Question Καλύτερη σύνθεση μεγάλης κλίμακας (+100kg) για αμφεταμίνη από P2NP

antrax

Don't buy from me
Resident
Reaction score
56
Θέλω να παρασκευάσω αμφεταμίνη σε βιομηχανική κλίμακα από P2NP και θα ήθελα να μάθω ποια είναι η καλύτερη οδός.
Σας ευχαριστώ όλους!

metux

Don't buy from me
Resident
Reaction score
44
Η καλύτερη διαδρομή είναι να βρείτε τους αγοραστές πρώτα. είμαι σίγουρος, ότι δεν θα προσπαθήσετε καν να κάνετε την κλίμακα του 1 γραμμαρίου.

Never to sleep

Don't buy from me
Resident
Reaction score
160
Συμφωνώ. Έμαθα ότι όλοι θέλουν να φτιάξουν Kgs μεθαμφεταμίνης όταν τους έρχεται η σκέψη μόνο και μόνο για να συνειδητοποιήσουν "Ωχ σκατά δεν είναι στην πραγματικότητα τόσο φτηνό όσο νόμιζα ειδικά αφού δεν έχω ιδέα τι προσπαθώ καν να κάνω και πρέπει να χρησιμοποιήσω διαδικασίες 3× πιο ακριβές μόνο και μόνο επειδή βρίσκω ότι η καλύτερη είναι πολύ περίπλοκη".

Οι άνθρωποι συχνά αγνοούν επίσης το μέγεθος των δοχείων μόνο και μόνο για να συνειδητοποιήσουν ότι "Ωχ σκατά αν θέλω να φτιάξω αυτή και εκείνη την ποσότητα χρειάζομαι φιάλες 20 L+ οι οποίες κοστίζουν 4-10× αυτό της παραλλαγής του 1L." Ένα μπόνους είναι το "Ωχ σκατά ακόμα και αν έχω τη φιάλη χρειάζομαι ένα μανδύα θέρμανσης 20 L που κοστίζει επίσης τόσο πολύ".

Χωρίς να θέλω να πω ότι αυτό είναι αδύνατο. Υπάρχουν άνθρωποι που το έχουν κάνει, ίσως να το έχω κάνει και εγώ ο ίδιος; Ποιος ξέρει 🤩... Εν πάση περιπτώσει, απλώς λέω ότι το 99,9% των ανθρώπων κυριολεκτικά δεν έχουν τους πόρους για να το κάνουν αυτό και πιθανότατα δεν θα το κάνουν ποτέ.

Αυτό που εννοώ είναι ότι όλοι νομίζουν ότι θα βγάλουν ένα κιλό αμφεταμίνες με το πρώτο τους τράβηγμα αλλά στην πραγματικότητα δεν υπάρχει τέτοιο εργαστήριο χωρίς πρώτα να φτιάξουν μικρές ποσότητες και να τις πουλήσουν. Σοβαρά τώρα ή έχεις τα λεφτά να κάνεις κάτι τέτοιο αλλά είσαι πολύ μεγάλος χωρίς γνώσεις ή να απολαμβάνεις καν τα ναρκωτικά που φτιάχνεις ή δεν έχεις τα λεφτά (αφού είτε το πιστεύεις είτε όχι πρέπει να φας/πιείς, να πληρώσεις λογαριασμούς ΔΕΚΟ, το αυτοκίνητό σου...) υκ. Έτσι ξεκινάς με μικρές ποσότητες και σιγά σιγά ανεβαίνεις στην κορυφή. Αλλά χωρίς χρήματα δεν υπάρχει εργαστήριο. Και όταν δεν υπάρχει εργαστήριο; Δεν υπάρχει προϊόν. Είναι τόσο απλό. 😋

