Question Jaké stránky prodávají spory hub, které se dodávají do Kanady?

syndricskeptical

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
Zná někdo z vás, kolegové, nějaké stránky, které dodávají do Kanady a ze kterých bych mohl koupit spory hub, nejlépe něco podobného jako sporeworks?
Díky

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Jaký je právní status v Kanadě? V USA nejsou vůbec kontrolovány. Pěstoval jsem mnoho druhů a kmenů hub a pouze 1krát jsem koupil během spory. Byl to Atantis #7, který byl podle mě pravděpodobně reabsorbován do Mexicana, protože jsou stejné. Dostal jsem je zdarma v soutěžích o dárky a hodně jsem jich vyměnil. Stačí se účastnit houbařských fór a po krátké době vám je lidé prostě dají nebo vymění. Ty ceny z těch míst nám Ludacris. Před 15 lety jsem prodával výtisky Workmanovi za 5 dolarů za kus a on to proměnil v 5-10 stříkaček, které tehdy stály 18 dolarů za kus.
NSocyERz30

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
165
Ty jsou zábavné! Jsou to kostky? Hmm...

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Ty jsou Calocybe indica.zavthstbis mou průtokovou kapotou bacticinerator a cokoliv, co tam můžete vidět. V jednu chvíli jsem měl věci za 1000 dolarů.

syndricskeptical

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
U nás jsou výtrusy legální a poblíž města, kde bydlím, je několik výdejen hub, ale výtrusy neprodávají.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
JE možné pěstovat houby ze sušených hub. Potřebujete pouze sterilní tampony a trochu sterilní vody. Namočíte tampon do vody a potřete jím lamely (žábry) a nasbíráte spoustu spor. Stačí pouze 2 kompatibilní druhy. Pářící se typ je obdobou pohlaví, ale houby mají až 50 pářících se typů. Muži ženy útočné vrtulníky kříženci buldozery a 45 dalších. To je jediný způsob, jak získat spory některých kmenů, jako je linie penis envy. Žábry jsou tak těsně zabalené, že spory nemohou uniknout a nevytvářejí otisk spor.
Další metoda, se kterou jsem měl úspěch, je vyříznutí kousku lamelárního materiálu a jeho položení na Petriho misku s doplněným agarem. Postavil jsem si tuto laminární kuklu za rovných 200 dolarů a díky ní jsem se dostal od potíží s pěstováním čehokoli k možnosti naklonovat jakoukoli nalezenou houbu a přenést ji do kultivace. Pokud chcete pěstovat houby v nějakém seriózním rozsahu, potřebujete tohle. Dlouho jsem hledal, jak to postavit za 200 dolarů, ale vy byste to mohli postavit zítra za 400 dolarů.
MxEWlSQJva

Last edited:

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
LFuqj4iVcT

HKsLYu7XTP

Zde jsou některé houby Psilocybe cubensis. Malabary a albíny A+. Tyto fotky jsou více než 10 let staré. Osobně nejsem velkým příznivcem psychedelických hub, ale každému, co jeho jest.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Ty jsou Calocybe indica.zavthstbis mou průtokovou kapotou bacticinerator a cokoliv, co tam můžete vidět. V jednu chvíli jsem měl věci za 1000 dolarů.

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
69
Houby vypadají tak dobře, ale nechápu, k čemu jste ten stůl postavili ? A co si myslíš o Petriho misce s medovou vodou, ještě jsem si nekoupil agar.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Lidově se tomu říká digestoř s laminárním prouděním. Je to opak digestoře. Místo aby nasávala jedovaté plyny a hnilobné chemické pachy, vyfukuje na vás vzduch. V podstatě se jedná o ventilátor domácí pece, který vhání vzduch přes skutečný 12" tlustý HEPA filtr. Takový, jaký se používá v jaderných elektrárnách, aby se lidé nenadýchali radioaktivního prachu. Tento filtruje 99,7 % částic o velikosti 0,3 mikronu, ale lépe funguje na menší nebo větší částice. to je v podstatě každá biologická entita kromě viru. Takže vyfukuje ultračistý proud vzduchu a ten sráží spory plísní a bakterií. Pryč. Dokud můžete dodržovat aseptický protokol, jsou kontaminované rostliny minulostí.

syndricskeptical

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
btw hledám výhradně stříkačky na spory, ne žádné alternativní metody pěstování hub, takže prosím reagujte pouze v případě, že znáte nějaké stránky nebo mi je můžete poskytnout. díky.