Question Nápověda ke koření

helion60

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Ahoj všem, chtěl bych zjistit, jestli existují nějaké slušné obchody s kořením (k2/legální hajzl), které by dodávaly do EU nebo UK?
2. otázka je, jestli bych byl schopen sehnat všechny věci potřebné k tomu, abych si sám něco uvařil (mám lidi ve východní eu, kteří to mohou koupit, pokud je to tam dostupné, ale zatím si nejsem jistý, jaké produkty hledám) hodně jsem toho četl na tomto fóru (nemám ponětí, co se týče chemie), vzpomínám si, že kdysi jsem dostával produkt s názvem damnesia (obrázek1&2), jestli by bylo místo, kde bych to mohl koupit, nebo jestli mi někdo může pomoci s nějakými tipy nebo odkazem na návod, jak to udělat, Díky.

Attachments

• MW9BRInKvO.png
    MW9BRInKvO.png
    134.8 KB · Views: 257
  • UY9lQqr4DF.png
    UY9lQqr4DF.png
    82.2 KB · Views: 238

HIGGS BOSSON

Expert
Reaction score
716
V poslední době je obtížné koupit syntetické kanabinoidy pro výrobu kuřáckých směsí. Pevně doufáme, že se některému z našich uživatelů podaří zorganizovat syntézní laboratoř a bude noidy prodávat.

malayboy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
35
ya ale tolik podvodných prodejců, stále na naší cestě k nákupu chemikálií a testování prodejců, rychlost se stala nečekaně pomalou.

TheDiscoking

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
Má někdo co můj dodavatel znamená koupit ADBB? Nemohu najít konzistentní odpověď.