View previous replies…

Never to sleep

Don't buy from me
Resident
Reaction score
160
Και για να μην υποτιμήσουμε τη δύναμη ενός λαθραίου χημικού, αλλά bro δεν μπορείτε απλά να μπείτε στην αποθήκη ενός προμηθευτή χημικών και να αγοράσετε 50 L βενζαλδεΰδης χωρίς ερωτήσεις. Πρέπει να έχεις μια άδεια να την παρουσιάσεις με μια έγκυρη εξήγηση για το λόγο που θέλεις να τη χρησιμοποιήσεις. Στην πραγματικότητα μαθαίνεις να μιλάς για να ξεφύγεις από αυτές τις μαλακίες αρκετά καλά με την πάροδο του χρόνου, αλλά όπως είπα, αν δεν έχεις ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ σε τι μπλέκεις και το κάνεις αυτό, θα σε πιάσουν πολύ σύντομα. Ακόμα και αν αποφασίσετε να φτιάξετε τη δική σας βενζαλδεΰδη από βενζυλική αλκοόλη αυτό γίνεται ακόμα χειρότερο αφού οι άνθρωποι το χρησιμοποιούν για να φτιάξουν απευθείας μεθαμφεταμίνη. Όπως ακόμα και αν κάτι δεν είναι πρόδρομη ουσία ξέρουν φίλε, ξέρουν για τι μπορεί να το χρησιμοποιήσουν οι άνθρωποι δεν είναι τελείως ηλίθιοι.

Το Breaking Bad είναι μια σπουδαία τηλεοπτική σειρά αλλά αυτό το κομμάτι σχετικά με τις πρόδρομες ουσίες είναι ε. Ας πούμε "υπερκορεσμένο" για να το χαρακτηρίσουμε ελαφρά τη καρδία. Όπως δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ τρόπος να βγεις με βαρέλια με φαινυλοξικό οξύ όπως στη σειρά. Αυτό είναι μυθοπλασία. Γι' αυτό είναι τηλεοπτική σειρά. Είναι για ψυχαγωγία. Αλλά είναι ξεκαρδιστική. Είναι αρκετά διασκεδαστικό ώστε αυτό το φόρουμ να πάει στα πόδια του lmao :LOL:

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
662
Deals
8
Δεν είναι εύκολη δουλειά πιστέψτε με, κάθε μέρα που περνάει είμαι περισσότερο πεπεισμένος ότι είναι καλύτερα να εργάζεστε κάποιες μέρες ως "μάγειρας" για μια σοβαρή ομάδα παρά να έχετε τη δική σας θέση, είναι πιο δύσκολο από ό,τι νομίζει ο κόσμος.
Προφανώς είναι δύσκολο να το κάνεις με επαγγελματικό τρόπο και με ασφάλεια, το να το κάνεις με ερασιτεχνικό τρόπο και να πας φυλακή είναι ευκολότερο και λιγότερο δύσκολο αυτό είναι γεγονός ;-)

Never to sleep

Don't buy from me
Resident
Reaction score
160
Ναι, φίλε, πες μου γι' αυτό.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός που πραγματικά άρχισα να εκτιμώ ακόμη και την εργασία που σχετίζεται με την παρασκευή μεγάλων ποσοτήτων από οτιδήποτε στο εργαστήριο. Είτε πρόκειται για φάρμακα είτε για οποιεσδήποτε άλλες ενδιαφέρουσες ενώσεις. Ήταν η γνήσια αγάπη μου προς τη χημεία που με κρατάει σε εγρήγορση.

Κάθε φορά που αισθάνομαι χάλια και θέλω να τα παρατήσω, σκέφτομαι πόσα έμαθα στην πορεία και πώς αυτό βοήθησε ουσιαστικά τις γνώσεις μου για τη χημεία στο σύνολό της. Τελικά έφτασα σε ένα σημείο της ζωής μου όπου αυτό δεν ήταν πια εργασία. Δεν είχε καμία σχέση με τα ναρκωτικά. Ξαφνικά περιτριγυριζόμουν από υπέροχους ανθρώπους σε ένα υπέροχο εργαστήριο με ένα υπέροχο πάθος. Συνειδητοποίησα ότι αυτό που κάνω δεν είναι πλέον απλώς ένα έργο ή μια αφοσίωση, είναι πραγματική έρευνα σπάνιων ενώσεων για τις οποίες πολλοί δεν έχουν καν ακούσει ή δει ποτέ με τα ίδια τους τα μάτια.

