Συγγνώμη ναι, εννοούσα την αρχική τρυπταμίνη, στην πραγματικότητα κατέληξα να έχω αρκετά καλά αποτελέσματα χρησιμοποιώντας οξικό αιθυλεστέρα για την re-x από....αυτό πήγε από μικρό αδιαφανή/ξανό/κίτρινο μικρό κρύσταλλο σε μεγαλύτερο ημιδιαφανή "ζαχαρένιο" κρύσταλλο.....και γιατί; Απλά για να διασφαλίσω την καθαρότητα πριν κάνω τη διαιθυλίωση, καθώς όταν έχω δοκιμάσει τη διαιθυλίωση μέχρι τώρα, είχα αρκετά κακές αποδόσεις Και προσπαθώ να βρω που μπορώ να βελτιώσω τη γενική πρακτική μου στην εκτέλεση της χημείας. Αποφάσισα βασικά να υποθέσω ότι τα περισσότερα πράγματα έχουν μια μικρή ακαθαρσία μέσα τους και επομένως να κάνω πρώτα ένα απλό re-x για να δω τι γίνεται....εννοώ σίγουρα δεν μπορεί να κάνει κάτι κακό τελικά...
Επίσης, δεν έλεγα ότι θα το ξανακάνω όλο μαζί - είναι κάτι που μπορεί να γίνει καθώς το χρησιμοποιώ, το βράδυ πριν κάνω μια αντίδραση ή την προηγούμενη μέρα και να το στεγνώσω στο ξηραντήριο κατά τη διάρκεια της νύχτας...
Δεν είναι ΥΠΕΡ βρώμικα πράγματα που τα αποκαρβοξυλίωσα μόνος μου από την τρυπτοφάνη ή κάτι τέτοιο. Είναι κάτι που αγόρασα από την Κίνα αλλά ήθελα να δω πόσο καθαρό και μεγάλο κρύσταλλο θα μπορούσα να το μετατρέψω lol
Όχι, ειλικρινά απλά σκέφτηκα ότι η ενσωμάτωσή του στη γενική τεχνική μου φαινόταν καλή ιδέα....
Μιλώντας για την απόσταξη πραγμάτων χωρίς να τα καταστρέψω, μόλις αγόρασα μια κεφαλή απόσταξης μικρής διαδρομής... ήταν φτηνή όμως, την αγόρασα γι' αυτό, όχι για κάτι συγκεκριμένο.
Έχω πολλή τρυπταμίνη επειδή δουλεύω όσο το δυνατόν περισσότερες διαφορετικές αλδεΰδες και επακόλουθες αναγωγές και δεν πουλάω τίποτα. Iv έκανε ΠΟΛΛΑ n,n-DMT στη ζωή μου, αλλά πολύ λίγες άλλες τρυπταμίνες και έτσι κάνω μόνο μικρές αντιδράσεις κάθε φορά - απλά για να δοκιμάσω αυτές τις ενώσεις.
είναι ωραίο να ξέρω ότι μπορώ να το μετατρέψω σε όποια βασική τρυπταμίνη θέλω, αρκεί να μπορώ να πάρω τη σωστή αλδεΰδη. Νομίζω ότι αυτό είναι καλό...
Έχω επίσης 500 γραμμάρια 3,4,5-τριμεθοξυβενζαλδεΰδης - γιατί; Επειδή δεν έχω δοκιμάσει ποτέ μεσκαλίνη ή TMA.
Θα μπορέσω να φτιάξω κοντά στα 250 γρ. από το καθένα; Σίγουρα όχι αμέσως, αλλά σε όλη μου τη ζωή; ...πιθανώς lol
Επίσης είναι δύσκολο να αγοράσεις από την Κίνα εκτός αν αγοράσεις είτε 500g είτε 1000g γιατί πουλάνε τεράστιες ποσότητες.
Στην πραγματικότητα το μόνο αντιδραστήριο που έχω δει να πωλείται σε μικρότερες ποσότητες ήταν το 2,5-DMOBA που πήρα 50g αλλά μάλλον δεν έπρεπε να μου το πουλήσει lol Το ανακρυστάλλωσα και αυτό.... γιατί; Πηγές από τη μαύρη ή την γκρίζα αγορά...