Question Dmt freebase

jennycraig

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Mimosa hostilis εκχύλιση, αφού πήρε απόξεση από naaptha εκχύλιση, βάλτε dmt απόξεση σε επτάνιο (πώς muc;) και βάλτε σε μαγνητική θερμή πλάκα αναδευτήρα (50 ° C;), τότε τραβήξτε μέχρι turkey baster βάλτε σε pyrex βάλτε στην κατάψυξη 12hrs. (τότε αν θέλετε freebase ως τελικό προϊόν δεν fumaerate, πώς να εξαγάγετε dmt freebase από Επτάνιο; Μόνο πλύσιμο σε επτάνιο 1 φορά, ή 3 φορές όπως με naaptha;).
Ευχαριστώ!

darkwing

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Θα συνιστούσα το Naaptha, αυτό σημαίνει βασικά τη διάλυση μιας ποσότητας ελεύθερης βάσης DMT σε ελάχιστη ποσότητα
Naaptha, ακολουθούμενη από την ανάκτηση της DMT με καταβύθιση κατάψυξης. Το κλειδί για την
καθαρισμού είναι η χρήση της ελάχιστης ποσότητας Naaptha που απαιτείται για τη διάλυση της DMT, η οποία είναι
συνήθως 30-40mL ανά γραμμάριο. Κατά τη διάλυση της DMT, θα παρατηρήσετε ότι ένα αδιάλυτο
έγχρωμο έλαιο θα παραμείνει στον πυθμένα. Αυτή είναι η ακαθαρσία που θα θελήσετε να αφαιρέσετε. Το Naaptha θα διαλύσει ελάχιστα έως καθόλου από αυτό το έλαιο και μετά την ανάκτηση της DMT, θα δείτε ότι αυτή είναι σημαντικά πιο λευκή. Αυτή η διαδικασία μπορεί να είναι
επαναληφθεί αρκετές φορές προκειμένου να καθαριστεί περαιτέρω το προϊόν.

darkwing

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Μετρήστε την επιθυμητή ποσότητα ελεύθερης βάσης DMT που επιθυμείτε να ανακρυσταλλώσετε

Το 1 γραμμάριο χρησιμοποιείται ως παράδειγμα, απλά πολλαπλασιάστε το Naaptha με την ποσότητα των γραμμαρίων.
Η DMT τοποθετείται σε ένα γυάλινο ή άλλο κατάλληλο δοχείο.
Τώρα μετράτε την ποσότητα Naaptha που απαιτείται για να διαλυθεί η DMT.
Θυμηθείτε, 30-40mL ανά 1 γραμμάριο!
Ρίξτε το Naaptha στο ποτήρι που περιέχει την DMT και τοποθετήστε το σε ένα μπολ με βραστό νερό.
Αυτή η ρύθμιση λειτουργεί ως λουτρό ζεστού νερού Αφήστε το να καθίσει για λίγα λεπτά και στη συνέχεια επεξεργαστείτε την DMT στο Naaptha. Εάν το νερό κρυώσει πολύ, αντικαταστήστε το με φρεσκοβρασμένο νερό και συνεχίστε. Κάντε ό,τι μπορείτε για να διαλύσετε όσο το δυνατόν περισσότερη DMT και θα παρατηρήσετε μια ελαιώδη ακαθαρσία στον πυθμένα του ποτηριού η οποία δεν διαλύεται Αυτό είναι που θα αφαιρεθεί για να καθαριστεί το προϊόν. Αυτή η ελαιώδης ακαθαρσία είναι κυρίως DMT-N-οξείδιο. Ρίξτε ΜΟΝΟ το Shellite σε ένα νέο δοχείο Προσέξτε πολύ να μην περάσει καμία από τις ελαιώδεις ακαθαρσίες στο νέο δοχείο, καθώς αυτό ακριβώς προσπαθείτε να αφαιρέσετε!

darkwing

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Καλύψτε το δοχείο και αφήστε το σε θερμοκρασία δωματίου για δύο έως τρεις ώρες, στη συνέχεια τοποθετήστε το στο ψυγείο για λίγες ώρες και στη συνέχεια στην κατάψυξη για +48 ώρες. Η αργή ψύξη του Naaptha θα έχει ως αποτέλεσμα την πιο αργή καταβύθιση και, συνεπώς, τον συνδυασμό της DMT. Αυτό συμβάλλει περαιτέρω στην παραγωγή ενός καθαρότερου προϊόντος. μετά από 48 ώρες βάλτε το δοχείο ανάποδα για 10 λεπτά για να απομακρυνθεί όσο το δυνατόν περισσότερο από το Naaptha. Το ανακρυσταλλωμένο προϊόν ξηραίνεται στη συνέχεια με ανεμιστήρα για 30 λεπτά και συλλέγεται. Θα παρατηρήσετε μια πτώση στο βάρος της DMT. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχει αφαιρεθεί κάτι. Όσο πιο ακάθαρτη ήταν η DMT, τόσο λιγότερο θα ζυγίζει μετά την ανακρυστάλλωση. Καλή τύχη!

jennycraig

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Σωστά. Ερ: Έχω ήδη το επτάνιο, θα κάνω πρώτα την εκχύλιση με naaptha όπως περιγράφεται παραπάνω, έχω ήδη και naaptha. Μετά το naaptha, θα ήθελα να κάνω εκχύλιση με επτάνιο για μέγιστη καθαρότητα. Γνωρίζω πώς να κάνω εκχύλιση με επτάνιο αλλά δεν ξέρω πώς να βγάλω το dmt ελεύθερης βάσης από το επτάνιο μετά. Παρακαλώ συμβουλέψτε το συντομότερο δυνατό. Ευχαριστώ, αδέρφια.

darkwing

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
η DMT ελεύθερης βάσης παρασκευάζεται κατά τη μετατροπή της καυστικής σόδας μετά τον όξινο βρασμό. Γνωρίζετε αυτή τη μέθοδο ή χρειάζεστε περισσότερες συμβουλές;

jennycraig

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Η συνταγή του εργαστηρίου dmt σωστά; Το κάνω αυτό αρχικά, σκοπεύω να περάσω σε παρόμοια μέθοδο που έχει δημοσιεύσει εδώ ο mod, αλλά θέλω να κάνω έναν ακόμη καθαρισμό με επτάνιο, όπως περιγράφεται στο εργαστήριο, εκτός αν όλοι πιστεύουν ότι είναι εντελώς περιττό (;), δεν θέλω να κάνω fumerate, απλά να καθαρίσω το προϊόν με πρώτα naaptha pulls, μετά ένα heptane pull. Σκέψεις; Αν ναι, πρέπει να ξέρω πώς να εκχυλίσω dmt freebas3 από το διάλυμα επτανίου μετά, χωρίς να προχωρήσω στην παραγωγή fumerate; Και τι αύξηση στην καθαρότητα θα πρέπει να έχω, μετά το naaptha; Μετά το επτάνιο; Ευχαριστώ

jennycraig

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Χρειάζεστε περισσότερες συμβουλές, πρωτοεμφανιζόμενος. Νομίζω ότι το έχω, δεν κάνω έλξη επτανίου, σε κατάλαβα. Παρακαλώ βοηθήστε. Ευχαριστώ