Πιστέψτε με δεν είμαι τέτοιος τύπος αλλά θα μπορούσατε τουλάχιστον να δώσετε λίγες λεπτομέρειες για το τι έρευνα έχετε κάνει σχετικά με αυτό ή τα τρέχοντα συμπεράσματά σας και ίσως το πιο σημαντικό τι έχετε ήδη δοκιμάσει, πώς λειτούργησε, τι γάμησε και τι λειτούργησε ξέρετε. Είμαι υπέρ της αλληλοβοήθειας αλλά προσπάθησε να κάνεις και εσύ το δικό σου κομμάτι αδερφέ.
Πληροφορίες σχετικά με το Claviceps ergot, συμπεριλαμβανομένων των βασικών στοιχείων, των επιδράσεων, της δοσολογίας, της ιστορίας, του νομικού καθεστώτος, των φωτογραφιών, της έρευνας, της κάλυψης από τα μέσα ενημέρωσης και των συνδέσμων προς άλλους πόρους.
Αισθάνομαι ότι αγνοείτε τους πιθανούς κινδύνους (έχω μεθύσει κοντά στο θάνατο και πήγα στα επείγοντα) Είμαι κατά τα άλλα ικανός βιοχημικός αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κάνω λάθη. Απλά να προσέχετε!
Σας καταλαβαίνω. Είχα κι εγώ μερικά ατυχήματα. Θα μπορούσατε να μοιραστείτε ποιο λάθος κάνατε κατά τη διάρκεια του χειρισμού, ώστε να μάθουμε όλοι από το λάθος σας;
Χρησιμοποίησα κάτι μολυσμένο και αφημένο στον ήλιο για λόγους διατροφής... Η ενδοτικότητα δεν αποκλείει πάντα την ηλιθιότητα (ποτέ δεν σκέφτηκα ότι οι αυτοφωτοοξειδωτικές διαδικασίες θα μπορούσαν να μετατρέψουν ίχνη βρωμοκρυπτίνης σε αρκετά τοξικά ίχνη δηλητηρίου... στην πραγματικότητα έφτασα στα επείγοντα από την υπερβολική χορήγηση μου αυτού που νόμιζα ότι ήταν το αντίδοτο, κάποιου ισχυρού ανταγωνιστή D2).
Ευχαριστώ για την κοινοποίηση. Πράγματα όπως αυτό φαίνεται σχεδόν πάντα να συμβαίνουν εξαιτίας κάτι ασήμαντου που μπορεί εύκολα να παραβλεφθεί. Προσωπικά δηλητηριάστηκα κατά λάθος σε μερικές περιπτώσεις. Ευτυχώς δεν χρειάστηκε ποτέ να πάω στα επείγοντα περιστατικά. Πάντα με ανατριχιάζει όταν σκέφτομαι ότι πρέπει να εξηγήσω ότι έρχομαι σε επαφή με κάτι αρκετά επικίνδυνο ώστε να αποφεύγεται η χρήση του στη βιομηχανία.