Ναι, δεν μου αρέσει όταν η κοκαΐνη μου είναι υγρή είτε αγοράζω 3,5 γρ. και αφού αφήσω το σακουλάκι ανοιχτό κατά τη διάρκεια της νύχτας μπορεί να πάει 2,75 ή 3. Πλήρωσα 50 ή 75 δολάρια για νερό.
Αν ήμουν εγώ, θα την είχα μέσα στις σακούλες με το πάνω μέρος ανοιχτό σε ένα ζεστό και στεγνό μέρος για αρκετές ώρες. Όπως ένα ταψί για μπισκότα στο φούρνο, στο χαμηλότερο δυνατό επίπεδο, για μερικές ώρες. Μια άλλη εναλλακτική λύση είναι ένα πακέτο ξηραντικού. Μπορεί να είναι 0,02 δολάρια το καθένα. Φτιάχνεται από ένα φίλτρο καφέ ή από ένα αποθηκευμένο φακελάκι τσαγιού. Θα μπορούσε να έχει αλάτι πέτρας, αλάτι Epsom, άργιλο από την αυλή σας, rice.... Θα μπορούσα να αναφέρω τουλάχιστον 10 ακόμα πράγματα, απλά βάλτε τα στο φούρνο σε χαμηλή θερμοκρασία ή κάπου αλλού που είναι ζεστό για μερικές ώρες ώστε να φύγει όλη η υγρασία και προσθέστε τα στις σακούλες. Μην φτιάχνετε σακούλες τις βροχερές μέρες αν μπορείτε να το αποφύγετε. Ελέγξτε τη σχετική υγρασία και προσπαθήστε να δουλέψετε όταν είναι χαμηλή.