J Johnny536 Don't buy from me Member Joined Feb 17, 2024 Messages 3 Reaction score 3 Points 3 Feb 21, 2024 #1 Έχει κανείς παραγγείλει από Κινέζους προμηθευτές στο φόρουμ 2-Bromovalerophenone στο παρελθόν και μπορεί να δώσει μια γνώμη;
Έχει κανείς παραγγείλει από Κινέζους προμηθευτές στο φόρουμ 2-Bromovalerophenone στο παρελθόν και μπορεί να δώσει μια γνώμη;
Osmosis Vanderwaal Moderator in US section Resident Joined Jan 15, 2023 Messages 1,601 Solutions 4 Reaction score 1,107 Points 113 Deals 1 21 Feb #2 Έχετε δοκιμάσει; Το έχουν πουλήσει εδώ στο παρελθόν, αλλά τελευταία μου είπαν/έχουν πει σε άλλους ότι υπάρχει MOQ 25 kg στις ΗΠΑ. Θα πρέπει να κάνουμε ένα Groupon ή κάτι τέτοιο. J Johnny536 Don't buy from me Member Joined Feb 17, 2024 Messages 3 Reaction score 3 Points 3 By Johnny536 21 Feb #3 Ναι, παρήγγειλα από δύο διαφορετικούς προμηθευτές και έλαβα διαφορετικό προϊόν κατά τη γνώμη μου. Προσπαθώ να μάθω Upvote 0 Downvote
Έχετε δοκιμάσει; Το έχουν πουλήσει εδώ στο παρελθόν, αλλά τελευταία μου είπαν/έχουν πει σε άλλους ότι υπάρχει MOQ 25 kg στις ΗΠΑ. Θα πρέπει να κάνουμε ένα Groupon ή κάτι τέτοιο.
J Johnny536 Don't buy from me Member Joined Feb 17, 2024 Messages 3 Reaction score 3 Points 3 By Johnny536 21 Feb #3 Ναι, παρήγγειλα από δύο διαφορετικούς προμηθευτές και έλαβα διαφορετικό προϊόν κατά τη γνώμη μου. Προσπαθώ να μάθω
Ναι, παρήγγειλα από δύο διαφορετικούς προμηθευτές και έλαβα διαφορετικό προϊόν κατά τη γνώμη μου. Προσπαθώ να μάθω
J Johnny536 Don't buy from me Member Joined Feb 17, 2024 Messages 3 Reaction score 3 Points 3 21 Feb #4 Ναι, παρήγγειλα από δύο διαφορετικούς προμηθευτές και έλαβα διαφορετικό προϊόν κατά τη γνώμη μου. Προσπαθώ να μάθω Upvote 0 Downvote
Ναι, παρήγγειλα από δύο διαφορετικούς προμηθευτές και έλαβα διαφορετικό προϊόν κατά τη γνώμη μου. Προσπαθώ να μάθω