Question Kde si založit laboratoř?

Kanalratte556

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Kde je podle vás vhodné zřídit laboratoř?
Nedávno jsem viděl inzerát na levný pronájem kanceláře v kancelářské budově.
Myslíte si, že je dobrý nápad zřídit si laboratoř v kancelářské budově? Samozřejmě bych nevyráběl drogy, když jsou tam ostatní, ale vyráběl bych v noci nebo když jsou všichni ostatní pryč.
Co si o tom myslíte?

whatshappening

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
16
Můžete si ji nastavit kdekoli, generátoři pracují. Musíte se vypořádat s nesnesitelným zápachem.

Kanalratte556

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Ano, já vím. Měl jsem v plánu koupit growtenty pro pěstování trávy. které by měly odfiltrovat všechny pachy, které se vytvářejí při syntéze. Vždyť každému by přišlo divné, kdyby v kancelářské budově cítil izopropylalkohol nebo aceton.

whatshappening

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
16
IPA nebo aceton by vás měly zajímat nejméně.

Kanalratte556

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
To je jen příklad. Nebudu běhat s kilem P2NP po kancelářské budově, když jsem sjetý koksem, a všem ho ukazovat. Tak hloupý bych nebyl. Dokonce ani drogy neužívám a vyráběl bych je, až když jsou všichni mimo budovu.

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
71
Zařiďte se tak, abyste se cítili pohodlně, nikdo vás nikdy neuvidí, používejte jen to, co potřebujete, ukliďte to, jakmile skončíte, mějte zdravý rozum, ach jo, a nikdy se nezmiňujte o drogách, pokud se vám nelíbí struktura vězeňského prostředí nebo to, že jste nuceni dělat věci pro policii, které kdyby někdo zjistil, pravděpodobně by vás nenašel, být ideálním přítelem.

Shrnuto a podtrženo jen přístroje, které potřebujete nic víc čistit a uklidit jak postupujete používat jen chemikálie, které potřebujete a jen v potřebném množství a pak podle toho, jestli máte rádi anální sex říct lidem o svém úspěchu nebo držet jazyk za zuby

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
165
Trochu mě zklamalo, když jsem zde viděl odkaz z jiného vlákna týkající se umístění laboratoří, jako by člověk měl konečnou odpověď na všechny otázky, jen abych našel toto. Prosím, neberte to jako osobní útok, ale doufám, že kombinace mého tónu, sarkasmu a nadhledu přiblíží můj názor všem, které to zajímá. Jako odpověď na příspěvky: V ložnici se cítím pohodlně. To z ní ale nedělá ideální místo pro zřízení laboratoře. Pravděpodobně je špatný nápad začít se zřizováním nebo provozováním "drogové laboratoře" v pronajatém objektu, protože nejste majitel a nejste jediná osoba s klíčem, také v komerčním zařízení? No, to je asi v pořádku... pokud je to po pracovní době a pokud jste se ujistili, že jste v pohodě. Jo, vlastně si udělejte OPRAVDU pohodlí, když už riskujete svůj život a svobodu. Vezměte si pyžamo a chovejte se jako doma. Chápu, že tím pohodlím myslíš v podstatě jen jistotu, že můžeš fungovat v jakékoliv funkci, kterou jsi schopen zdůvodnit jako "bezpečnou". Nicméně já bych se tím ani trochu nebavil, protože to rozhodně může vést jen k sebeuspokojení.
.
Co se říká o sebeuspokojení? (Už jsem to zapomněl, ale...) Nikdy si nenamlouvejte falešný pocit bezpečí, ale ani vám kvůli tomu nezešedivějí vlasy obavami. "Nejsem zfetovaný koksem, neběhám po budově a nesmrdím jako éter s kilem metylaminu, nebavím se s každým, kdo tam stejně není, takže 'je to v pohodě'.'" Snažte se hrát roli toho, za koho se vydáváte a co máte dělat, a snažte se nevypadat, že byste mohli být paranoidní, nejistý a labilní výrobce nelegálních drog, který se podezřele snaží své jednání utajit. Ke každému kuchaři se chovejte, jako by k vám byli na cestě soudce, porota a kat, aby vám provedli zdravotní prohlídku, jakmile svůj surový výrobek vynesete ven, s militaristickým duchem iniciativy. Začněte například rozbíjet a uklízet ještě před rekrystalizací nebo během ní, pokud je to vůbec možné.

Navzdory všeobecnému přesvědčení nejsou věznice a káznice plné homosexuálních násilníků a nebo udavačů. Jistě jich je mnohem více, než lze potvrdit. Měl jsem to potěšení navštívit několik těchto milých institucí. Nevím, kde a jak si rádi odpykávají trest všichni ostatní, každému co jeho jest, já bych byl raději mimo tuto rovnici. Možná za stereotyp může Hollywood. Jak sodomie, tak komunikace/kompromitování s autoritami, a to na jakékoli úrovni, je obvykle všeobecně a otevřeně odsuzováno. Dokonce ani "OK" vězeňští dozorci nemají rádi udavače, protože sami dozorci se nechávají napráskat také. Sám raději čtu a cvičím, šachy jsou taky v pohodě. Ztráta svobody v důsledku přistižení při něčem, co se nemá, k tomu patří, i když to tak být nemusí a my se snažíme jako čert. V určitém okamžiku by se s ní mělo počítat a plánovat, i když se jí někdy za vysokou cenu vyhnout.

