Είναι αλήθεια ότι το 3-mmc είναι πολύ λιγότερο δύσοσμο από το 4-mmc ή αλλιώς Μεφεδρόνη. Εκτός από αυτό, μυρίζουν εντελώς διαφορετικά:
Όσον αφορά την 3-mmc, το πιο κοντινό πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι ένας συγκεκριμένος τύπος ιατρικού γύψου (γερμανική εμπορική ονομασία "Leukoplast"
)
Όσον αφορά τη μυρωδιά "κάτουρου γάτας" της 4-mmc:
Χρησιμοποιώ το meph από το 2009 και ζω με γάτες από ακόμα πιο παλιά, και για μένα η αναλογία με το κάτουρο γάτας είναι μια αναλογία που δεν θα μου είχε έρθει ποτέ...
Το γνήσιο προ της απαγόρευσης meph (γυαλιστεροί λευκοί κρύσταλλοι που μοιάζουν με ζάχαρη) στο μεγαλύτερο μέρος του είχε αυτή τη μυρωδιά που έχουν ορισμένα εισιτήρια σιδηροδρόμων ή τραπεζικές δηλώσεις, όταν βγαίνουν από τον εκτυπωτή (όχι από τον εκτυπωτή του σπιτιού ή του γραφείου, μιλάμε για δημόσια τερματικά ATM/ εισιτηρίων εδώ).
Στη συνέχεια, προσθέστε ένα ελαφρύ αεράκι από καρτέλες χλωρίου (για πισίνες) και είστε αρκετά κοντά!
...πιθανώς και κάποια υπολείμματα πρόδρομων ουσιών ή διαλυτών re-Xing (που δεν μπορώ να προσδιορίσω), γιατί αφού γίνει μια σωστή ανακρυστάλλωση δεν μένει σχεδόν καθόλου μυρωδιά.
Όσο για όλα τα post-ban meph που έχω έρθει να δοκιμάσω έκτοτε, η μυρωδιά που περιέγραψα παραπάνω τις περισσότερες φορές επισκιάζεται από επιθετικές μυρωδιές τύπου καθαριστικού αποχέτευσης, συν υπολείμματα του όποιου διαλύτη είχε χρησιμοποιηθεί στο synth, συν αυτό το δακρύβρεχτα πικρό/πιπεράτο τσίμπημα βρωμίου :/