- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 18
Dobrý den, chlapci. V současné době se snažím koupit nějaké prekurzory od společnosti ALIBABA. Zkušenosti jsou divoké a děsivé. Mám tolik zpráv od obchodních zástupců, kteří mi posílají RFQ s různými cenovými nabídkami.
Znepokojující je hlavně to, že někteří obchodní zástupci jsou tak nekompetentní, že neví, jaké chemikálie jsem požadoval kontrolou CAS#, ale rychle mi napíšou cenovou nabídku, a poté, co jsem je vyhodil logickými otázkami, v tu chvíli začnu vidět nějaké červené vlajky.
Někteří prodejci zněli důvěryhodně, ale jak se říká, pár špatných vajec kazí dobrotu. Už jsem objednal, ale můj důvěryhodný prodejce nemá můj hlavní prekurzor.
Měl někdo někdy nějakou špatnou zkušenost s nákupem z Alibaby?
Podělte se prosím o své zkušenosti nebo důvěryhodný kontakt.
Znepokojující je hlavně to, že někteří obchodní zástupci jsou tak nekompetentní, že neví, jaké chemikálie jsem požadoval kontrolou CAS#, ale rychle mi napíšou cenovou nabídku, a poté, co jsem je vyhodil logickými otázkami, v tu chvíli začnu vidět nějaké červené vlajky.
Někteří prodejci zněli důvěryhodně, ale jak se říká, pár špatných vajec kazí dobrotu. Už jsem objednal, ale můj důvěryhodný prodejce nemá můj hlavní prekurzor.
Měl někdo někdy nějakou špatnou zkušenost s nákupem z Alibaby?
Podělte se prosím o své zkušenosti nebo důvěryhodný kontakt.