Zajímavé.
Ačkoli se může zdát, že sdílení něco dobře pálí, ve skutečnosti to funguje oběma směry.
Sdílením můžete otestovat hrubé pero, abyste zjistili, zda ho někdo dokáže prolomit.
Zatím tuto metodu rád používám.
Já vlastně kupuji krypto, jako je XMR, za hotovost, registrovanou na něčem jako AgoraDesk, LocalXMR.
Pak přidat, že XMR do mého non custodial peněženky, která má funkce pro registraci k obchodování.
Např.
CakeWallet.
Odtud pak posílám po částech.
V případě potřeby později vyplatit.
Pošlu XMR zpět do své peněženky Cake, převedu XMR na BTC na Cake, takže je vidět, že jsem to dostal legálně přes Cake, s nějakým XMR, který jsem legálně koupil na Local nebo Agora.
Tohle funguje i u prodejců, např. je potřeba jim vyměnit BTC za XMR, použít DeX jako InfinityExchanger, který je nejlevnější nejnižší poplatky atd. Pošlete ty XMR na Cake a vyměňte za BTC.
Mít nakoupené XMR na Local nebo Agora poslat do Cake poslat ven a někdy zpět na výměnu za BTC vypadá legálně a nezvyšuje žádné prohlížení ani tým Cake.
Teoreticky v tom můžete pokračovat, dokud se ToS nebo regulace opět nezmění.
Dokonce jsem zjistil, že přes Cake můžete koupit dárkové karty, někdy Visa nebo Mastercard.
Teď to vypadá, že se jen účastníte krypto sféry, kupujete dárkové karty, za XMR, které jste legálně koupili přes Local nebo Agoru. Chápete mě?
Samozřejmě jen jeden z mnoha způsobů.
Být trpělivý a vylistovat XMR na Local nebo Agora je spojka, protože nakonec jste to vy, kdo dělá poplatky atd.