Moje rada: Nakopejte těm největším chlapům zadek hned první den, nebo se staňte něčí mrchou..... ehm, chci říct... Respektujte všechny, ale snažte se s nimi nekamarádit. Nepřidávejte se k žádným gangům. Drž se "svých lidí." Nehraj hazardní hry a nefetuj. Nech si svoje věci pro sebe. Pokud jsi solidní frajer, hledíš si svého a víš, kdy se máš odmlčet, neměl by ses ničeho bát. S největší pravděpodobností ti nikdo nebude nic vnucovat, ať už policajt nebo podvodník, pokud ho k tomu nepozveš. Jestli si myslíš, že porušíš zákon a nikdy se nic strašného nestane, tak jsi bláhový. Vaše vlastní krev vás může přesvědčit, aby vás prodala po vodě, "pro vaše vlastní dobro"... "Abyste neublížili sobě nebo ostatním." Skutečně, uvolněné rty potápějí lodě.

Pointa je, jak mi říkali staří pamětníci: "Když nemůžeš sedět, tak nedělej zločin." Pokud chceš vystoupit, připrav se na následky a vypořádej se s nimi, SAMOZŘEJMĚ. Slibuji vám, že lidé budou poslouchat a říkat: "No to je na nic," ale nakonec bude každému úplně jedno, jakou jste měli smůlu a jak to dopadlo. Chytré včely si za svůj první balík peněz nekupují točící se ráfky a nálepky na svůj zbrusu nový Escalade. Nechávají si je na horší časy, až budou potřebovat právníka a kauci a všichni se k nim nepřekvapivě otočí zády. Omlouvám se za případnou urážku. Žádnou jsem nemyslel vážně, jen jsem chtěl pomoci. Také se omlouvám za obrovskou odbočku k vězeňskému tématu, nicméně jsem na tomto fóru neviděl moc rad od někoho, kdo by měl skutečný přehled nebo zkušenosti, co dělat, když se život SNAFU. Ne všichni se dostaneme do cíle v jednom kuse, pokud vůbec. Statisticky mnoho z nás na této cestě v jednom či druhém okamžiku narazí do zdi. Doufám, že posádka BB poletí nad radarem. Přeji vám všem hodně štěstí a úspěchů a mnoho plodných kuchařek! Omlouvám se také za tento dlouhý příspěvek.
---S láskou a úctou. o7

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
71
Nejsem na tebe naštvaný, vole, všechno, co říkáš, je pravda, je místo, kam můžeš dát jeden, jsou způsoby, jak to udělat správně, ale chytí tě nebo tě místní podnikatel vy***e nebo pro něj skončíš, to se stává, vydírání se stane, jakmile se staneš populárním, zejména pokud máš těžko sehnatelný populární sloučeninu, vaše dny budou rychle sečteny, i když to nikomu neřeknete, a lidé, kteří se ptají na místo, kam umístit laboratoř, by měli dostat odpověď, kterou jsem dal, podle mého skromného názoru to není úplně správná odpověď pro každého, ale rozhodně je to správná odpověď pro někoho, kdo se ptá, kam bych měl umístit drogovou laboratoř. Mohl by existovat argument, že možná je jen zvědavý dělají výzkum na knihu jsou chce umístit drogovou laboratoř, kde má více peněz než rozumu. Věřte mi, že tyto věci nevidím, protože mi záleží na skutečných lidech a určitě se nesnažím jen pomáhat. Přirovnal bych to k lidem, kteří lhali o dávkách, které si vzali, a snažili se chlubit tím, že napsal dávky a jak všechno dopadlo dobře, a nikdy jsem si nemyslel, že to lidé budou skutečně brát jako skutečnost a brát 250 mg Etizolammu. Jsou uloženy linky sloučenin NBOMe no cítím se špatně lidé jako že skončí v nemocnici mluvit s policií skončí mít věci zakázané mít komunitu vypadat jako banda f****** chuligánů je to odpovědnost každého nepodporovat ničení komunity. Nikdy v životě jsem se necítil starší než psaní a zpět v mé době mi záleží na tomto místě jděte pryč z mého trávníku prohlášení

Last edited:

Kanalratte556

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Moje rada: Nakopejte těm největším machrům zadek hned první den, nebo se staňte něčí mrchou..... ehm, chci říct... Respektujte všechny, ale snažte se s nimi nekamarádit. Nepřidávejte se k žádným gangům. Drž se "svých lidí." Nehraj hazardní hry a nefetuj. Nech si svoje věci pro sebe. Pokud jsi solidní frajer, hledíš si svého a víš, kdy se máš odmlčet, neměl by ses ničeho bát. S největší pravděpodobností ti nikdo nebude nic vnucovat, ať už policajt nebo podvodník, pokud ho k tomu nepozveš. Jestli si myslíš, že porušíš zákon a nikdy se nic strašně nepokazí, tak jsi bláhový. Vaše vlastní krev vás může přesvědčit, aby vás prodala po vodě, "pro vaše vlastní dobro"... "Abyste neublížili sobě nebo ostatním." Skutečně, uvolněné rty potápějí lodě.

to udělá. STFU, jednejte s vlastními lidmi a nebuďte za hlupáka. chovejte se normálně. hotovo.

