G goldduck55555 Don't buy from me New Member Joined Sep 8, 2023 Messages 4 Reaction score 0 Points 1 Sep 8, 2023 #1 Nevíte někdo, co to je ? Chutná to trochu sladce. Attachments I3SuGmFLzt.jpg 7.1 MB · Views: 260 TJmkf7jyFw.jpg 4.3 MB · Views: 77
The Alchemist Don't buy from me Resident Joined Jun 7, 2023 Messages 45 Reaction score 25 Points 8 08 Sep #2 Vyrobili jste ji, koupili nebo našli? Jsou to drogy, cukrovinky nebo mramor? Potřebuji více informací Upvote 0 Downvote
Vyrobili jste ji, koupili nebo našli? Jsou to drogy, cukrovinky nebo mramor? Potřebuji více informací
G goldduck55555 Don't buy from me New Member Joined Sep 8, 2023 Messages 4 Reaction score 0 Points 1 08 Sep #3 Koupil jsem si to, a když u šňupat to je jako jen udržuje vzhůru ne úplně sjetý, hledal jsem to online a vypadá to jako 4cmc Upvote 0 Downvote
Koupil jsem si to, a když u šňupat to je jako jen udržuje vzhůru ne úplně sjetý, hledal jsem to online a vypadá to jako 4cmc
G goldduck55555 Don't buy from me New Member Joined Sep 8, 2023 Messages 4 Reaction score 0 Points 1 08 Sep #4 A prášek, když ho rozdrtím, vypadá jako 3cmc a 3mmc, a když ho rozdrtím na malé kousky, změní barvu, je průhledný, ne nažloutlý. Upvote 0 Downvote
A prášek, když ho rozdrtím, vypadá jako 3cmc a 3mmc, a když ho rozdrtím na malé kousky, změní barvu, je průhledný, ne nažloutlý.
The Alchemist Don't buy from me Resident Joined Jun 7, 2023 Messages 45 Reaction score 25 Points 8 08 Sep #5 Zdá se, že jde o průměrný katin. To bych také tipoval. Jako co jste ho koupil? To znamená, co to mělo být? Upvote 0 Downvote
Zdá se, že jde o průměrný katin. To bych také tipoval. Jako co jste ho koupil? To znamená, co to mělo být?
G goldduck55555 Don't buy from me New Member Joined Sep 8, 2023 Messages 4 Reaction score 0 Points 1 08 Sep #6 Mělo to být 3cmc,ale co ta sladká chuť ? Můžete mi říct, jestli je to normální? Upvote 0 Downvote
The Alchemist Don't buy from me Resident Joined Jun 7, 2023 Messages 45 Reaction score 25 Points 8 08 Sep #7 Je mi líto, ale nejsem si jistý. Trochu jsem se porozhlédl po webu a někdo mi to řekl: rage3c: Moje dva centy: 3cmc je slaný, 3mmc není.3cmc je čirý, 3mmc není. VapinLyf: U 3cmc je cítit chlór. Pokud jste si někdy dali ketamin hned po něm, můžete si všimnout, že oba mají společnou chuť. Nenašel jsem žádnou zmínku o tom, že by byl sladký. Upvote 0 Downvote
Je mi líto, ale nejsem si jistý. Trochu jsem se porozhlédl po webu a někdo mi to řekl: rage3c: Moje dva centy: 3cmc je slaný, 3mmc není.3cmc je čirý, 3mmc není. VapinLyf: U 3cmc je cítit chlór. Pokud jste si někdy dali ketamin hned po něm, můžete si všimnout, že oba mají společnou chuť. Nenašel jsem žádnou zmínku o tom, že by byl sladký.