Είδα στο eBay καταχώριση για 2,5-διμεθοξυ-4-αιθυλοθειοβενζαλδεΰδη (χωρίς case# , m.p 86-88C). Τι αυτό θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως πρόδρομος για ένα "καλό" προϊόν;
Οποιαδήποτε βοήθεια και καθοδήγηση εκτιμάται.
Βρείτε πολλές μεγάλες νέες & μεταχειρισμένες επιλογές και βρείτε τις καλύτερες προσφορές για 2,5-διμεθοξυ-4-αιθυλοθειοβενζαλδεΰδη min 97% 5 Γραμμάρια στις καλύτερες τιμές online στο eBay! Δωρεάν αποστολή για πολλά προϊόντα!
Αν καταλαβαίνω σωστά, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως πρόδρομος για όλα τα προϊόντα της οικογένειας DOx; Αν όχι για όλα, για ποια;
Πού θα μπορούσα να βρω τα επόμενα βήματα και τη λεπτομερή διαδικασία σύνθεσης, αν είναι δυνατόν, χωρίς προηγμένο εργαστηριακό εξοπλισμό;
Σας ευχαριστώ για κάθε βοήθεια
Τι εννοείτε "προηγμένος εργαστηριακός εξοπλισμός"; Απλές φιάλες και συμπυκνωτές; Κοιτάξτε εδώ τις συνθέσεις της σειράς DOx φαινυλαιθυλαμινών (DOB, DOM, DOI, DOC)
Η διαδικασία είναι παρόμοια με αυτή της DOM.
Σας είπα ήδη ότι μπορείτε να παράγετε DOET από την 2,5-διμεθοξυ-4-αιθυλοθειοβενζαλδεϋδη
Το παρακολούθησα, ήταν πολύ κατατοπιστικό, ευχαριστώ για την ανάρτηση. "Advance" στην περίπτωσή μου είναι ένας περιστροφικός εξατμιστής ή αντιδραστήρας. Απλά δεν έχω στην κατοχή μου έναν. Τα βασικά, όπως φιάλες, συμπυκνωτές ή στήλες απόσταξης τα έχω.
Ρωτάω για να διερευνήσω τις δυνατότητες.