Question Χρησιμοποιούμε τον τραπεζικό μας λογαριασμό για να αγοράσουμε κρυπτονομίσματα ?

Ascro

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Έψαχνα το σεμινάριο για την αγορά cryto (monero ή bitcoin) και άρχισα να σκέφτομαι, με ποιο τρόπο αγοράζουμε crypto. Δεν είναι πολύ επικίνδυνο να αποκαλύψουμε το τραπεζικό μας έμβασμα ;

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Θα αγοράσω ένα νόμισμα με φτηνά τέλη συναλλαγών όπως το litecoin από ένα ανταλλακτήριο. Στη συνέχεια θα στείλω το LTC μου στο πορτοφόλι Cake και θα το ανταλλάξω με XMR

Ascro

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Γεια σας, είπατε "θα αγοράσω", αλλά με ποια χρήματα ? η πιστωτική κάρτα transer θα μπορούσε να είναι ανιχνεύσιμη. Μπορούμε να αγοράσουμε εναλλακτικά BTC ? Μετρητά για παράδειγμα ;

armanimani

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
53
Ναι, όπως είπε ο @miner21. Αγοράστε ένα διαφορετικό νόμισμα και στη συνέχεια ανταλλάξτε το με το Monero

Olasaxx

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Γεια σας παιδιά Ψάχνω για κάποιον που ψάχνει να ασπρίσει τα χρήματά του μπορώ να την φροντίσω ή να έχω έναν αχυράνθρωπο αν θέλει να δημιουργήσει societer

bigrob

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
3
μπορείτε να χρησιμοποιήσετε BTC atms και να χρησιμοποιήσετε μετρητά.

cocotriangle

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Deals
3
Μπορείτε να δοκιμάσετε τις συναντήσεις p2p cash meetups ή να προσπαθήσετε να βρείτε ποια νόμιμη ανταλλαγή μη kyc υπάρχει ακόμα

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
BTW Το πορτοφόλι Cake δεν είναι το μόνο μέρος για να ανταλλάξετε σε XMR. Μου αρέσει, αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης που το κάνουν. Δεν είμαι ένας διαφημιστής του πορτοφολιού κέικ