- Reaction score
- 1
Πρέπει να αφαιρέσετε τη java για να λάβουμε σοβαρά υπόψη μας τον ιστότοπό σας με κατάληξη .onion. Αν θέλετε να συμμετάσχουν περισσότεροι στον ιστότοπό σας, αν θέλετε να μοιράζεστε ατελείωτες ποσότητες πληροφοριών, ήρθε η ώρα να πάτε στο διάολο με τη java. Σοβαρά τώρα, υπάρχει κάποιο πρόβλημα με εσάς ή είστε υπηρεσία επιβολής του νόμου; Ένας ιστότοπος σαν αυτόν πρέπει να τρέχει σε πλήρη ασφάλεια tor browser security set to full αν περιμένετε μια ωραία μεγάλη ροή πληροφοριών και usernames από τους έμπειρους. Μέχρι τότε, όλοι όσοι χρησιμοποιούν αυτόν τον ιστότοπο....Σας συμβουλεύω να μείνετε μακριά από αυτόν. Όσον αφορά αυτόν τον προμηθευτή "constantylous" ή κάτι τέτοιο, αυτόν τον προμηθευτή τον έχω δει να αναφέρεται μόνο σε αυτή την ιστοσελίδα. Αφαιρέστε το site του clearnet και πηγαίνετε μόνο στο .onion. Αυτή είναι η δική μου σύσταση, νομίζω ότι θα έχετε μεγαλύτερη επιτυχία με την ανάπτυξη αυτού του φόρουμ.
Παρέχετε εμπιστοσύνη και μια ασφαλή πλατφόρμα για συζήτηση στην κοινότητα, τότε θα έχετε ανθρώπους που θα προσφέρονται να σας κάνουν χάρες. Δοκιμάστε το και δείτε τους "οπαδούς" που θα αποκτήσετε.
Παρέχετε εμπιστοσύνη και μια ασφαλή πλατφόρμα για συζήτηση στην κοινότητα, τότε θα έχετε ανθρώπους που θα προσφέρονται να σας κάνουν χάρες. Δοκιμάστε το και δείτε τους "οπαδούς" που θα αποκτήσετε.
Last edited: