Συμφωνώ με
τον @Vasile - αν ήσουν λίγο παράξενος πριν, διάολε, όλοι είμαστε..., τα stims σίγουρα θα σε βάλουν στη γρήγορη διαδρομή για να γίνεις ακόμα πιο διεστραμμένος και εκφυλισμένος και πιθανώς θα περάσεις το σημείο χωρίς επιστροφή στην εμμονή με κάποια μπερδεμένα, φρικιαστικά, δυσάρεστα πράγματα και θα σε κάνουν πραγματικά μοναχικό, εκτός αν ξέρεις μια ψυχή προς πώληση ή κάποιον πολύ υπομονετικό και κατανοητό που σε αγαπάει πραγματικά, lol. Οι άνθρωποι IRL συχνά δεν με πιστεύουν όταν τους λέω ότι έχω εξασκηθεί στην αποχή για μεγάλα χρονικά διαστήματα, εκτός φυλακής, από επιλογή, (όχι ότι αισθάνομαι ότι χρειάζεται να το αναφέρω, αλλά σε περίπτωση που υπάρχει κάποια σύγχυση). Με άλλα λόγια, είμαι στρέιτ, πολύ βασικός, παραδοσιακός, υγιεινός - πώς το λένε, "βανίλια;" Βασικά, χωρίς διαστροφές. Γίνεται απλό και βαρετό για μένα μόνο αν είναι χωρίς νόημα και με κάποιον για τον οποίο δεν έχω αισθήματα, είχα το μερίδιό μου και τώρα προσπαθώ να το αποφύγω. Έπρεπε να δουλέψω σε αυτό για κάποιο χρονικό διάστημα, να μάθω για τον εαυτό μου και στη συνέχεια να το ξαναπιάσω και να το αντιμετωπίσω. Είχα την επιλογή ακριβώς μπροστά μου και την έχω απορρίψει, τουλάχιστον μερικές φορές, ακόμη και μετά από αρκετά χρόνια "αγαμίας". Πότε είναι ποτέ διασκεδαστικό ή εύκολο να μπλοκάρεις σκόπιμα τον εαυτό σου και να αφήσεις κάποια αξιοπρεπή κομμάτια "επιλογής" για τον επόμενο τύπο. Μόνο και μόνο για να αποδείξεις και να στερεώσεις τον αυτοέλεγχο και τη θέλησή σου στον εαυτό σου - και ίσως σε κάποιον άλλο που προσπαθεί να σε κοροϊδέψει. Προσοχή - μπορεί να μην το πάρουν και πολύ καλά, όταν συνειδητοποιήσουν ότι είναι το κορόιδο, οπότε να είσαι προετοιμασμένη για μια πιθανή κατάρρευση, όταν από το να θέλουν να σε τραβήξουν στο να θέλουν να το κόψουν! :O
Επέλεξα να κάνω αυτό το πνευματικό είδος δουλειάς με τον εαυτό μου, επειδή είχα αρχίσει να πιάνω τον εαυτό μου να παίρνει αυτόν τον διεστραμμένο, θλιβερό και αξιολύπητο δρόμο για τον οποίο μιλάει ο
@Vasile και μερικοί από εμάς γνωρίζουν πολύ καλά. Αισθάνομαι ότι πιθανότατα δεν θα ήμουν σε θέση να σέβομαι τον εαυτό μου πια, ειλικρινά, αν το είχα κάνει. Ποιος ξέρει πού στο διάολο θα ήμουν σε αυτό το σημείο... Η πρόθεση ήταν να ξανακάνω τον εαυτό μου αγνό κατά μία έννοια και να δουλέψω πάνω στον εαυτό μου ως άνθρωπος και εν δυνάμει σύζυγος/πατέρας. Σταμάτησα να αυνανίζομαι και να παρακολουθώ πορνό για χρόνια. Ξέρω ότι είναι διαφορετικό για τις γυναίκες, αλλά για τους άνδρες, όταν δεν "αποφορτίζετε" την ουσία σας και αντ 'αυτού μετασχηματίζετε και αποθηκεύετε αυτή την ενέργεια σε όλο το υπόλοιπο σώμα σας με διάφορους τρόπους χρησιμοποιώντας τεχνικές Qi Gong, για παράδειγμα, ή σε κάτι παραγωγικό έξω από το σώμα σας, όπως ένα έργο για παράδειγμα - γράφοντας ένα βιβλίο ή κάνοντας μουσική. Αυτή είναι μια εσωτερική μορφή αυτού που αποκαλούν "αλχημεία", για την οποία δεν σας διδάσκουν στο σχολείο.
Εν πάση περιπτώσει, όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα. Το να ρουφάς λίγη καλή κόκα με ένα φιλαράκι αγκαλιά ήταν πάντα ένας πολύ καλός τρόπος να περάσεις μια νύχτα/πρώιμο πρωινό, μια στο τόσο κάποιο καλό κρακ έπιανε, συνήθως όμως όχι. Η σωστή δόση μεθαμφεταμίνης, νομίζω, είναι ίσως η καλύτερη για όλους. Δεν θέλεις να πάρεις πάρα πολύ όμως και να γίνεις λίγο πολύ φτιαγμένος και να σπαταλήσεις τον χρόνο σου προσπαθώντας να κάνεις κάτι που απλά δεν ήταν γραφτό να γίνει. Η αμφεταμίνη μπορεί να είναι εντάξει σε αυτό το πλαίσιο, το adderall δεν μου κάνει και πολλά. Η μεθυλφαινιδάτη είναι καλή - παρόμοια με την κόκα. Δεν είχα ποτέ την ευκαιρία με το MDMA/MDA, αλλά μπορώ να φανταστώ ότι θα ήταν φανταστικό με τον κατάλληλο σύντροφο. Το οξύ είναι αρκετά φοβερό όσον αφορά το σεξ, το ίδιο και τα μανιτάρια. Συνήθιζα να κάνω ενέσεις με κάτι που πωλείται ως "molly" - άγιο Scheisse! Δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς ήταν - μεθυλόνη/αιθυλόνη, αλλά αν έπαιρνες 0,3 από αυτό, θα έσκιζες τα ρούχα σου και θα έριχνες ένα φλιτζάνι νερό στο κεφάλι σου προσπαθώντας να μην τελειώσεις πριν αρχίσεις. Ήταν πολύ έντονο, ευφορικό και μαγικό και τρελά αφροδισιακό όπως το MDMA για περίπου 30 λεπτά για τα πρώτα 2 σφηνάκια. Το 3ο σφηνάκι θα ήταν πολύ λιγότερο διεγερτικό και ευφορικό και η "μαγική" αίσθηση είχε σχεδόν εξαφανιστεί, αλλά μερικές φορές χρειάζεσαι αυτό το τρίτο ή ακόμα και το τέταρτο. Μετά από αυτό είμαστε λίγο πολύ τελειωμένοι με αυτό μέχρι να κοιμηθείτε μια ή δύο νύχτες και να επαναφορτίσετε τη σεροτονίνη σας.
....Αυτά είναι τα δικά μου δύο λεπτά... Θέλω μόνο να προσθέσω ότι ο
@HIGGS BOSSON κάρφωσε αυτό το νήμα: το σεξ είναι καλύτερο με έναν σύντροφο... σε κάθε περίπτωση, το σεξ μόνος σου είναι πιθανώς ακόμα καλύτερο από τον αυνανισμό, δεν το έχω καταλάβει ακόμα ο ίδιος.