Question Způsoby redukce dusičnanu sodného na dusitany

lavasphalt

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Nedávno jsem se jako laik zabýval teorií o možnostech syntézy amfetaminu v konkrétních oblastech EU a snažil se vyhnout nelegálním činidlům.
Což by v tomto případě byla kyselina sírová, kterou lze koupit v nižších procentech, ale získat koncentrovanou,
dusičnan rtuťnatý (ii), který lze vyrobit oddělenou destilací včetně kyseliny sírové z dřívějška, a rtuť, která se dá snadno sehnat.

Nyní je jediným viníkem nitroethan pro P2NP, pro který by tento jedinec mohl případně získat vše kromě dusitanu sodného.
Mezitím je dusičnan volně dostupný a vyhledal jsem různé způsoby redukcí na dusitan. Žádný z nich se však nezdá být příliš jasný nebo konzistentní a výsledné čistoty se zdají být podřadné, ani si nejsem jistý, zda je vysoká čistota vůbec potřeba.

Zajímalo by mě, jestli má někdo zkušenosti konkrétně s tímto? Znovu chci zmínit, že toto vše je pro mě zatím teorie a v žádném případě se neblíží žádné přípravě, je velmi pravděpodobné, že v mém chápání mohou být ještě další nedostatky, předpokládám, že bych si rád vše ujasnil z hlediska legální dostupnosti a postupu. Zatím nejvíce informací jsem získal odsud, takže už teď jsem vděčný, i když se tu trochu dostávám do slepé uličky.

Jack

Don't buy from me
Resident
Reaction score
19
To je dětinské, čas je nejcennější, je třeba začít co nejblíže hotovému výrobku, nebo vyrábět něco s chemikáliemi, které jsou snáze k sehnání, redukce dusičnanu je ztráta času.

Fenster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
Je dusitan dostupný v nízkých koncentracích z vytvrzovacích solí?

lavasphalt

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Ano, ale nejvyšší množství je 1 %, přičemž zbytek tvoří kuchyňská sůl.

Fenster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
1 % to je drsné!

Je tam několik reakcí, teplo a olovo (fuj).

Také jsem slyšel, že teplo a síra budou fungovat. Každopádně jsou to chaotické reakce.

Existuje ještě jedna volně prodejná cesta k amfetaminu, která neprochází p2NP. Zkoušeli jste cesty přes p2p?

lavasphalt

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Ani to bohužel není možné. Co se týče P2P, z mého malého průzkumu jsem zjistil, že je mnohem více regulován než ve skutečnosti P2NP, takže i když byste technicky mohli dovážet P2NP z Polska, není zaručeno, že vás nenavštíví.

Od včerejška jsem vlastně našel jednoho prodejce, který nitroethan uvnitř země přece jen prodává, a nezdá se, že by chtěl vyplnit EUS, což je trochu divné. Jelikož ho ale žádá pro Aceton, který také nabízejí. Nutí vás to přemýšlet, jestli je to skutečně Nitrometan, ale to je nepravděpodobné, protože cena je už tak dost vysoká, kolem 65E za 100ml.

S tím, že kromě Nitroethane z jiného obchodu, ostatní činidla jsou ve skutečnosti otevřeně k dispozici na Amazonu ironicky. U některých je potřeba jen koncentrace a 2 relativně snadné samostatné reakce pro rtuťové soli. Ale jak chytré by bylo objednat to všechno z Amazonu a pomohlo by vůbec objednání několika věcí v oddělených časech?

Last edited:

Fenster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
Nemyslím si, že je to dobrá praxe. Mnohem lepší je mít různé platformy a místa, kde lze získat reaktanty. Jak již bylo řečeno, malá osobní množství jsou obecně v pořádku.

yin-yang

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
30
No, pokud máte pocit, že vám to dá hodně práce, povím vám, čím jsem si prošel já...

Začal jsem s dusičnanem amonným. Nejlepší způsob, jak redukovat dusičnany, je smíchat 3:2 moly NaNO3 a NaOH, resp. Směs zahřívejte, dokud se nerozpustí (skvěle funguje hliníková pánev). Připravte si 1 mol elementární síry a za občasného míchání přidávejte po částech, pozor, při přidání se rozhoří. Po přidání veškeré síry počkejte, až vychladne. Přidejte vodu a vše rozpusťte a odpařte. Na2SO4 se bude podílet jako první. Přefiltrujte, překrystalizujte a máte čistý NaNO2.

Fenster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
Je to náročný proces, ale YouTube vám odhalí několik videí tohoto procesu. Doporučuji je shlédnout, abyste věděli, co můžete očekávat.

yin-yang

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
30
Většina def. pro můj první synth jsem vyrobil vše otc. Včetně benzaldhydu. Trvalo mi to několik měsíců. Nejlepší způsob je koupit hotové chemikálie. Samozřejmě byste měli být opatrní, ale se správným opsecem můžete získat cokoli "bezpečně" a dokonce ušetřit peníze.

Jack

Don't buy from me
Resident
Reaction score
19
Nedělal bych nic, co bych nemohl škálovat, in for a penny in for a libra.