Question Μια νέα σύνθεση ενός διεγερτικού της φαινυλαιθυλαμίνης που δεν έχετε ξαναδεί

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Κοιτούσα λοιπόν τα συμπληρωματικά αρχεία στο ( για κάποιο λόγο το εργαλείο συνδέσμου δεν λειτουργεί 🤔)https://pubs.rsc.org/en/content/articlelanding/2009/gc/b900750d/unauth#!divRelatedContent
Και παρατήρησα ότι αυτή είναι μια έγκυρη αντίδραση, αλλά για τη ζωή μου δεν μπορώ να κάνω το τηλέφωνό μου να μου δείξει μια εικόνα της με το όνομα iupac. Βοηθήστε με, η καλύτερη εικασία μου είναι στην εικόνα
6zjiVnd1hB

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Η Ν-αιθυλ-Ν-μεθυλανιλίνη είναι ένα ισομερές όπου το 2ο μεθυλικό τμήμα συνδέεται με το άζωτο αντί του βήτα άνθρακα. Έχω δει σενάρια όπου αυτή η χημική ουσία θα ονομαζόταν επίσης Ν-αιθυλ-Ν-μεθυλανιλίνη. Ο λόγος που το κυκλοεξάνιο είναι ανιλίνη είναι επειδή η αμίνη βρίσκεται στον 1ο άνθρακα. Πρόκειται για κυκλοεξυλαμίνη με αιθυλική αλυσίδα που περιέχει 2 μεθυλικές ομάδες.

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
157
Αυτή είναι μια ομάδα φαινυλίου.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Αυτό είναι εύκολο να το σκεφτεί κανείς, αλλά αφού δοκίμασα κάθε σύμβαση ονομασίας που μπορούσα να βρω, είδα μια τάση. Η τάση ήταν ότι κάθε μία φαινυλοαμίνη είχε. Η αμίνη στην πλευρική αλυσίδα, 3ος άνθρακας. Κοίταξα 100 ενώσεις φαινυλο-αμίνης και ούτε μία δεν είχε την αμίνη στην πρώτη θέση . Τότε ρώτησα το Google w
Τι είναι ένα κυκλοεξάνιο με μια αμίνη. Είναι μια ανιλίνη. Σχετική εικόνα
G9gDSTJi82

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
157
Συνεχίζετε να το αποκαλείτε κυκλοεξάνιο, ενώ είναι βενζόλιο, αυτό θέλω να πω.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Λοιπόν δεν θα διαφωνήσω, αφού έχει 3 διπλούς δεσμούς αλλά το βενζόλιο είναι κυκλοεξάνιο, αλλά το συγκεκριμένο χημικό είναι μια ανιλίνη, ή αλλιώς ένα αμινοβενζόλιο, μια βενζυλαμίνη ή μια φαινυλαμίνη. Βλέπε παρακάτω. ΣΚΕΦΤΗΚΑ ότι η Ν-(ΠΡΟΠΑΝ-2-YL)ΑΝΙΛΙΝΗ θα ήταν διεγερτικό, αλλά στην πραγματικότητα είναι κατασταλτικό για το νωτιαίο μυελό.