Question Kvalita nad kvantitou

HHH

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Mám prodávat svůj amfetamin tak čistý, jak je, za draho, nebo ho mám prodávat méně čištěný, ale levnější?

HHH

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
79
Deals
28
Zdá se, že každá oblast je jiná, nebo alespoň každý uživatel v závislosti na látce. Vždy raději platím za kvalitu a prodávám pouze kvalitu než méně kvalitní výrobek, který může být levnější. Příklad: raději zaplatím 25 dolarů za skutečný kysličník než 8 dolarů za lisovaný. Ne každý to ale tak cítí

• Like
Reactions: HHH

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
Prodáváte chemikálie prodejci nebo spotřebiteli? Myslím, že mnoho zákazníků by dalo přednost čistému. Vsadím se, že prodejcům by se to také líbilo, a pokud budou chtít, mohou snížit

HHH

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Několik zákazníků a jeden velkoobchodník

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
79
Deals
28
Mám zákazníka, který si kupuje jeden produkt, který dostávám každý měsíc, a když ho dostanu, je tak čistý, jak jen může být, a on za něj zaplatí nejvyšší cenu, protože ví, že přeplácí, protože stejnou čistotu nikde jinde nedostane. Uznávám, že má peníze a to jsou ti nejlepší zákazníci. Pokud najdete jednoho z těch týpků, kteří mají tučné konto a líbí se jim váš produkt, můžete si ho nacenit, jak chcete, pokud ho nikde jinde nedostanou stejně kvalitní, a zaplatí ho. Dokonalým příkladem jsou prášky proti bolesti v některých malých městech bez nabídky a s vysokou poptávkou, i ten nejchudší závislák zaplatí skoro 2 dolary za mg jen proto, že to nemůže nikde sehnat. Na venkově jsou velké peníze, pokud znáte ty správné lidi.

FENTAMAS

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
73
Měl by být co nejčistší a pokaždé se snažte jeho čistotu zvýšit.
Berte to jako investici do svých dovedností, zpočátku to bude časově náročnější, ale později zjistíte, že výroba více než 99 % čisté soli nezabere mnoho peněz ani času navíc.
Správná výrobní praxe (SVP) je optimální dlouhodobá strategie, jak získat peníze, dobrou pověst a dobrou karmu.

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
177
Vždy. Vždy. Kvalita nad kvantitou.
Jediným produktem, který by měl (a musí) být řezán, je [surový] fentanyl - nebo jiný extrémně silný opiát či trankvilizér. Jakákoli látka, jejíž surový produkt by potenciálně zabil průměrného spotřebitele.
Tím, že se snažíte vydělat peníze navíc, ve skutečnosti podvádíte pouze sami sebe. OK, vyděláte navíc 20 dolarů z některých prodejů a/nebo natáhnete každý gram o desetinu nebo dvě. Nebude to trvat dlouho, a pokud ano, pravděpodobně využíváte někoho, kdo je zoufalý, a to ve vás vybuduje odpor - ten typ, který nečekáte. Jakmile se objeví další člověk, který bude mít lepší zboží, vezme vám kšeft. Pokud se tak stane, raději doufejte, že váš konkurent vynechá dodávku a zákazník nebude chtít čekat. Tak můžete získat další hru a dát mu nějaký surový produkt a vybudovat si zpět svou pověst a klientelu.

Mluvím ze zkušenosti, obvykle je závislý člověk dost loajální ke svému nejlepšímu dealerovi, chce se ho snažit udržet v bezpečí a v tajnosti, aby se mu nic zlého nestalo. Když dojde k průseru, lidé pravděpodobně spíše udají svého záložního dealera s odpadním produktem než toho dobrého - buď nabonzovat, oškubat..cokoliv. Chlápek se sračkovým produktem pravděpodobně není první, kdo je pozván na večírek... "Jo, hele všichni, tohle je ten chlápek s amfetaminem, který skoro nic nedělá a chutná jako paracetamol." ... Řeknou si, že zavolají tomu druhému... Raději zaplatím těch 20 dolarů navíc."

o7

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
Myslím, že toto je asi nejlepší rada, jak zachovat čistotu.

armanimani

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
55
Prodávejte je o něco dráž a získejte stálé zákazníky, když jste spolehlivý prodejce s čistým produktem, každý vás bude respektovat a spoléhat na vás, řezané produkty jsou řezané produkty, čisté produkty jsou čisté produkty. Konec příběhu
Čistá silná droga = více stálých zákazníků
Průměrný řezaný high= méně zákazníků a málo nebo žádní stálí zákazníci
Podle mého názoru jsou stálí zákazníci v pouličním byznysu to nejdůležitější

KurtV989

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
104
Nikdy jsem nepochopil řezání produktu, jiné zkušenosti, jiné životy, možná i já jsem prostě mimo. Ale pro mě je Zlaté pravidlo opravdu vynikajícím produktem. Nechci, aby mě vyhledávali Klienti, chci, aby oni vyhledávali mě, protože moje sračky jsou tak dobré, opravdu mi to připadá jako bezvýznamná věc...

BevItUp

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
69
Také distribuce kvalitního produktu pomáhá setřást bezohledné subjekty, což je přínosné pro všechny.