Πηγαίνοντας από το 0 στο 0+1
Έχω μηδενικό υπόβαθρο στη χημεία. Απλώς εκνευρίστηκα μια μέρα που μου έβγαλαν κάρτα για να αγοράσω Zyrtec. Ο λόγος είναι φυσικά επειδή οι άνθρωποι χρησιμοποιούν εφεδρίνη για να φτιάξουν μεθαμφεταμίνη.
(Παρεμπιπτόντως, εδώ είναι ο τρόπος) Εκείνη τη συγκεκριμένη μέρα αυτό με εκνεύρισε πραγματικά. Γιατί να ταλαιπωρούμαι επειδή κάποιος που δεν γνωρίζω καν φτιάχνει μεθαμφεταμίνη; Αυτό είναι μια μαλακία για την έκθεση της μειονότητας, γαμώτο, αθώος μέχρι να αποδειχθεί ένοχος, γαμιόλη. Αν το καλοσκεφτείς αυτό δεν διαφέρει από το KYC ώστε η κυβέρνηση να μπορεί να παρακολουθεί πώς ξοδεύεις τα BTC σου........... ω περίμενε, τι έλεγα;
Τέλος πάντων, στο δρόμο για το σπίτι, σκέφτηκα "θα φτιάξω λίγη μεθαμφεταμίνη". Ποτέ δεν είχα σκεφτεί να το κάνω πριν, αλλά μου έβαλαν την ιδέα στο μυαλό.
Από τότε έχει μετατραπεί σε ένα ωραίο κρυφό χόμπι για μένα (δεν προσπαθώ να το μετατρέψω σε επιχείρηση). Έχω ελέγξει πολλαπλές πηγές και οι πληροφορίες είναι εκεί έξω, έμαθα πώς να κάνω shake & bake (ένα δοχείο) σε μια μέρα... χωρίς να ανάψω φωτιά! Ωστόσο, το BBGate είναι το μόνο μέρος που έχω βρει που με κάνει να νιώθω αρκετά σίγουρη ώστε να κατέβω από το πεζοδρόμιο. Σε αυτό το φόρουμ μπορείτε να πάτε όσο ρηχά ή όσο βαθιά θέλετε από πλευράς γνώσεων.
Όλα όσα χρειάζεστε είναι εδώ!
Δημοσιεύουν τις συνταγές, τον εξοπλισμό και τα αντιδραστήρια που χρειάζεστε. Στη συνέχεια, φτιάχνουν ένα βίντεο για να σας δείξουν πώς βήμα προς βήμα. Αν έχετε ερωτήσεις, κάποιος θα σας απαντήσει, και μπορείτε να εμπιστευτείτε την απάντηση επειδή είναι λίγο πολύ ελεγμένη από μια ομάδα ειδικών, (αν και συχνά διαφωνούν για τη "σωστή" απάντηση).
Δεν έχετε αντιδραστήρια ή εξοπλισμό; Σας δείχνουν πώς να τα φτιάξετε, ή τα αγοράζετε αν προτιμάτε.
Το μόνο πράγμα που δεν παρέχει η BBGate είναι η πρωτοβουλία και η επιμονή. Αλλά, θα βρείτε ενθάρρυνση!
Ξεκινήστε με αυτές τις
Απλές συνταγές και ρωτήστε ό,τι δεν ξέρετε. Αλλά, δοκιμάστε να ψάξετε πρώτα στο φόρουμ, γιατί έχω διαπιστώσει ότι αν έχω μια ερώτηση, κάποιος άλλος πιθανόν να την έχει ήδη κάνει.