- Reaction score
- 7
Γεια σε όλους! Θα ήθελα να συνθέσω 3-cmc για προσωπική χρήση. Μου έχει γίνει πολύ αγαπητό, αλλά δεν μπορώ πλέον να το προμηθευτώ (συνεχής απάτη/φτωχά υποκατάστατα). Έχω λίγη εμπειρία στην οργανική χημεία, όπως απλές εκχυλίσεις οξέων βάσεων κ.λπ. Έχω μελετήσει αυτό το φόρουμ και υπάρχουν αρκετές αναρτήσεις σχετικά με αυτό το σύνθετο, αλλά δεν μπόρεσα να βρω μια σταθερή περιγραφή, Μόνο νεκρά νήματα και συνδέσμους σε άλλες αναρτήσεις που δεν ήταν εύκολο να ακολουθήσει ένας αρχάριος σαν εμένα.
Εδώ είναι τα αντιδραστήρια που έχω συγκεντρώσει μέχρι στιγμής για το έργο μου:
2-Bromo-3'-chloropropiophenone (υγρή μορφή)
Διχλωρομεθάνιο
Ακετόνη
Μεθυλαμίνη
HCL 32%
Μπορεί κάποιος να με οδηγήσει σε ένα καλό κείμενο ή ενδεχομένως βίντεο;
Επίσης, προβλέπω ότι θα κάνω λάθη την πρώτη ή τη δεύτερη φορά που θα περάσω από αυτή τη διαδικασία. Έτσι, για να μην σπαταλήσω τα αντιδραστήρια μου καθώς εξασκούμαι, ποιες είναι κάποιες καλές ελάχιστες ποσότητες για να ξεκινήσω, ειδικά με το 2b3c; Μπορώ να ξεκινήσω από 5 ή 10 ml; Στη συνέχεια, προσαρμόζοντας τα υπόλοιπα μέσω του μοριακού βάρους;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Εδώ είναι τα αντιδραστήρια που έχω συγκεντρώσει μέχρι στιγμής για το έργο μου:
2-Bromo-3'-chloropropiophenone (υγρή μορφή)
Διχλωρομεθάνιο
Ακετόνη
Μεθυλαμίνη
HCL 32%
Μπορεί κάποιος να με οδηγήσει σε ένα καλό κείμενο ή ενδεχομένως βίντεο;
Επίσης, προβλέπω ότι θα κάνω λάθη την πρώτη ή τη δεύτερη φορά που θα περάσω από αυτή τη διαδικασία. Έτσι, για να μην σπαταλήσω τα αντιδραστήρια μου καθώς εξασκούμαι, ποιες είναι κάποιες καλές ελάχιστες ποσότητες για να ξεκινήσω, ειδικά με το 2b3c; Μπορώ να ξεκινήσω από 5 ή 10 ml; Στη συνέχεια, προσαρμόζοντας τα υπόλοιπα μέσω του μοριακού βάρους;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!