Jsme tu všichni, abychom vám pomohli, pokud by se zdálo, že věci mezi námi dvěma začaly špatně, slibuji, že jsou tu kompetentnější lidé, kteří vám pomohou. Nyní, než se dozvím, co přesně máte na mysli, mohu slíbit, že většina reakčních směsí, které vykazují známky selhání, může být ve skutečnosti obnovitelná v menší než požadované míře. Chemický způsob je provádět v malém měřítku to, co chcete dělat v preparativním měřítku, takže zkumavka je první, i když můžete předpokládat, že izolace produktu není skutečným účelem, a proto byste měli investovat pouze množství, které si můžete dovolit ztratit výměnou za získané znalosti s ohledem na chování reaktantů. Rozlišení chirálních molekul není pro začátečníky přívětivé a myslím, že nejsem jediný, kdo má tento názor. Sám jsem si při tomto druhu práce užil slušný díl frustrace, takže se vyhýbám tomu, abych byl oslem, který vás povzbuzuje, ani tím, který vás odrazuje. Prosím, přijďte s přehledným procedurálním zápisem (ano, to je zase ten pedagog ve mně) a já slibuji, že to s vámi podrobně proberu. Provedení několika teoretických snah je konstruktivní praxe, která se zhmotní ve vaší větší profesionalitě, díky níž získáte vyšší výnosy a někdy v budoucnu dostanete produkt z jakéhokoli hnědého slizu.
Hodně štěstí a zdar!