Ψάχνω για έναν κατασκευαστή 4-MMC ή μεφεδρόνης. Ψάχνω επίσης για εκείνους που μπορούν να παράγουν ή να προμηθεύουν 5-meo-mipt HCL, 5-mapb HCL, DCK και 5-meo-pce (ή pcp). Θα αγνοήσω τους μεταπωλητές που ανεβάζουν τις τιμές και εκείνους που είναι άπειροι. Αγοράζω χύμα, αλλά ξεκινάω με μικρότερες ποσότητες που αυξάνονται με την πάροδο του χρόνου ανάλογα με το επίπεδο της άνεσής μου με τον προμηθευτή. Αυτά είναι αδιαπραγμάτευτα.
Ο δικός σας ιστότοπος ή/και η παρουσία στην αγορά DN είναι πλεονέκτημα, αλλά δεν είναι απαραίτητο αν έχετε κάποιον σχετικό που εγγυάται για εσάς.
Η συναλλαγή πρέπει να γίνει με μεταβίβαση.
Σκοπεύω να φτιάξω το δικό μου 4-MMC στο μέλλον. Αλλά αν η προμήθεια είναι εξαιρετική και ο προμηθευτής επαγγελματίας, θα εξετάσω το ενδεχόμενο να μην το φτιάξω μόνος μου και να συνεχίσω να αγοράζω. Έχω συνηθίσει σε προϊόντα υψηλής καθαρότητας και επαγγελματικά φτιαγμένα, οπότε ξέρω πώς μοιάζει ένα σωστό προϊόν και θα είμαι πολύ επιλεκτικός.
Ο δικός σας ιστότοπος ή/και η παρουσία στην αγορά DN είναι πλεονέκτημα, αλλά δεν είναι απαραίτητο αν έχετε κάποιον σχετικό που εγγυάται για εσάς.
Η συναλλαγή πρέπει να γίνει με μεταβίβαση.
Σκοπεύω να φτιάξω το δικό μου 4-MMC στο μέλλον. Αλλά αν η προμήθεια είναι εξαιρετική και ο προμηθευτής επαγγελματίας, θα εξετάσω το ενδεχόμενο να μην το φτιάξω μόνος μου και να συνεχίσω να αγοράζω. Έχω συνηθίσει σε προϊόντα υψηλής καθαρότητας και επαγγελματικά φτιαγμένα, οπότε ξέρω πώς μοιάζει ένα σωστό προϊόν και θα είμαι πολύ επιλεκτικός.