RCH21 kanabinoid od čínského dodavatele má o něm někdo nějaké informace?

rickyrick

Don't buy from me
Resident
Reaction score
48
Neuvedli žádný IUPAC ani CAS nevíte někdo, jestli je to dobré? pochybuju, že to má Cb1 působení kvůli zákazu. je to bílé na rozdíl od jiných nových žlutých neaktivních, ale je to útržkovité. zkoušel to někdo?
OiBzTxOl1w

halohydrin

Don't buy from me
New Member
Reaction score
22
Nedokážu přesně říct, o co se jedná, ale jsem si téměř jistý, že je to jeden z analogů kanabinoidů s methylovým spacerem indolu/indazolu nebo s hydrazidovou vazbou. Po čínském plošném zákazu pro běžné kanabinoidní struktury byly téměř všechny dovážené kanabinoidy, které jsme analyzovali, kanabinoidy s methylovými můstky. Jsou téměř podobné klasickým indol/indazolovým kanabinoidům, mají vysokou afinitu k CB1 a snadno se vyrábějí. Například - ADB-FUBIATA, známý také jako AD-18

Attachments

• 1tLiZbEKuD.jpeg
    1tLiZbEKuD.jpeg
    9.8 KB · Views: 512

rickyrick

Don't buy from me
Resident
Reaction score
48
má afinitu k Cb1, ne jen k Cb2? myslel jsem, že všechny chemikálie s afinitou k Cb1 jsou zakázané, ne jen struktura noidů, je to pravda? také jsem slyšel zprávy o AD-18 a že je neaktivní jako všechny nové čínské. možná si pořídím vzorek této, abych to viděl.

halohydrin

Don't buy from me
New Member
Reaction score
22
Pokud jsem se informoval, Čína tyto strukturní třídy pouze zakázala. Viděl jsem, že některá média to zveřejnila jako "catchall clause", zřejmě bez znalosti chemie. Z krátce provedených pokusů s methylspacery kanabinoidů vyplývá, že mají poněkud silnou afinitu k oběma receptorům, přičemž jsou o něco méně účinné než nepřemostěné ekvivalenty. Také jsem slyšel, že některé nové kanabinoidy/katinony jsou mnohem méně účinné než předchozí - nyní zakázané. Analyzovali jsme spoustu dovážených materiálů pomocí GC/MS a poměrně hodně z nich je buď řezaných nepříbuznými sloučeninami, nebo jsou prostě strukturně odlišné. Myslím, že to může být důvodem snížené účinnosti a aktivity. Některé nedávné RC obchody mohou být v dnešní době dost pochybné. Trochu smutné.

Attachments

• xVRvedtC0o.png
    xVRvedtC0o.png
    106.8 KB · Views: 512

rickyrick

Don't buy from me
Resident
Reaction score
48
Ano, zdá se, že je to standardní praxe pro RC obchody již dlouhou dobu. děkuji za cenné postřehy, kterých si vážím. také pokud někdo testoval tento RCH21 in vivo a má nějaké informace a srovnání se zakázanými, bylo by to super.

Jester8

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Mám nějaký mám vzorek

Smíchal jsem 5 g se 48 g listů.
Neměl žádný účinek. Stejně jako každý jiný noid z Číny za poslední rok.

WillD

Expert
Reaction score
1,054
Jedná se spíše o nepsychoaktivní agonisty receptorů CB2.

Jester8

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Správné mat. Žádný rekreační účinek