποια πολύ βασική εικόνα για πιθανές τιμές απώλειας :)

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
θα ήταν αρκετό
δεν θα διαλύσουν το αλάτι 2c-b, είναι καλύτερα να το κάνετε σε τρυβλίο Petri ή απλό πιάτο με μεγάλη επιφάνεια. και ναι, μπορείτε να το ζεστάνετε λίγο

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Ευχαριστώ - το έχω σε έναν δίσκο από ανοξείδωτο χάλυβα που στεγνώνει πίσω από την ξυλόσομπα μου - θα πρέπει να στεγνώσει κατά τη διάρκεια της νύχτας - θα ξύσω και θα μετρήσω την παραγωγή αύριο.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Εντάξει, επιτάχυνα τη διαδικασία ξήρανσης στο φούρνο, φούρνο με ανεμιστήρα, ρυθμισμένο κάτω από τους 100 βαθμούς C. (φαινόταν περίπου 80).

Έμεινα με 168mg ενός βρώμικου κίτρινου/λευκού υπολείμματος - ελαφρώς κηρώδους υφής.

Εάν αυτό ήταν καθαρό 2C-B, τότε αυτό θα σήμαινε ότι η απόδοση μου είναι 16,8mg ανά δισκίο (διαφημίζεται στα 20mg), η οποία θα ήταν αρκετά αξιοπρεπής απόδοση 84%.

Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αυτό δεν είναι καθαρό 2C-B όμως, οπότε η απόδοσή μου είναι σίγουρα χαμηλότερη, αλλά είναι μια διασκεδαστική άσκηση.
Καθώς είναι ελαφρώς κηρώδες, η επιθυμία μου να το εισπνεύσω αυτό δεν πρόκειται να είναι τόσο καλή, οπότε θα διαλύσω όλα τα 168mg σε 5ml φυσιολογικού ορού 0,9% και θα τα τοποθετήσω σε ένα ρινικό σπρέι. Καθώς διαλύεται χωρίς πρόβλημα, αυτή θα πρέπει να είναι μια εύκολη μέθοδος χορήγησης.

Οι ρινικές μου αντλίες μου δίνουν 30 ενεργοποιήσεις ανά 5ml, οπότε στα 168mg, αυτό θα μου δώσει 5,6mg αυτού του υπολείμματος 2C-B. 2 αντλίες θα πρέπει να είναι μια πολύ αξιοπρεπής δοσολογία.

Η δεύτερη εικόνα είναι μετά την προσθήκη των 5ml φυσιολογικού ορού 0,9% - το νερό έχει πάρει ένα ελαφρώς λευκό γαλακτώδες χρώμα και υπάρχει ίζημα που επιπλέει σε αυτό. Αυτή είναι η αρχική αντίθεση με το διαυγές νερό που μπήκε στο στάδιο της εξάτμισης.

Έτσι, είτε η θερμότητα ήταν πολύ έντονη και μαγείρεψα κάτι στο φούρνο, είτε η διαδικασία εξάτμισης/ξήρανσης πείραξε κάποιες από τις νοθευτικές/δεσμευτικές ουσίες που ήταν διαλυτές στο νερό και τώρα έχουν βγει ή κάτι σε αυτό δεν ήθελε το αλατούχο διάλυμα. Σύμφωνοι, το διαυγές νερό ήταν πάνω από 100ml και αυτό το αλατούχο είναι μόνο 5ml, αλλά ακόμα και κατά τη διάρκεια της ξήρανσης το νερό δεν άλλαξε χρώμα, οπότε κάτι σίγουρα συμβαίνει.

Μπορεί να θυσιάσω άλλα 10 χάπια για να το δοκιμάσω ξανά και να αλλάξω μερικά πράγματα.

