- Reaction score
- 10
Dělal jsem pokusy na potkanech winstar a v průměru, pokud porovnáme d-meth s l-methem, je D-meth lepší, pokud jde o potlačení chuti k jídlu a uvolňování dopaminu. Ale z hlediska odbourávání tuku jsem viděl, že krysy mají tendenci být Daleko aktivnější & zhubnout více v kratším časovém horizontu s L-metamfetaminem kvůli zvýšeným hladinám noradrelinu + jejich játra byla zbavena jakéhokoli typu tuku.
Obézní lidé, kteří mají NAFLD, by se jí zbavili během několika týdnů.
Například l-selegin se přeměňuje na l-metamfetamin a mnoho lidí ho užívá kvůli inhibici mao-b, přesto se KONVERTUJE na méně žádaný stereoizomer.
Pro "onlinisty", prosím, neodpovídejte: "LoL its bcs es ist scheiße" ♄ , prosím, věnujte pozornost rozvedení a sdílení svých myšlenek.
Obézní lidé, kteří mají NAFLD, by se jí zbavili během několika týdnů.
- To mě tedy přivádí k otázce, proč mají lidé tendenci nemít rádi L-metamfetamin? Je to proto, že I.V l-meth je horší?
Například l-selegin se přeměňuje na l-metamfetamin a mnoho lidí ho užívá kvůli inhibici mao-b, přesto se KONVERTUJE na méně žádaný stereoizomer.
- A opět, proč se d,l-metamfetamin nepoužívá více? Je to proto, že d-metamfetamin produkuje nejvíce závislých? Jaké je za tím zdůvodnění?
Pro "onlinisty", prosím, neodpovídejte: "LoL its bcs es ist scheiße" ♄ , prosím, věnujte pozornost rozvedení a sdílení svých myšlenek.