Μακάρι αυτό που κάνουμε να μην περιοριζόταν από ανούσιους κανόνες και περιορισμούς. Εύχομαι να μην λογοκριθούμε στο να λέμε ό,τι θέλουμε, να φτιάχνουμε ό,τι θέλουμε, να παίρνουμε ό,τι θέλουμε. Δεν είμαι αναρχικός. Δεν πιστεύω ότι θα έπρεπε να αλληλοσκοτωθούμε για ασήμαντα πράγματα. Αλλά πιστεύω στην πραγματική ελευθερία. Κάποιοι άνθρωποι που γνωρίζω και κάποιοι στο φόρουμ της ΒΒ μου φαίνονται πραγματικά ταλαντούχα άτομα. Εννοώ, σκεφτείτε το. Όλοι δουλεύουμε σε αυτό το περιορισμένο περιβάλλον όπου μας παρακολουθούν συνεχώς ως προς το τι κάνουμε. Παρόλα αυτά καταφέρνουμε να συνθέτουμε ενώσεις πρωτόγνωρες για τα κρατικά χρηματοδοτούμενα εργαστήρια, τα οποία συχνά δυσκολεύονται να το κάνουν οι ίδιοι (μιλώντας με βάση την πραγματική προσωπική εμπειρία).

Εύχομαι να έρθει μια μέρα που θα σταματήσει αυτή η τρέλα και θα καταλάβουμε ότι η σχέση μεταξύ ανθρώπων και ναρκωτικών μπορεί να υπάρχει συμβιωτικά χωρίς περιττή βία.

Ήμουν χημικός πριν φτιάξω ναρκωτικά. Αλλά άρχισα πραγματικά να ζω αυτή την καταπληκτική ζωή γεμάτη περιπέτεια και αγάπη μόνο όταν άρχισα να φτιάχνω ναρκωτικά. Αν είμαι ικανός να φτιάξω την ένωση, χωρίς να βλάψω τον εαυτό μου ή τους άλλους. Μου ανήκει. Ανεξάρτητα από το τι μου λέτε ή πώς προσπαθείτε να με χειραγωγήσετε με τη μαλακία ιστορία σας για το πώς κατέστρεψα τις ζωές των ανθρώπων. Ξέρεις τι βλέπω; Πραγματικούς, αληθινούς ανθρώπους να με κοιτάζουν στα μάτια και να με ευχαριστούν που τους άφησα να το ζήσουν αυτό. Τους άφησα να βιώσουν την αγάπη και τα συναισθήματα αληθινής ευτυχίας. Με ασφαλή τρόπο, χωρίς να βλάψουν τον εαυτό τους από ακάθαρτα σκατοναρκωτικά που έβλεπαν πριν από το προϊόν μου στους δρόμους.

Γάμα τον πόλεμο κατά των ναρκωτικών. Γάμα την επιβολή του νόμου και κάθε αξιωματικό που υποστηρίζει αυτές τις μαλακίες. Ζήστε ελεύθεροι άνθρωποι. Μην αφήνετε κανέναν να σας ξεγελάσει για να κάνετε το αντίθετο.

AKWA

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
10
Εκφράστηκε πολύ όμορφα, φίλε μου.

Precursor-supplier

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
42
Deals
5
Ο καλύτερος τρόπος είναι να αγοράσετε απευθείας (p2np)
Μπορώ να παρέχω ποιοτικό p2np

Constantylious777

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
117
Deals
64
Από τότε που γάμησα μεγάλη σύνθεση για να πάρω 100kg προϊόντος κάνω 5-10x μικρότερη γιατί είχα προβλήματα με τη θερμοκρασία/αντίδραση και από σήμερα κλαίω για τόσα χημικά που χάθηκαν :(