Question Pseudoefedrin (120 mg) Tablety s prodlouženým uvolňováním k Meth možné ?

dragonbooster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Mám tablety levocetirizin (5 mg) + pseudoefedrin (120 mg) . Mohu z těchto tablet vyrobit pervitin ? jsem z Indie btw.

Attachments

• ba5rDSVoM9.jpg
    ba5rDSVoM9.jpg
    20.5 KB · Views: 157

Hank Schrader

Don't buy from me
Resident
Language
🇷🇺
Reaction score
166
Tyto tablety jsou vhodné pro výrobu metamfetaminu. Je třeba z nich extrahovat pseudoefedrin.
Nevím, jaký druh skořápky máte a zda lze efedrin extrahovat alkoholem.
Proto bych z tablet udělal prach a vše rozpustil ve vodě, přidal roztok zásady NaOH na nsh 11-12 a doplnil petroletherem ... základnu několikrát extrahoval etherem a promyl vodou. Z vody bych ji vysušil.
Destiloval bych petrolether a převedl bázi na pseudoefedrin-hydrochlorid.
Pak zvolte technologii, kterou chcete získat pervitin.

picture5757

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Těší mě, pane. Rád bych se o tomto procesu dozvěděl více.

UAnW4yMwgO

M1wgkIBnJx

dragonbooster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Takže nakonec potřebuji k výrobě pervitinu pseudoefedrin hydrochlorid nebo efedrin hydrochlorid ? Protože jsem také dostal tyto lahvičky efedrin hydrochloridu, z nichž každá obsahuje 30 mg efedrin hydrochloridu.

Attachments

• D9OdWhkVSi.jpeg
    D9OdWhkVSi.jpeg
    13.7 KB · Views: 131

Hank Schrader

Don't buy from me
Resident
Language
🇷🇺
Reaction score
166
Žádný rozdíl.
K získání ledu potřebujete l-efedrin nebo d-pseudoefedrin. Léky zpravidla obsahují požadovanou formu.
V obou případech získáte metamfetamin.
Z ampulí je velmi snadné získat požadovaný produkt. Připravte si vodní lázeň, odpařte kapalinu na desce a efedrin-hydrochlorid promyjte bezvodým acetonem.

SonOfJessieBerg

Don't buy from me
Member
Reaction score
7
Ahoj Hanku
Mám stejnou pilulku. Na blistru je napsaná ještě jedna složka, je tam napsáno - Barvivo - červený oxid železitý usp-nf. Metoda, kterou jsi uvedl, funguje u pilulky určitě? protože jsem hledal na redditu, kde se píše, že různé pilulky mají různé metody, ale jejich databáze je čistě americká.

Fyzický popis pilulky - 80% pilulky je bílé barvy a zbytek 20% je světle červená barva

Tomu jsem nerozuměla
"Základ několikrát extrahujte éterem a promyjte vodou. Z vody bych ji vysušil." "Destiloval bych petrolether a přeměnil bázi na pseudoefedrin-hydrochlorid.".

když do sebe éter natáhne psuedo. musíme ho zmrazit, aby se z psueda vytvořil krystal, je to tak? Podobně jako se provádí extrakce dmt, nps se zmrazí na 24 hodin, aby se vytvořil krystal. Je to stejné jako s psuedem? Psuedo je HCL, proč bychom museli destilovat éter a přeměnit bázi opět na HCL?