Question Zajímá vás, zda existují nějaká malá výrobní zařízení?

Harmony

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Chci začít vyrábět a pěstovat určité věci.

Vše musí být v malém měřítku, pokud by mi někdo mohl pomoci návrhem míst, kde hledat, atd. Mám vzdělání v oblasti chemie a laboratorních dovedností, takže to zde nebude problém. Jen se mi zdá, že zde nemohu najít žádné návody, které by byly zaměřené na domácí/malé nastavení.

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
207
Deals
3
Ahoj, Harmony,

upřímně řečeno, moc nerozumím tvé logice, říkáš, že máš vzdělání v chemii a v laboratoři, ale nevíš, jak nastavit domácí/malou sestavu?

Ale nechme to stranou, nejdříve se zeptejme, co chcete syntetizovat? Jaký je váš rozpočet?

Prvním místem, kde byste se měli podívat, by bylo subfórum, jděte a přečtěte si arcticles a syntézy od chemiků bb-fóra. Jsou tam seznamy prekurzorů, laboratorního vybavení potřebného pro konkrétní syntézu a návod na samotnou syntézu.

S pozdravem

Harmony

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Děkuji, vážím si vaší odpovědi.

Co se týče mých znalostí chemie a laboratorních dovedností, pocházejí převážně z učebny, na rozdíl od práce.

Mým hlavním zájmem by byly stimulátory a/nebo empatogeny. Můj rozpočet není nejvyšší pravděpodobně doufám, že utratím méně než 500 liber, protože je to jen pro mě a několik dalších.

View previous replies…

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
207
Deals
3
Můj člověk,

S rozpočtem 500 liber bych řekl, že je pro vás lepší si léky koupit, než je syntetizovat.

S pozdravem

m924

Don't buy from me
Resident
Reaction score
17
Ze zvědavosti, jaký je podle vás rozpočet pro úplného začátečníka?

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
207
Deals
3
Můj člověk,

Nemá nic společného s tím, zda jste začátečník, nováček nebo profesionál.

Jde o syntézu, váš cíl atd.

Je to trochu jako ptát se, jak dlouhé je moje lano, aniž bych ho viděl.

Byl jsem začátečník, stále jsem, ale můj rozpočet, když jsem začínal, byl 15 000 dolarů.

Jak jsem řekl, začněte číst syntézy, nenechte se lžičkou krmit a udělejte si průzkum.

S pozdravem

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Co přesně potřebujete? Kterou syntézu máte na mysli?

chemistrydude

Don't buy from me
Resident
Reaction score
21
Myslím, že teď potřebuje vybavení a pak činidla a další věci k syntéze.

m924

Don't buy from me
Resident
Reaction score
17
Také by mě to zajímalo, chtěl bych vědět, co potřebuji pro malou laboratoř pro ~100g max. měřítko, protože mě to zajímá jen jako koníček a ne jako podnik, který vydělá spoustu peněz.

Benz88

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
5
Řekl bych, že vše, co potřebujete vědět, vám řeknou ..... od odborníků v tomto oboru i od začátečníků ...

Přečtěte si toto fórum .... Nic jiného není potřeba .
Věnujte mu čas a pak dostanete odpověď na všechny své otázky.

Never to sleep

Don't buy from me
Resident
Reaction score
160
To skutečně záleží na tom, co se snažíte vyrobit. Pokud chcete vytáhnout až 100 g většinou čehokoli, co stojí za to, levná sestava to nezvládne. Zaměřte se nejprve na nižší hodnoty.

Pokud jde o to, kde ji pořídíte, to nakonec záleží na místě, kde sídlíte. Existují někteří mezinárodní výrobci řekněme skleněného nádobí, ale ze začátku bych se vyhnul objednávání přes internet. Pokud je to možné, snažte se vše nakupovat na místě.

Určete si, co potřebujete, na základě konkrétního projektu. Vyberte si něco, co chcete vyrobit, prozkoumejte, jak to udělat, což vám napoví, co potřebujete sehnat. Jen na tomto fóru je spousta základních témat.

Jak už podotkli ostatní, pokud máte opravdu omezený rozpočet, může pro vás být jednodušší koupit si skutečný výrobek místo toho, abyste si ho vyráběli sami. Ale hej, děláme to pro zábavu ne?