1. Δίσκος τεφλόν για την ξήρανση
2. διαλύστε τα δισκία μετά τη σύνθλιψη και αφήστε τα να κατακαθίσουν πριν από το φιλτράρισμα, σταματώντας πριν το ίζημα φτάσει στο φίλτρο.
3. Κάθε διαδοχική πλύση θα αφήνεται να καθιζάνει.
4. να χρησιμοποιούνται μικρότερες ποσότητες νερού (30ml ανά πλύση και όχι 50ml)
5. Επιτρέψτε μια πιο αργή φυσική εξάτμιση (μέχρι να βρω κάτι για να την επιταχύνω...).

Τέλος πάντων - αυτή είναι η σημερινή άσκηση διήθησης και εξάτμισης. :)

Attachments

• YsPaojmfFz.jpeg
    YsPaojmfFz.jpeg
    3 MB · Views: 160
  • 3KUQJRstfz.jpeg
    3KUQJRstfz.jpeg
    1.3 MB · Views: 164

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Μπορείτε να τα ανακρυσταλλώσετε ή να πραγματοποιήσετε εκχύλιση Α/Β για να λάβετε καθαρό 2C-B.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Είμαι περίεργος για το πόσα πραγματικά κατάφεραν να περάσουν από τη διαδικασία. Ένα φτωχό παιχνίδι εικασιών, καθώς δεν γνωρίζω με βεβαιότητα τι πήγε μέσα σε αυτό...

Μετά από μια νύχτα καθίζησης στο αλατούχο διάλυμα όμως, μπορείτε να δείτε πόσο ίζημα έφτασε σε αυτό το στάδιο (ή βγήκε εξαιτίας του αλατούχου διαλύματος). Θα το φιλτράρω ξανά και θα σταματήσω σε αυτό το στάδιο, θα το δοκιμάσω αργότερα.

Η επόμενη παρτίδα θα είναι καλύτερη :)

Attachments

• tm9qyMxGDH.jpeg
    tm9qyMxGDH.jpeg
    3.1 MB · Views: 163

Cypherdelic

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Το να το σνιφάρεις δεν είναι ωραίο ΙΜΟ, προτιμώ το από του στόματος.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Το σνιφάρισμα είναι μικρότερης διάρκειας με υψηλότερη βιοδιαθεσιμότητα (υποθέτω καθώς αυτό ισχύει για πολλά άλλα μόρια), οπότε ταιριάζει περισσότερο στον τρόπο ζωής μου.
Δεν μπορώ να καταναλώσω μια ουσία και να βγω από τη ζωή μου για μεγάλα χρονικά διαστήματα, τις περισσότερες φορές μόνο το βράδυ αφού βάλω τα παιδιά για ύπνο - αυτό μου αφήνει ένα πολύ μικρό παράθυρο ευκαιρίας για να παίξω.
Έχοντας μια απότομη έναρξη, μια γρήγορη κορύφωση και στη συνέχεια μια χαλαρή πτώση μέχρι να μπω στο κρεβάτι δύο ώρες αργότερα, σημαίνει ότι έχω μια διασκεδαστική νύχτα, μια καλή ξεκούραση και δεν θέτω σε κίνδυνο τον τρόπο ζωής μου.

Αν μπορούσα να πάρω το 2C-B όπως προβλέπεται, θα το έπαιρνα μετά από μια κορύφωση MDMA. Ή μετά από μια κορύφωση MDMA με καραμέλα. Αυτά τα πράγματα διαρκούν πολλές ώρες, οπότε πρέπει να προγραμματίσω να μην είμαι στο σπίτι, να βρω μπέιμπι σίτερ κ.λπ. κ.λπ. - αυτό δεν είναι εύκολο, οπότε επιλέγω να δουλέψω μέσα στους περιορισμούς του τρόπου ζωής μου :)

Τέλος πάντων - το σνιφάρισμα είναι σκληρό με το 2C-B και η έναρξη μπορεί να είναι αρκετά σκληρή. Η ιδέα για το ρινικό σπρέι αφαιρεί εντελώς τη σκληρότητα του σνιπ και, αν διαχωρίσετε τις εισπνοές σας κατά 5/10 λεπτά, μαλακώνει την έναρξη.

Συγγνώμη, δεν είναι διάλεξη, απλώς παρέχω κάποιο πλαίσιο. :)