rubarzan

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Γεια σας, καθηγητές, παρακαλώ απαντήστε. Γιατί η υδροχλωρική μορφολίνη βρέχεται μέσα στο σφραγισμένο δοχείο; Υπάρχει τρόπος να στεγνώσει μόνιμα η υδροχλωρική μορφολίνη;

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,104
Deals
1
Επειδή είναι υγροσκοπικό και απορροφά νερό Πρέπει να το ζεστάνετε ώστε να απελευθερώσει το νερό του και να ζεστάνετε το βάζο αν ελπίζετε να μείνει στεγνό (πράγμα αστείο γιατί είναι υγρό. Το να έχετε ένα αδρανές αέριο πάνω του θα βοηθούσε επίσης

rubarzan

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Το αέριο ήλιο είναι διαθέσιμο και φθηνό. Παρακαλώ πείτε μου την ποσότητα και τον σωστό τρόπο για να το κάνω αυτό. Ευχαριστώ

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,104
Deals
1
Το ήλιο είναι σκληρό επειδή είναι ελαφρύτερο από τον αέρα. Θέλετε κάτι πιο βαρύ ώστε να πέσει κάτω στο βάζο το αργό είναι το πρότυπο αλλά το διοξείδιο του άνθρακα θα μπορούσε να λειτουργήσει για $0

rubarzan

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Σας ευχαριστώ και σας ευχαριστώ πολύ

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,104
Deals
1
Απλά βάζοντας μερικά πακέτα διοξειδίου του πυριτίου στο φούρνο και στεγνώνοντάς τα πολύ καλά (ή οποιοδήποτε επιδόρπιο) και κολλώντας το στο καπάκι θα ήταν πιθανώς αρκετό για να στεγνώσει ο αέρας υποθέτοντας ότι ξεκινήσατε με ξηρόμορφο μορφιλόνιο

rubarzan

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Θέλω να είναι στεγνή όταν παραδίδω την σκόνη υδροχλωρικής μορφολίνης σε σακούλες των 500 γραμμαρίων στον πελάτη. Δοκιμάζουν το προϊόν με τα δάχτυλά τους και μετανιώνουν για την αγορά αφού αγγίξουν τη μορφολίνη και βρεθούν βρεγμένοι. Είναι το αέριο co2 μια καλή λύση;

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,104
Deals
1
Ναι, δεν μου αρέσει όταν η κοκαΐνη μου είναι υγρή είτε αγοράζω 3,5 γρ. και αφού αφήσω το σακουλάκι ανοιχτό κατά τη διάρκεια της νύχτας μπορεί να πάει 2,75 ή 3. Πλήρωσα 50 ή 75 δολάρια για νερό.
Αν ήμουν εγώ, θα την είχα μέσα στις σακούλες με το πάνω μέρος ανοιχτό σε ένα ζεστό και στεγνό μέρος για αρκετές ώρες. Όπως ένα ταψί για μπισκότα στο φούρνο, στο χαμηλότερο δυνατό επίπεδο, για μερικές ώρες. Μια άλλη εναλλακτική λύση είναι ένα πακέτο ξηραντικού. Μπορεί να είναι 0,02 δολάρια το καθένα. Φτιάχνεται από ένα φίλτρο καφέ ή από ένα αποθηκευμένο φακελάκι τσαγιού. Θα μπορούσε να έχει αλάτι πέτρας, αλάτι Epsom, άργιλο από την αυλή σας, rice.... Θα μπορούσα να αναφέρω τουλάχιστον 10 ακόμα πράγματα, απλά βάλτε τα στο φούρνο σε χαμηλή θερμοκρασία ή κάπου αλλού που είναι ζεστό για μερικές ώρες ώστε να φύγει όλη η υγρασία και προσθέστε τα στις σακούλες. Μην φτιάχνετε σακούλες τις βροχερές μέρες αν μπορείτε να το αποφύγετε. Ελέγξτε τη σχετική υγρασία και προσπαθήστε να δουλέψετε όταν είναι χαμηλή.