3,4mdp2np μείωση

amieri

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
21
Ελπίζω όλα να είναι καλά με όλους . Θα ήθελα να συγκεντρώσω τις απόψεις κάποιων ανθρώπων.
Δεν έχω συναντήσει ποτέ πολλά σχετικά με τον καθαρισμό MDA σε αυτό το φόρουμ ή σε κάποιο από τα άλλα. Παρόλο που μοιάζει με την αμφεταμίνη με πολλούς τρόπους έχω διαβάσει ότι σε αντίθεση με την αμφεταμίνη η MDA δεν μπορεί να αποσταχθεί με ατμό , αν αυτό είναι αλήθεια η πρώτη μου ερώτηση είναι . Ποια είναι η επιστήμη πίσω από το γιατί δεν μπορεί να γίνει ;
Τώρα ας πούμε ότι η mdp2np μειώθηκε μέσω al/hg , βασισμένη σε ph 11 και συλλογή/ξήρανση "mgs04" τι θέλετε να κάνετε? Η απευθείας αλάτωση με ακετόνη/h2so4 έχει οδηγήσει σε κάποιο πραγματικά κηρώδες αμφισβητήσιμο προϊόν. Η ανακρυστάλλωση σε IPA δύο φορές άφησε μια αφράτη λευκή σκόνη.
Η επόμενη σκέψη μου ήταν η απόσταξη υπό κενό του διαλύτη και στη συνέχεια η διαλυτοποίηση σε ακετόνη και η αλάτωση όπως και πριν, η οποία άφησε ένα ακόμα κάπως κηρώδες προϊόν που ανακρυσταλλώθηκε όπως και πριν.
Θα ήθελα να δοκιμάσω πλύση με α/β και κλασματική απόσταξη του fb. η ερώτησή μου είναι με μειώσεις 10 γραμμαρίων προπενίου χρειάζομαι ένα σετ μικροαπόσταξης; Επίσης, πώς έρχεται η fb; Είναι ένα πράγμα τύπου bumping/jumping ή θα μετατραπεί πραγματικά σε ένα vaper ? Οποιεσδήποτε υποδείξεις, συμβουλές ή προτάσεις εκτιμώνται ιδιαίτερα.
Όλοι σας παρακαλούμε να παραμείνετε καταπληκτικοί και να είστε ασφαλείς.ευχαριστώ εκ των προτέρων

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
802
Σύντομα θα έχουμε ένα βίντεο σχετικά με τη σύνθεση της MDA από ηλιονικό, και εκεί θα παρουσιάσουμε τις μεθόδους καθαρισμού.
Απ' όσο θυμάμαι, οι διαδικασίες με το MDP2np πήγαιναν με τον ίδιο τρόπο όπως και με το p2np

amieri

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
21
Ελέγχω κάθε πρωί για αυτό ,δεν μπορώ να περιμένω higgs είστε όλοι σας τέτοιες εμπνεύσεις ευχαριστώ που είστε u

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
38
Αυτή τη στιγμή μειώνω κάποια md-p2np χρησιμοποιώντας τη μέθοδο NaBH4 / CuCl2.
Αν δουλέψει έστω και ένα κλάσμα τόσο καλά όσο δούλεψε το 3,4,5-TMONS μου, θα είμαι ευτυχής και θα σας ενημερώσω.
Ωστόσο, δεν εκπλήσσομαι ιδιαίτερα που χρειάστηκε να το ξαναξεκινήσετε, ιδίως αν δεν ξαναξεκινήσατε το md-p2np πριν από την αναγωγή. (Μόνο επειδή ξέρω από πού πήρατε το md-p2np!)

Ψάχνω για μεθόδους μετατροπής στη φαινυλακετόνη τώρα.

Θα μπορούσε να λειτουργήσει μια απλή αλκαλική υδρόλυση;

Δεν είμαι καν πραγματικά σίγουρος γιατί ασχολούμαι με αυτό - πραγματικά δεν μου αρέσει καν να παίρνω οποιαδήποτε από τις ενώσεις MD! Χα
Απλά φαίνεται σαν κάτι που θα έπρεπε να συνθέσω... και δεν είμαι σίγουρος γιατί!

View previous replies…

w2x3f5

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
187
αντίδραση με χλωριούχο κασσίτερο και υδροχλωρικό οξύ σε οξικό αιθυλεστέρα, σε απλό p2np λειτούργησε καλά.

View previous replies…

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
38
Conc HCl? Ενδιαφέρον, θα το ψάξω.

