Α-έλαιο σε αμφεταμίνη με μεθανόλη + θειικό οξύ

ShalOhm

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
1
Γεια σε όλους !
Σας χρειάζομαι σε μια συνταγή που δεν γνωρίζω.

Συνήθως, για να πάρω θειικό αμφίβιο από α-έλαιο, χρησιμοποιούσα θειικό οξύ + ακετόν, όπως εξηγείται εδώ : http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhn...mine-synthesis-from-p2np-via-al-hg-video.196/

Αλλά πριν από λίγο καιρό, με κάλεσαν να δω έναν άλλο τρόπο.
Για να το κάνουμε, χρησιμοποιήσαμε :
- 2 000 mL Α-έλαιο
- 3 060 mL μεθανόλης
- 440 g θειικού οξέος 98%

Ο ρόλος μου ήταν μόνο να ακούω και να κάνω ό,τι μου ζητούσαμε (να μην παρεμβαίνω κατά τη διάρκεια της διαδικασίας).
Πώς συνέβη :
- Πρώτα απ' όλα, βάλαμε όλα τα συστατικά στην κατάψυξη για να έχουμε πιο ομαλή αντίδραση αργότερα με το θειικό οξύ.
- Στη συνέχεια αναμείξαμε το λάδι με τη μεθανόλη.
- Περίπου 10-15min αργότερα, για να είμαστε σίγουροι ότι το διάλυμα ήταν πολύ καλά αναμεμειγμένο, είχαμε σιγά-σιγά οξύ και συνεχίσαμε να αναμειγνύουμε.
- Στο τέλος, το PH ήταν 7,8. Το τοποθετήσαμε στην κατάψυξη για 20 ώρες.
- Λόγω του μικρού καταψύκτη, το τελικό μείγμα κόπηκε σε 4 μέρη σε αυτόν. Μεταξύ του τέλους της ανάμειξης και της στιγμής που βάλαμε το τελευταίο μέρος στο ψυγείο, το PH ανέβηκε στο 8,1.
- Με βάση 2 λίτρα αμφίου, φτιάχνουμε περίπου 4,5 κιλά.

Ήμουν πολύ απογοητευμένος μετά από αυτό, επειδή ήρθαν πολλές ερωτήσεις, αλλά οι άνθρωποι που μου δείχνουν ότι δεν είναι χημικός, απλά ακολουθούν μια συνταγή που έχουν...

Οπότε πρώτα απ' όλα, ξέρετε αν είναι νόμιμος τρόπος να φτιάξεις θειική αμφεταμίνη από α-έλαιο ?

Δεν κάνουμε κανένα φιλτράρισμα, κάποιο υπολειμματικό διαλύτη μπορεί να είναι ακόμα παρόν και να μειώσει την καθαρότητα;

Το ph 7,8 είναι αρκετό; Ο τρόπος που επιστρέφει στο 8,1 είναι πρόβλημα;

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν λευκό παρελθόν, αλλά τοπικά μπορούμε να δούμε κίτρινη/πορτοκαλί κηλίδα (πολύ τοπικά και δεν φαίνεται να επεκτείνεται).

Μπορεί να χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες που απαγορεύεται να πω, απλά σημειώστε μου ;)

και αν αυτή η περίπτωση ήταν ήδη σε άλλο post, ζητώ πραγματικά συγγνώμη για την ενόχληση !

Ευχαριστώ όλους εσάς!

Phanyl666

Don't buy from me
Resident
Reaction score
8
Σίγουρα είναι νόμιμο, για να βγάλει χρήματα όχι καθαρά πράγματα...
Εγώ θα χρησιμοποιούσα ασετόν, στεγνώνει γρηγορότερα για να αφήσει καθαρή ξηρή σκόνη, όχι αυτή την υγρή γαμημένη πάστα που κάνει αιώνες να στεγνώσει...
Το ph είναι καλό, ίσως μερικά ml θειικό οξύ περισσότερο ώστε να μετατραπεί όλο το λάδι και να μην αφήσει μυρωδιά στο προϊόν.
Θυμηθείτε ότι η θειική αμφεταμίνη υποτίθεται ότι είναι ξηρή σκόνη και δεν έχει καθόλου μυρωδιά.
Καλή τύχη

peaks

See my products
Seller
Language
🇳🇱
Reaction score
58
Deals
70
Ph 6,8/7 bro περισσότερο θειικό οξύ!

ShalOhm

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
1
Συνήθως το κάνω γύρω στο 6/6,5. Αλλά αυτή τη φορά δεν ήμουν ο MC.
Η κύρια διαφορά αυτή τη φορά ήταν σαν κάποια κίτρινη κηλίδα που εμφανίστηκε μετά την κατάψυξη, ίσως η ανάμιξη δεν ήταν τέλεια...

Professor

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Πιθανώς είναι μια χαζή ερώτηση, αλλά πρέπει να καταψύξω καλυμμένα ή ακάλυπτα;

ShalOhm

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
1
Το κάνω ακάλυπτο, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω αν υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά

blockchain

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
20
Πόσο πυκνό φίλτρο πρέπει να χρησιμοποιείται;