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
71
A ne, urážím se vaší projekcí, že si myslíte, že něco víte o radách, které mění život, byla taková jistota, že je znepokojující poslouchat, jak dáváte rady založené na absolutně žádném reálném světě cokoli, můžu být kdokoli, můžu si všechno vymýšlet, můžu být chatovací program, ale co nedělám, je to, že nabádám lidi, aby dělali hlouposti v nejvyšším možném měřítku, jen se nad tím zamyslete, člověče.

Kanalratte556

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Bratr Jsem zmatenější než předtím. S kým to sakra mluvíš? Se mnou? S někým jiným?

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
165
Je mi líto, že to tak cítíte @testint - domnívám se, že mluví ke mně @Kanalratte556
Nevěřím však, že jsem se dopustil věcí, které mi vyčítáte. Rozhodně ne úmyslně. Přečtěte si znovu, co jste řekl, a "jen se nad tím zamyslete, člověče".
Záměrně jsem nikoho nenazval jménem, ani z jeho jména, když na to přijde, takže... nebuďte tak citlivý, prosím. Všichni tu komunikujeme s úmyslem si pomáhat a učit se jeden od druhého a s ním (doufám).

Rady, které změní život? S takovou důvěrou a -absolutně- bez reálného světa ....anything..... ? Nabádal jsem snad někoho k tomu, aby dělal hlouposti ve velkém? Přemýšlet o čem přesně? Moje rada byla a je prostě taková: není chytré se při páchání zločinů někdy pohodlně usadit - tak se obvykle chytají jinak úspěšní zločinci. Neriskujte, když nezvládnete následky. Mějte našetřené peníze pro případ zmíněných následků. Možná nevyužívejte veřejná místa k tajné výrobě drog. Snažte se příliš nepřibližovat k tzv. sodomitům a policejním otrokům, pokud se dostanete do vězení.

"Moje rada: Nakopejte těm největším chlapům zadek hned první den, nebo se stanete něčí mrchou..... ehm, chci říct..." - bylo myšleno jako trocha humoru, který se měl pokusit odzbrojit případné domnělé pohoršení. @testint Zdá se, že tvoje rada zní pouze: "Vyber si místo, kde se cítíš dobře, a drž hubu, pokud nemáš ráda vězeňský sex". Odpusťte mi, že jsem si zahrál "ďáblova advokáta" k vašim bodům a přidal k celé věci své dva centy. Člověk by nikdy neměl předpokládat, že je něco zaručeně bezpečné nebo že ví všechno, to je vše, co se snažím říct. Vím, že nevím všechno, nesnažím se chovat nebo působit, jako bych to věděl. ....Vím však, co vím. To mi nikdo nemůže vzít a budu to hlásat do posledního dechu, bude-li to nutné.

Berte to, co jsem řekl, za to, co to stojí, příteli. Což by nemělo mít cenu ani hovno. Koneckonců, jsem zcela jistě nula, z internetu, která si vymýšlí, jak se jí to hodí, dokonce bych mohl být AI. Takže není třeba se urážet. Nebylo to myšleno jako útok nebo hádka, jen návrhy a kritika. V každém případě si dělejte, co chcete. Mluvil jsem hlavně o tom, že je třeba riskovat a být připraven na následky... prostě BÝT ZODPOVĚDNÝ za své činy, hlavně sám před sebou.

Co se týče "asbolutně ...žádného reálného světa ...NIC", z nedostatku lepšího slova. Zmínil jsem, že jsem na těchto místech skutečně byl, více než párkrát na několika místech, po delší dobu. Jak jsem řekl, ne všichni návštěvníci jsou nakonec pidimužíci s měkkým zadkem. Něco takového se stává, ale také není těžké se celému tomu nešvaru vyhnout, kdyby se mu člověk chtěl vyhnout. Nikomu bych se nesnažil radit, jak má žít svůj život, ať už ve vězení, nebo mimo něj, myslím, že moje rada, jak si odsedět svůj trest (pokud by to bylo nutné) bez všech těch keců navíc, je dobrým začátkem pro každého, kdo se snaží přesně o tohle. Nedovolte, aby to, co jsem řekl, někoho z vás zdržovalo od slávy. Udělej to ty, člověče. Buďte vším, čím můžete být. Bee safe <3

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
71
Děkuji potřeboval jsem to opravdu po tom, co jsem sám dělal věci a vím, jak daleko je skutečná věc pro nedostatek lepšího trem od skutečných sraček, které jsem zažil, mě trochu unavuje 8 měl bych se zastavit a uvědomit si, že všechno není jako to, co jsem zažil děkuji za vaši odpověď