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
38
Επεξεργασία: σχολιάστηκε σε λάθος σημείο...

w2x3f5

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
187
Αντιγράφω με την erowid, το υδροχλωρικό οξύ μπορεί να χρησιμοποιηθεί αραιωμένο, λειτουργεί εξαιρετικά στο συνηθισμένο P2NP:

18,1g (100mmol) 1-(2-φθοροφαινυλ)-2-νιτροπροπένιο προστέθηκε ξηρά σε δόσεις σε 49,5g (220mmol) SnCl2-2H2O που αιωρούνταν σε 75ml EtOAc ενώ η θερμοκρασία της αντίδρασης διατηρήθηκε μεταξύ 20-40°C με ψυχρό υδατόλουτρο. Όταν προστέθηκε όλο το νιτροπροπένιο και το χρώμα είχε αλλάξει σε λευκό (5 λεπτά), το διάλυμα EtOAc μεταφέρθηκε σε φιάλη RB που περιείχε 250ml νερό και 50ml υδροχλωρικό οξύ. Το EtOAc απομακρύνθηκε με απόσταξη υπό ελαττωμένη πίεση και το υδατικό εναιώρημα του οξίμου και των αλάτων κασσιτέρου αφέθηκε να αναδευτεί στους 80°C για 1 ώρα. Η υδάτινη φάση αποστάχθηκε με ατμό για την απομάκρυνση της κετόνης. Όταν δεν υπήρχαν πλέον ελαιώδεις σταγόνες, το απόσταγμα εκχυλίστηκε με DCM. Το εκχύλισμα DCM ξηράνθηκε σε MgSO4 και το DCM απομακρύνθηκε με απόσταξη αφήνοντας μια αρκετά καθαρή κετόνη ως άχρωμο έλαιο.
Απόδοση: 13,5g (89%) 1-(2-φθοροφαινυλ)-2-προπανόνη
Καθαρότητα: 98% (HPLC)
Ιδιότητες: bp 47°C/0,05 mmHg, d 1,077g/ml (σύμφωνα με τον κατάλογο Aldrich).

amieri

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
21
Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στη μέση ενός πειράματος που προσπαθεί να παράγει md phenylaceton από προπένιο με τη μέθοδο Nabr4 που αναρτήθηκε στην ενότητα βίντεο.
Θα σας κρατάω ενήμερους.

amieri

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
21
Νομίζω ότι ο κασσίτερος είναι το επόμενο πείραμα, ο βοροϋδρίτης είναι πολύ ακριβός σήμερα

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
38
Ενδιαφέρομαι επίσης αν μπορείτε να αποστάξετε με ατμό την ελεύθερη βάση του MDA.
Υποθέτω ότι όχι, καθώς δεν μπορείτε άλλα υποκατάστατα όπως η μεσκαλίνη, αλλά γιατί;

William D.

Expert
Reaction score
1,156
Νομίζω ότι η ποιότητα του MD2NP σας δεν ήταν η καλύτερη δυνατή ή η σύνθεση δεν έγινε σωστά. Ίσως υπήρξαν προβλήματα με την ποιότητα της ακετόνης. Έκανα αυτή τη σύνθεση πολλές φορές με τη δική σας μέθοδο (Al/Hg), χωρίς απόσταξη βάσης. Το προϊόν είναι εξαιρετικό, αλλά το MDA δεν είναι σαν την αμφεταμίνη - αυτό είναι περισσότερο ψυχεδελικό με οπτικά εφέ.

amieri

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
21
So the acetone was absolutely the problem back when I posted this.it would drop a waxy type substance. started using ipa instead.
Also gotten the hang of ABE and finally got a short path set up.
Sincerely a 0.05 is beautiful, really makes me question all the moonrooks we use to get on tour though.was always told it was mda but it was big crystalline chunks which I just don't see this stuff forming xtials like that although I've still yet to try gassing

View previous replies…

mycelium

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Solutions
1
Reaction score
50
Θυμάμαι, στο δικό σου, ήμουν στο RFK(93) και έπεσα πάνω σε κάποιον που ήξερα από τον κόλπο, και με έστρεψε στο MDMA και ήταν καταπληκτικό, αλλά με κλείδωσαν μέσα και μετά άρχισα να ακούω για όλα τα σκατά στα χάπια Ε...
Δεν ασχολούμαι πια με τα παιδιά της περιοδείας, καθώς πάντα υπάρχει κάποια μαλακία στο παιχνίδι... τότε, οι άνθρωποι είχαν ακεραιότητα.
Μπερδεύομαι...

amieri

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
21
Oh ya now a days I hear the word "family" and it's nothing more than a sales pitch.pretty much a big dick measuring contest of who knows "the guy" lol I had someone try selling "owsly crystal" a few weeks back ten bucks a hit.i politely declined and proceeded to follow him giving a hit to everyone we talked to

mycelium

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Solutions
1
Reaction score
50
Fuck yeah!
My bro told me he knows someone with nick sands crystal, and owsley, etc,
When I was on tour there were only a few kinds of crys...needlepoint, fluff, and amber/champagne....and tornado juice which may have been a RC.
But now everyone is an Internet genius!
Hope you have a good day!
(~);}

amieri

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
21
Hey how many Phish kids does it take to change a light bulb?
10,000 and one dead head to spin them all ;)

amieri

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
21
Do you know what lsd and tartar sauce have in common?
Phish sucks with out them

mycelium

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Solutions
1
Reaction score
50
Lmmfao, I've heard the first one but not the second one. Told my wife and she is laughing....

amieri

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
21
Them just jokes i enjoy Phish with or with out the d-tar25.