- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 65
Σκεφτόμουν αυτό το θέμα για λίγο και μετά συνειδητοποίησα ότι αυτό είναι πιθανώς το ιδανικό φόρουμ για να ρωτήσω.
Αναρωτιέμαι τι πρέπει να πάρω για ένα ευχάριστο, απαλό βραδινό buzz; Δεν μπορώ να κάνω κάνναβη. Ποτέ δεν είχα καλή σχέση μαζί της, από το γυμνάσιο και μετά. Δεν ξέρω αν είναι δυνατόν, αλλά νομίζω ότι είμαι αλλεργικός στο χόρτο.
Ο ιδανικός μου βραδινός βοηθός θα ήταν κάπως έτσι:
Απλά ψάχνω για κάτι που θα με χαλαρώσει όταν γυρίσω σπίτι. Ένα καλό buzz, να νιώθω μια μικρή ευφορία και να μου θυμίζει ότι όλα θα πάνε καλά. Εντάξει, εντάξει, εντάξει...
Ανυπομονώ πραγματικά να δω τι θα μου προτείνουν οι άλλοι. Ανατριχιάζω και μόνο που το σκέφτομαι!
Αναρωτιέμαι τι πρέπει να πάρω για ένα ευχάριστο, απαλό βραδινό buzz; Δεν μπορώ να κάνω κάνναβη. Ποτέ δεν είχα καλή σχέση μαζί της, από το γυμνάσιο και μετά. Δεν ξέρω αν είναι δυνατόν, αλλά νομίζω ότι είμαι αλλεργικός στο χόρτο.
Ο ιδανικός μου βραδινός βοηθός θα ήταν κάπως έτσι:
- Θέλω να το πάρω όταν γυρίσω σπίτι και τα αποτελέσματα να διαρκούν για περίπου 4 ώρες.
- Έχει μια ευχάριστη ελαφριά έως μέτρια αίσθηση ευφορίας
- Έχει μια ελαφριά επίδραση MDMA "αγαπώ όλους", αλλά όχι πολύ
- Με κάνει να αισθάνομαι χαλαρός και χωρίς άγχος, αλλά όχι νυσταγμένος ή υπνηλία
- Δεν υπάρχουν προβλήματα συντονισμού ή ομιλίας. Θέλω να είμαι σε θέση να κάνω παρέα και να μιλάω με τους ανθρώπους χωρίς να ξέρουν ότι είμαι σε κάτι
- Δεν μου προκαλεί προβλήματα ύπνου
- Δεν έχω έντονο hangover
Απλά ψάχνω για κάτι που θα με χαλαρώσει όταν γυρίσω σπίτι. Ένα καλό buzz, να νιώθω μια μικρή ευφορία και να μου θυμίζει ότι όλα θα πάνε καλά. Εντάξει, εντάξει, εντάξει...
Ανυπομονώ πραγματικά να δω τι θα μου προτείνουν οι άλλοι. Ανατριχιάζω και μόνο που το σκέφτομαι!