Γεια σας, βρήκα έναν έμπορο εκτός του φόρουμ που προσφέρει πολύ καλές τιμές, υπάρχει δυνατότητα να χρησιμοποιήσω μια υπηρεσία μεσεγγύησης εκτός του φόρουμ ή. Για να βρείτε
"Είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία μεσεγγύησης εκτός του φόρουμ ή. Να βρω".
Σίγουρα άλλες τοποθεσίες έχουν υπηρεσίες escrow ή δεν ΠΡΕΠΕΙ να επιτρέψετε escrow, αλλά πιθανότατα δεν θα έχετε πολλές πωλήσεις. Από τη στιγμή που θα βιώσετε την εμπειρία της escrow, ως αγοραστής, δεν υπάρχει επιστροφή στην ελπίδα ότι οι άνθρωποι δεν είναι απατεώνες ή κλέφτες. Πίσω στο να σας κλέβουν πολύ. Το escrow κάνει τη ροή του χτυπήματος Αν ρωτάτε αν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν διαφορετικό πάροχο escrow μαζί με αυτόν τον ιστότοπο, δεν ξέρω την απάντηση, αλλά το σύστημα escrow εδώ είναι το καλύτερο γύρω
Φαντάζομαι ότι θα πρέπει να βρείτε κάποιον που προσφέρει αυτού του είδους τις υπηρεσίες, ο οποίος μπορεί να εγγυηθεί για αρκετούς ανθρώπους όσον αφορά την εμπιστοσύνη. Δεν έχω ακούσει ποτέ για μια τέτοια υπηρεσία, αλλά φαντάζομαι ότι θα ήταν μια καλή επιχειρηματική ευκαιρία για κάποιον που είναι ειλικρινής και πιστεύει στην παροχή καλών και αξιόπιστων υπηρεσιών στον κόσμο των συναλλαγών. Πολύ ενδιαφέρουσα σκέψη.
Χάρη σε όλους, είναι κρίμα που δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Η υπηρεσία escrow στο φόρουμ είναι καλή ως έχει. frit buchner Η ερώτησή μου αφορούσε αυτό, εκτός του φόρουμ. Όπως είπα, βρήκα έναν έμπορο που προσφέρει πραγματικά πολύ καλές τιμές, αλλά αυτό με κάνει πολύ καχύποπτο. Συνεχίζω να ψάχνω.