Co je na této jednoduché metodě SnB špatně?

hirozaru

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Co je na této jednoduché metodě SnB špatně?

01 - Používám buď 600ml, nebo 1l láhev od coly, vyčištěnou a suchou.
02 - Přidám 50 g práškového dusičnanu amonného (vyjmutého z chladicích obkladů a rozemletého).
03 - Přimíchám 13 g obsahu tablet, což je 48 tablet po 30 mg PSE = 1,44 g.
04 - Přidám 250 ml bílého plynu pro 600ml láhev nebo 400 ml pro 1l láhev.
05 - Rozříznu baterii, buď lithiovou AA Panasonic, nebo 3V baterii CR123A.
06 - rychle oddělím lithium od zbytku a vytáhnu ho do baterie. Bylo mi řečeno, že ji mám nakrájet na malé čtverečky, ale když cítím spěch, někdy ji prostě rozdělím na několik kousků. Kovovými nůžkami přece nemůžu řezat, ne?
07 - Před přidáním NaOH (také 50 g) to pořádně protřepu.
08 - Znovu protřepu
09 - pokud po několika minutách nevidím žádnou reakci. Přidám 5 ml vody.
10 - obvykle trvá méně než 60 sekund, než se věci uvnitř začnou hýbat.
11 - vidím tuny nových oranžových věcí, které se pohybují. někdy se lithium rozsvítí. také se objevily zlaté nugety.
12 - otestuji tlak v lahvičce jejím stlačením.
13 - když je to opravdu těžké; nechám uniknout část tlaku rychlým odvzdušněním.
14 - po necelých 15 minutách se láhev na dně proděraví a většina kapaliny se ztratí.
15 - zkusil jsem část zachránit a HCl zplynovat, ale nic se zjevně nesráží.
16 - výtěžnost je nulová/nulová.

Alternativní řešení:
- Někdy nejprve připravím lithium v palivu a pak přidám NH₄NO₃ + obsah tablet.
- Zkoušel jsem použít Gorilla tape na zpevnění dna.
- Mohl bych zkusit magnetické míchadlo, aby se uvnitř stále něco hýbalo? Potřeboval bych jinou reakční nádobu.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,209
Deals
1
Myslím, že je toho hodně. Příště začněte tím, že vezmete tento recept a vypálíte ho. Pak použijte recept, který jsem vám dal. Jděte najít návěs. Zatlačte palcem na pneumatiku. To je 100 psi. Tolik musí láhev ztvrdnout. Nevypouštějte ji, dokud nevyroste o palec.

Joyboy56

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Mohl byste mi to říci podrobněji, bratře?

dean454545

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Snažíte se, aby byl zabit nebo přinejmenším popálen. Nesrovnávejte psi pneumatik nákladních automobilů s psi lahví od popu . Prostě jděte pro ocelový hasicí přístroj a vypusťte ho odšroubujte vršek vyprázdněte ho a pak ho opravdu pořádně vyčistěte, když si myslíte, že je čistý, vyčistěte ho ještě trochu. Ujistěte se, že je úplně suchá, dokonce ji dejte na hodinu nebo tak nějak do trouby na 250, abyste se ujistili, že je všechna voda pryč. Pak trubku, která je připojena k horní části, trochu odřízněte přímo u místa, kde se připojuje. pak rozeberte horní ventil a také ho dobře vyčistěte. Pak vezměte suchý hasicí přístroj a dejte do něj studený obal, pak palivo a nemusíte přidávat vodu, ale pokud musíte, udělejte to teď, než přidáte lithium, protože voda půjde na dno a lithium plave nahoře. Nikdy nepřidávejte vodu poté, co přidáte lithium. pak vezměte prášek na pilulky, přidejte ho a pak lithium a připravte si vrchní část k nasazení, ale předtím přidejte louh a pak zašroubujte vrchní část a dejte jí vír nebo dva, měla by začít, počkejte asi 1 minutu a stiskněte vypouštění, abyste vypustili veškerý kyslík, který by tam mohl být. Pak ho dejte do hrnce s vařící vodou a sledujte ukazatel psi, když bude v zelené barvě, asi na 12 hodinách, vezměte ho a ponořte do kbelíku s ledem a slanou vodou, dokud psi neklesne na vypouštěcí stranu, pak začněte s tím zmrdem třást, dokud nebude zase v zelené barvě. Pak vystupte ven a odvzdušněte ji a pak ji vylijte a zbytek byste měli znát.

hirozaru

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
To je užitečné. Řídím se stejnými pokyny. Stejný recept jsem zde našel už předtím, než jste mi ho poslal. je v něm opravdu mnoho užitečných podrobností.
Chtěl jsem jednoduše napsat jednotlivé kroky a pochopit, proč se láhev rozbila.

Ale na samostatném chatu jsem pochopila, že to je tím lithiem, které láhev pálí, a ne tlakem, který ji rozbije.

Přečtu si ten recept znovu, abych zachytil, co jsem ještě mohl přehlédnout.

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
176
Myslel jsem, že jsem to komentoval... možná to byl jiný.
Každopádně, pokud na tom (nebo kdokoli jiný) stále pracuje a potřebuje pomoc, pošlete mi pm a já se vás pokusím zaučit. Celá tahle věc opravdu není nejlepší nápad na začátek, nehledě na to, že se snažíte improvizovat RV se špatným nebo neúplným návodem / receptem a novou manipulací včely. Nemohu dostatečně zdůraznit, jak důležité je pochopit, o co přesně se zde snažíte a jak vypadají jednotlivé fáze reakce. Pořadí a technika pouhého přidávání ingrediencí může být jediným faktorem toho, zda to bude fungovat dobře, zda to bude fungovat vůbec, nebo zda se to jen vznítí a udělá to nepořádek.

Uvědomuji si, jaké jsem měl štěstí, že se mi to povedlo až na druhý pokus, protože od té doby jsem se pokusil tento experiment zopakovat asi desetkrát a více než v polovině případů jsem ho tak či onak zpackal. Dalo by se říct, že jsem se na základě téměř úspěšných pokusů a velkých neúspěchů naučil, jak je tato reakce temperamentní, když k ní přistupuji volně a nedbale. Udělejte si laskavost a nezkoušejte to doma, nebo alespoň [úplně] uvnitř, a mějte bezpečnostní opatření a přípravy na uhašení požáru, okamžité vyčištění plynů a vyčištění horkých kyselin nebo zásad v rozpouštědlech... a je tu také lithium, na které je třeba dávat pozor. To raději zkuste NE za deštivého nebo velmi vlhkého dne. Přemýšlejte o kbelíku s pískem a nebo kbelíku se studenou vodou a namočeným ručníkem... velký ventilátor pro sání/výfuk... osobní ochranné prostředky - maska, rukavice atd. Pravděpodobně je nebudete potřebovat v 99 % případů, ale nakonec přijde to 1 %, kdy si budete přát mít věci po ruce.

GhostChemist

Expert
Language
🇬🇧
Reaction score
246
The command work on Birch method
Results will be soon