Looking for a vendor Zkušenosti prodejců!

MrSung

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
18
Dobrý den, chlapci. V současné době se snažím koupit nějaké prekurzory od společnosti ALIBABA. Zkušenosti jsou divoké a děsivé. Mám tolik zpráv od obchodních zástupců, kteří mi posílají RFQ s různými cenovými nabídkami.

Znepokojující je hlavně to, že někteří obchodní zástupci jsou tak nekompetentní, že neví, jaké chemikálie jsem požadoval kontrolou CAS#, ale rychle mi napíšou cenovou nabídku, a poté, co jsem je vyhodil logickými otázkami, v tu chvíli začnu vidět nějaké červené vlajky.

Někteří prodejci zněli důvěryhodně, ale jak se říká, pár špatných vajec kazí dobrotu. Už jsem objednal, ale můj důvěryhodný prodejce nemá můj hlavní prekurzor.

Měl někdo někdy nějakou špatnou zkušenost s nákupem z Alibaby?

Podělte se prosím o své zkušenosti nebo důvěryhodný kontakt.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606
Nemohu se podělit o kontakt, ale mám již špatné zkušenosti.

Nejlepším ukazatelem dobrého prodejce je, pokud je prodejce otevřený dobré komunikaci, a to i prostřednictvím e-mailu, a dokáže časem ukázat, že má zájem o dlouhodobý obchodní vztah a ne jen o jeden rychlý prodej.

Jaký hlavní předstupeň vám chybí?

MrSung

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
18
@KokosDream!

''Nejlepším ukazatelem dobrého prodejce je, pokud je prodejce otevřený dobré komunikaci, a to i prostřednictvím e-mailu, a dokáže časem ukázat, že má zájem o dlouhodobý obchodní vztah, a ne jen o jeden rychlý prodej.''

Jako bychom měli stejné nebo podobné myšlenky, pokud jde o vztah prodejce a kupujícího....! Budu vám DM o mém hlavním předchůdci