Question *SUGESCE* Sklenice s tipy?

KurtV989

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
103
Po mém nedávném debaklu s poplatky a opravdu jen za velkou pomoc, kterou jsem již dostal, si myslím, že by bylo velmi příjemné mít možnost kliknout na políčko na profilu osoby a prostě poslat tip, mohlo by to vygenerovat dočasnou btc adresu, jako to dělá peněženka?

Sečteno a podtrženo, chtěl bych jednoduchý způsob, jak někomu prostě hodit pár dolarů, aniž by musel cokoliv potvrzovat nebo dělat. Z hlavy můžu napočítat čtyři členy, kteří dluží nějaké mince.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
To bývalo na trzích super běžné už ve 20. letech. Zdá se, že se to ztratilo. LE však vystopoval OxyMonster z trhu Dream díky sklenici s dýškem, kterou vyinkasoval. Buďte opatrní se svými prostředky všichni

KurtV989

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
103
Vždycky něco hloupého, co vás dostane

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Velmi pravdivé, ale abychom byli spravedliví, sledování blokových řetězců bylo ještě tak trochu nové. To je problém, který vidím u bitcoinu. Vaše transakce je navždy zapsána v bitcoinovém blockchainu.

View previous replies…

KurtV989

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
103
Použili jste/navrhli WasabiWallet? to Coinjoins vaše btc a dává procento na anonymitu vašich prostředků, jsem byl pomocí, že spolu s míchání prostředků mezi peněženkami před nákupy cítí "docela" bezpečné, ale ano, tam je VŽDY papírová stopa. Otázkou se stává 'jak tvrdě jsou ochotni brousit pro detaily?' Celkově (pokud nemám nejhorší kurva štěstí) jsem se cítil docela bezpečně pomocí této metody

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Zatím jsem ji nepoužil, ale určitě ji vyzkouším. Děkuji za sdílení!

KurtV989

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
103
PS Právě jsem zjistil, že v USA je zakázáno/nelegální ho vůbec používat, takže VÍTE, že to musí být dobré ;)

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Můžete jej přesto použít, i když tor?

KurtV989

Don't buy from me
Resident
Language