Question Represe práškového kokainu

nippino

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Ví někdo, jak potlačit práškový kokain a přitom mít rybí šupiny? Zkoušel jsem ho potlačit a vypadá matně bez lesku. Také jsem do výrobku NEdával žádné řezné látky. Thx

chefgorden

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Je třeba použít lis s hydrolovým ložiskem a řádnou čtvercovou krabici z ocelového plechu o tloušťce 20 mm s lisovacím víkem s logem nebo razítkem podle vlastního výběru...
Plastový obal a řeznický papír, aby se nepřilepil na kov a neroznesl se všude.

Nejlepší metodou pro dodání lesku je použití (kyseliny borité) nebo (micca prášku), což je dobrý řezák pro dodání lesku a efektu rybích šupin.

Nejlepší poměr, který jsem našel, je
●Čistá perleť 90% 1kg neřezaná
●220g borité
●30g mic prášku {Pearl white}
●50g lidokainu
●200g kreatinu

Také pro trochu více nakopnutí může použít amfetamin pro trochu více spěchu, ale záleží na vás, co chcete a vaši lidé konzumovat...

Pokud chcete dodat vůni nafty nebo laku na nehty, můžete nastříkat malé množství ve směsi s lahvičkou s rozprašovačem, ale pouze 1-3 střiky pro tuto vůni, kterou konzumenti milují!

Doufám, že to bylo užitečné

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,887
Deals
1
Dobrý den, zkoušeli jste si čichnout ke kyselině borité? Chutnala vám?

chefgorden

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
@G.Patton všichni v Austrálii ho používají k řezání tam C tady je to nejlepší řezání jde kolem atm nepálí, ale při mytí zpět se rozpouští..

ChemDude

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
1
Ahoj bratře.
Máte fot. jak vypadá kombinace po vylisování?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,887
Deals
1
Nedoporučujeme provádět žádné škrty a prodávat/používat nečistý produkt podle zásad BB Forum Harm reduction.

tonymontana2023

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Co však s ultra silnými léčivy? Například etazeny nebo kanabinoidy.

Nebylo by lepší je vlastně zkrátit bezpečnou a neaktivní látkou? Většina feťáků je příliš hloupá na to, aby tak silné látky bezpečně užívala (byl jsem jedním z nich, takže to vím).

(Neposmívám se, doufám, že to tak nevyznělo, legitimní otázka)

bblanco

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
omlouvám se, že se do toho pletu... pochopte 1 věc. chcete si střihnout, abyste vydělali víc peněz. proč si neřeknete o lepší cenu? vystavujete se schválně jen jménem své peněženky riziku za všelijaké nebezpečí pro někoho, kdo se rozhodl nechat si něco vydělat... podívejte,, na to nejsou psané zákony... počítejte s tím, že jednou bude někdo chytřejší a při vaší smůle se ten člověk z vašeho elixíru zblázní a utrhne vám hlavu a nasere do krku

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,887
Deals
1
V případě velmi účinných látek se vyplatí použít plnidla ve formě tablet. Kanabinoidy jsou obecně odlišným tématem. Mluvil jsem o drogách jako kokain, pervitin, amfetamin atd. které vás z tuctu mg nemohou poslat na jednotku intenzivní péče nebo do rakve.

bblanco

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
Hele, kdybys mi to dal a já bych zjistil... wtf potřebuješ část přírodních zákonů... kyselina boritá a tak...

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Je hloupé, že si všichni myslíte, že jediný způsob, jak udělat mixovaný kokain lesklý, je použít kyselinu boritou.

FredDurst

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
10
Nebuďte chamtiví chlapci. Dejte lidem dobré vybavení

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,104
Deals
1
Kyselina boritá se vzhledu kokainu příliš nepřibližuje. Tenhle člověk právě vzal 90% kokain a udělal z něj 54% zboží ze slevového koše. Celá hmotnost, kterou přidal (500 g), je nyní pro orgány činné v trestním řízení kokain, pokud vás chytí Měl jste 1 kg kokainu a nyní máte 1,5 kg. Kdybyste si řekli o 75 dolarů/g za řezaný materiál a 100 dolarů za 90%, většina lidí by zaplatila peníze navíc. Drželi jste menší váhu, nestrávili jste žádný čas ani peníze její úpravou. Celá myšlenka má chybnou logiku. Pokud jste s tím opravdu nic nedělali a jen doufáte, že to dáte dohromady, doporučuji dát to do něčeho malého, přidávat vodu po kapkách, dokud to nebude BÁJEČNĚ VLAŽNÉ. Pravděpodobně 2 kapky (1/10 ml) na gram a ohřívejte v mikrovlnné troubě po dobu 1 SEKUNDY. Tím se srovnají polární molekuly kokainu. Pokud jste do toho něco dali, musíte to pufrovat ( kyselinou), protože jste si rozházeli pH. Pokud se zeptáte, upřesním své úvahy.