Question Rozlitá voda kávový filtr s obsahem pervitinu. Jak ho extrahovat?

finch3523

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Omylem jsem vylil vodu na kávový filtr, který obsahoval několik g pervitinu. Teď ten kávový filtr vytáhl všechnu vodu a pervitin je v kávovém filtru :-D. Jaký by byl rychlý a snadný způsob, jak ho z mokrého kávového filtru extrahovat?

finch3523

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Tedy vím, že ji můžete rozpustit ve větším množství vody a vodu prostě odpařit, ale jak by pak byla stále všude (nebo v?) kávových filtrech. Existuje něco, čím bych ji mohla od kávových filtrů oddělit?

schwabbi

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
4
Co dalšího chcete udělat? jen na tolik vody, aby se vše dostalo ven z kofiltru a odpařilo se. pokud jste již ztratili "rozlitou" vodu, ztratíte meth

finch3523

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Neztratil jsem žádnou z rozlitých vod. Nyní jsem přidal spoustu vody a odstranil filtry. Jaká by měla být maximální teplota pro odpařování?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,875
Deals
1
Lépe se to dělá ve vakuu. V opačném případě příliš nezahřívejte. Působení vzduchu ve dvojici s teplotou může zkazit malou část vašeho produktu.

finch3523

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Ve skutečnosti nemám vakuum. Přidala jsem příliš mnoho vody, protože jsem si myslela, že možná dokážu vodu rychle odpařit. Doteď jsem to měl jen na 30 stupňů celsia, protože nevím, jak moc by to bylo v pořádku, ale to je vlastně extrémně pomalé. Myslím, že by možná bylo lepší něco jako isopropanol.

Kolik naoh bych potřeboval na cca 2 g. Dostal bych s tím všechno?
Mám tady jen kyselinu sírovou. jaký by byl rychlý způsob, jak udělat sulfát?

Dá se při tomto procesu očekávat nějaká ztráta? Pokud ano, možná ji budu mít jen v kapalné formě a budu ji používat takhle :-D

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,875
Deals
1
Dobrý den, v případě reextrakce určitě dochází k určitým ztrátám. Ve skutečnosti ji můžete vypít =) Je to nejjednodušší způsob.