Question Ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε χημεία.

justonr

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Γεια σας απλά αναρωτιόμουν ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθω την απαιτούμενη χημεία για τη διεξαγωγή διαφόρων συνθέσεων και τι εξοπλισμός απαιτείται για να μάθω χημεία σε πρακτικό επίπεδο κάπως ψάχνω για ένα νέο χόμπι αντί για μαθηματική έρευνα . Πολλές ευχαριστίες Ron

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
719
Τι είδους χημεία θέλετε να κάνετε;
Είναι δυνατόν να εξοπλίσετε ένα εργαστήριο στο γκαράζ με τα απλούστερα εργαλεία, όπως ένας μαγνητικός αναδευτήρας, μια φιάλη, ένας απορροφητήρας.

justonr

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
σκέψης για την οργανική χημεία. Πολλές ευχαριστίες Ron

maloo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
5
Πάρτε στα χέρια σας την ολική σύνθεση 2. Αν είστε νέοι σε όλα, θα πρέπει να χαθείτε μετά το πρώτο κεφάλαιο περίπου με την ορολογία και τον ρυθμό. Κάθε φορά που βλέπετε μια νέα λέξη ή έννοια που δεν καταλαβαίνετε και δεν έχετε ακούσει ποτέ πριν. Ψάξτε το, διαβάστε γι' αυτό. Τι είναι τα ονόματα των εξοπλισμών και ποια είναι η λειτουργία τους. Διαφορετικές μέθοδοι, πώς να κάνετε A/B extract για παράδειγμα. Τι προσπαθείτε να επιτύχετε. Πώς το επιτυγχάνει αυτή η μέθοδος. Αυτό είναι ένα καλό σημείο για να αρχίσετε να καταλαβαίνετε τα πράγματα. Στη συνέχεια, ίσως διαλέξετε ένα συνθετικό που θα θέλατε να δοκιμάσετε. Διαβάστε γι' αυτό. Αναζητήστε όλα τα πράγματα που δεν γνωρίζετε (ξανά). Διαβάστε νήματα για ανθρώπους που το δοκιμάζουν. Παρακολουθήστε ένα βίντεο με την αντίδραση. Στη συνέχεια, ίσως δοκιμάστε το.

gumarabic

Don't buy from me
Resident
Reaction score
12
Μάθετε τις αρχές όπως: Ηλεκτρονιακή βαρύτητα, λειτουργικές ομάδες και η ηλεκτρονιακή τους βαρύτητα, θερμοδυναμική, στοιχειομετρία, διατάξεις ηλεκτρονίων και πώς αυτό δημιουργεί κατηγορίες στοιχείων, διαφορετικοί τύποι δεσμών (ιοντικοί, μεταλλικοί, ομοιοπολικοί), αντιδράσεις ισορροπίας, καταστάσεις οξείδωσης, ενώσεις άνθρακα (πώς σχεδιάζονται και η ονοματολογία)

Μπορώ να κάνω αυτή τη λίστα όλο και μεγαλύτερη, υπάρχουν πολλά μικρά θέματα που πρέπει να μάθεις στη χημεία η καλύτερη συμβουλή είναι να πάρεις ένα βιβλίο γυμνασίου ή αυτό που διάβαζα ήταν το "Organic Chemistry by Franicis A. Carey/Robert M. Guiliano"

BevItUp

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
65
Πηγαίνοντας από το 0 στο 0+1

Έχω μηδενικό υπόβαθρο στη χημεία. Απλώς εκνευρίστηκα μια μέρα που μου έβγαλαν κάρτα για να αγοράσω Zyrtec. Ο λόγος είναι φυσικά επειδή οι άνθρωποι χρησιμοποιούν εφεδρίνη για να φτιάξουν μεθαμφεταμίνη.(Παρεμπιπτόντως, εδώ είναι ο τρόπος) Εκείνη τη συγκεκριμένη μέρα αυτό με εκνεύρισε πραγματικά. Γιατί να ταλαιπωρούμαι επειδή κάποιος που δεν γνωρίζω καν φτιάχνει μεθαμφεταμίνη; Αυτό είναι μια μαλακία για την έκθεση της μειονότητας, γαμώτο, αθώος μέχρι να αποδειχθεί ένοχος, γαμιόλη. Αν το καλοσκεφτείς αυτό δεν διαφέρει από το KYC ώστε η κυβέρνηση να μπορεί να παρακολουθεί πώς ξοδεύεις τα BTC σου........... ω περίμενε, τι έλεγα;

Τέλος πάντων, στο δρόμο για το σπίτι, σκέφτηκα "θα φτιάξω λίγη μεθαμφεταμίνη". Ποτέ δεν είχα σκεφτεί να το κάνω πριν, αλλά μου έβαλαν την ιδέα στο μυαλό.

Από τότε έχει μετατραπεί σε ένα ωραίο κρυφό χόμπι για μένα (δεν προσπαθώ να το μετατρέψω σε επιχείρηση). Έχω ελέγξει πολλαπλές πηγές και οι πληροφορίες είναι εκεί έξω, έμαθα πώς να κάνω shake & bake (ένα δοχείο) σε μια μέρα... χωρίς να ανάψω φωτιά! Ωστόσο, το BBGate είναι το μόνο μέρος που έχω βρει που με κάνει να νιώθω αρκετά σίγουρη ώστε να κατέβω από το πεζοδρόμιο. Σε αυτό το φόρουμ μπορείτε να πάτε όσο ρηχά ή όσο βαθιά θέλετε από πλευράς γνώσεων.

Όλα όσα χρειάζεστε είναι εδώ!

Δημοσιεύουν τις συνταγές, τον εξοπλισμό και τα αντιδραστήρια που χρειάζεστε. Στη συνέχεια, φτιάχνουν ένα βίντεο για να σας δείξουν πώς βήμα προς βήμα. Αν έχετε ερωτήσεις, κάποιος θα σας απαντήσει, και μπορείτε να εμπιστευτείτε την απάντηση επειδή είναι λίγο πολύ ελεγμένη από μια ομάδα ειδικών, (αν και συχνά διαφωνούν για τη "σωστή" απάντηση).

Δεν έχετε αντιδραστήρια ή εξοπλισμό; Σας δείχνουν πώς να τα φτιάξετε, ή τα αγοράζετε αν προτιμάτε.

Το μόνο πράγμα που δεν παρέχει η BBGate είναι η πρωτοβουλία και η επιμονή. Αλλά, θα βρείτε ενθάρρυνση!

Ξεκινήστε με αυτές τις Απλές συνταγές και ρωτήστε ό,τι δεν ξέρετε. Αλλά, δοκιμάστε να ψάξετε πρώτα στο φόρουμ, γιατί έχω διαπιστώσει ότι αν έχω μια ερώτηση, κάποιος άλλος πιθανόν να την έχει ήδη κάνει.

Kai

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
23
μπορείτε να μάθετε από το διαδίκτυο εργάζομαι με καυσαέριο νιτρικό αστίνη σε ένα γυάλινο βάζο και δεν ξέρω τίποτα lmao, ακολουθήστε stict ppe tho αν θέλετε να μάθετε απλή χημεία επιστήμη τρέλα φόρουμ είναι hella usefull για αυτό

justonr

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Σας ευχαριστώ για όλες τις σπουδαίες συμβουλές

justonr

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Επίσης, αν κάποιος χρειάζεται κάποιο dnp έχω κάτι σαν 50 κιλά που περισσεύουν.